Az Nemzeti Hírközlési Hatóság adatai szerint a májusban a hazai mobilinternet-előfizetések száma átlépte az egymilliót. Igaz, az aktív ügyfelek száma még mindig jelentős eltérést mutat, mindössze 786 ezer felhasználó használta ki a mobil adatforgalmazás lehetőségét.
http://www.hwsw.hu/hirek/44825/nhh-mobil-internet-vodafone-t-mobile-telenor.html
Oldal 1 / 1
Re: Több mint 1 millió mobilintet-előfizetés van itthon
Elküldve: 2010. 06. 28. 15:53
egy 10 milliós országban úgy, hogy cégeknek is van, és valakinek több is, nem is sok
Elküldve: 2010. 06. 28. 22:28
Cikk és topic címén lenne mit javítani...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2010. 06. 28. 23:12
Talán a szolgáltatók hozzáállásával lehet a baj. Anno nem volt mindenhol vezetékes telefon. a mobil megjelenésekor megfogadták, ha ingyen adják, akkor sem fog kelleni.
Hogy ne maradjunk le a világtól, kellett a modemes nethez, így vagy csak a cégnél, vagy mégis lett otthon is mazzagos. Nálam akkor szűnt meg, amikor a kábelnet betette a lábát. Pedig vagy 20 évig nekik kapartam a gesztenyét. Sok ügyfélnek lőttem be mobilnetet az utóbbi pár évben, de mind csak panaszkodott, részben a sebességre, a kapcsolat stabilitására, és nem utolsó sorban az árra.
Inkább ráfanyalodtak a legmoslékabb helyi telkóra.
A minőség nem sokat javult, némely mobilszolgáltatóval kritikus helyeken a telefonálás is probléma. A mobilnet ottani sebessége megüti a legelső modemes netét 15 évvel ezelőttről.
Ezek után még mindig az ár a fő akadály.
Hogy ne maradjunk le a világtól, kellett a modemes nethez, így vagy csak a cégnél, vagy mégis lett otthon is mazzagos. Nálam akkor szűnt meg, amikor a kábelnet betette a lábát. Pedig vagy 20 évig nekik kapartam a gesztenyét. Sok ügyfélnek lőttem be mobilnetet az utóbbi pár évben, de mind csak panaszkodott, részben a sebességre, a kapcsolat stabilitására, és nem utolsó sorban az árra.
Inkább ráfanyalodtak a legmoslékabb helyi telkóra.
A minőség nem sokat javult, némely mobilszolgáltatóval kritikus helyeken a telefonálás is probléma. A mobilnet ottani sebessége megüti a legelső modemes netét 15 évvel ezelőttről.
Ezek után még mindig az ár a fő akadály.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó