Re: Apró, szép, okos, csajos: Xperia X10 Mini Pro
Elküldve: 2011. 02. 09. 19:40
Elküldve: 2011. 02. 09. 21:34
Tiltsd le a mobil adatforgalmat, így nem lesz adatküldés és fogadás. [ Beállítások/Vezeték nélküli és hálózati beállítások/Mobilhálózatok/Adatforgalom (és Adatbarangolás)]
Elküldve: 2011. 02. 20. 20:57
Tudna nekem vki segíteni mert én is vettem egy ilyen telefont és sajnos még nem igazán értem a használatát.
pl. memóriakártyába hogy tudok belépni, hogy lássam amilyen fájt feltöltöttem?
ja és hogy témát lehet rajta valahogy változtatni vagy marad ez a kék?
köszönöm
Elküldve: 2011. 02. 20. 21:50
Ahhoz, hogy a memóriakártya tartalmához hozzáférhess a telefonoddal, szükséged van egy fájlkezelő programra. Én ezt használom és ajánlom : ASTRO File Manager. Ezzel akár még biztonsági mentést is tudsz készíteni az egyéb hasznos funkciói mellett.
A téma változtatás már rázósabb feladat egy picit, de lehetséges. Itt találsz róla egy leírást ---> Témák telepítése x10 mini / pro telefonokra.
Elküldve: 2011. 02. 21. 09:14
tudnál segíteni, mert nem nagyon sőt egyáltalán nem sikerül telepíteni a fájlkezelő programot. és rájöttem nem értek ehez a telefonhoz.
Elküldve: 2011. 02. 21. 13:22
Ne add fel, nem olyan bonyolult az. A fájlkezelőt a telefonra telepített "Android Market" -ből telepítsd. (Külön ikonja van a programok között : "Market" néven.) Miután elindítod, a jobb felső sarokban lévő kereső funkciót használd (nagyító gomb

Ha nem boldogulsz, akkor írj akár PÜ-t is.

Elküldve: 2011. 02. 22. 20:45
Kérlek segíts nekem is!
Mini Pro-m van. A "symbol" billentyűt képtelen vagyok használni, nem hozza fel a szimbólumokat. Így pl. a mosoly jelet csak 3 billentyű lenyomásával tudom kialakítani, de pl.a % jel és egyéb más telefonokon simán behozható szimbólumok erről teljesen hiányoznak.
Azt tapasztalom, hogy a sym billentyű lenyomása a billentyűkön zöld színnel jelölt számokat és jeleket hozza elő csak, tehát ugyanazt , mint a billenytyűsor alsó sorában lévő első- zöld- billenytyű.
Vajon én nem értek hozzá, vagy ez a készülék hibája?
A másik kérdésem az, hogy ezen a készüléken csak a billentyűzet használatával lehet sms-t írni, s az érintőképernyőn nem?
Előre is köszi a választ!
Riamara
Elküldve: 2011. 02. 23. 20:54
A szöveg írásánál (sms) ha csak simán megnyomod a billentyűzet jobb alsó sarkában lévő "sym/áü" billentyűt, akkor elő kellene hoznia a hangulatjeleket, írásjeleket stb. A bal alsó sarokban lévő színes billentyű csak a számok-betűk közt történő váltást teszi lehetővé.
A telón lehet sms-t írni a billentyűzet nélkül is, csak az érintőképernyő használatával. A beállításoknál, a "Nyelv és billentyűzet beállításai" részben legyen bejelölve az "Alapértelmezett bevitel".
Szerkesztette: Fefe 2011. 02. 23. 20:55 -kor
Elküldve: 2011. 02. 24. 18:50
Már írtam egy üzit, de úgy látom nem ment át...ha mégis, bocsi..
Azóta sajnos szervízbe kellett vinnem a telót, mert eltűnt róla a térerő, így képtelenség használni.
Felírták minden hibajelenségét... Ezek szerint a sym/áü billentyű nem jól működik, a az érintőképernyős sms írás pedig csak beállítást igényel.
Remélem tudják javítani, mert szeretném még mindig ezt a telefont.

Mindig is S.E. telóm volt, s szerintem ez az eddigi leg"okosabb".
Hali
Elküldve: 2011. 03. 01. 22:05
Akinek van ilyen telefonja, az tudja-e esetleg hogy a tetején, a 3,5-ös Jack csatlakoző mellett mi az a kis kialakítás? van benne 3 érintkező. mire lehet az jü? minek a csatlakozására szolgál, vagy esetleg valami sima szervíz dolog?
Köszönöm
Elküldve: 2011. 03. 02. 09:35
Idézet: KisSzikra - Dátum: 2011. 03. 01. 22:05
Akinek van ilyen telefonja, az tudja-e esetleg hogy a tetején, a 3,5-ös Jack csatlakozõ mellett mi az a kis kialakítás? van benne 3 érintkezõ. mire lehet az jü? minek a csatlakozására szolgál, vagy esetleg valami sima szervíz dolog?
Köszönöm
azért, hogy EZT is rá lehessen csatlakoztatni

a SE oldalán a kép ne zavarjon meg, a mininek az alján, a mini pro-nak a tetjén van a jack aljzat.
Szerkesztette: dareal 2011. 03. 02. 09:36 -kor
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
Elküldve: 2011. 05. 18. 20:44
Az lenne a kérdésem,hogy fotózás közben a hang kikapcsolható?
A mostani telóval ha állatképet készítek,hangosan kattan,és második képet nem tudok készíteni,mert az állatka elriad...

Elküldve: 2011. 05. 18. 22:36
Idézet: Dr6gon - Dátum: 2011. 05. 18. 21:44
Az lenne a kérdésem,hogy fotózás közben a hang kikapcsolható?
A mostani telóval ha állatképet készítek,hangosan kattan,és második képet nem tudok készíteni,mert az állatka elriad...

Kikapcsolható. A fotózás előtt vedd le a teló hangerejét az oldalt található hangerőszabályzó gombbal, vagy teljesen néma állásba, vagy csak rezgő üzemmódig. Csak fotózás után ne felejtsd el visszaállítani a hangerőt, hogy le ne maradj a hívásokról.

Elküldve: 2011. 05. 19. 15:48

Épp alkalmazásokat böngészek,hogy mi menne rajt...
Ha találok sokat,veszek egy ilyen telefont...
Még nem beszéltek le róla eddig.
Kérdés,hogy frissíthető-e 2.1-re már magyarul,és mi megy el rajt(Pl.:videolejátszó,nem netes gps,alkalmazások,játékok,ilyesmi)
Elküldve: 2011. 05. 19. 19:49

Természetesen frissíthető 2.1-re hivatalosan, már több hónapja (kb. 5) megjelent rá, szolgáltatótól függően. (A független telókra hamarabb megjelent a frissítés.) A "Sony Ericsson PC Companion 2.0" és a "Sony Ericsson Update Service" is megteszi ezt neked automatikusan, ha akarod, de előtte ne felejts el mentést készíteni a fontos dolgokról. Sőt már van 2.2 és 2.3 custom ROM is, igaz ezek nem hivatalosan, mivel a Sony Ericsson az X10-re hivatalosan - legjobb tudomásom szerint - nem fog kiadni 2.1 nél frissebb szoftot. Mindennek ellenére nagyon jó kis teló lett így is, főleg a 2.1 óta. Rengeteg program van rájuk, biztos találsz majd neked valót a Marketen.
Szerk.: a 2.1 természetesen magyarul kommunikál majd veled.

Szerkesztette: Fefe 2011. 05. 19. 19:52 -kor
Elküldve: 2011. 05. 19. 21:42
Ezt írja az info róla....

Elküldve: 2011. 05. 19. 23:02
Idézet: Dr6gon - Dátum: 2011. 05. 19. 22:49
A 2.1-nél már rendben működik a bluetooth fájlcsere. Az 1.6-nál még tényleg nem volt valami jó, volt hogy egyáltalán nem, vagy csak esetlegesen működött.
Elküldve: 2011. 05. 20. 14:04
Most megyek,és veszek egyet,ha lesz...
Az egyetlen probléma,ami még említésre méltó:
Ha telepítek valamit,azt telefonmemóriába teszi,ami 125Mb,és nem tudom áthelyezni a memóriakártyára,hogy ne lassuljon be a teló a rajt lévő dolgoktól?