Oldal 1 / 1
Re: Kínos mobilpiaci bukás a Microsofttól
Elküldve: 2010. 07. 01. 08:43
Alig két hónappal a premier után a Microsoft beszünteti a KIN telefonok forgalmazását. A kimondottan tinédzsereknek szánt készülékek Európába már meg sem érkeznek, az Egyesült Államokban a meglevő készletek kiszórása után megszűnik a termékvonal, a fejlesztőket a Windows Phone 7 projektre csoportosítják át.
http://www.hwsw.hu/hirek/44837/microsoft-kin-windows-phone-okostelefon-piac.html
http://www.hwsw.hu/hirek/44837/microsoft-kin-windows-phone-okostelefon-piac.html
Elküldve: 2010. 07. 01. 08:55
@intrex:
az elegáns megnyilvánuláshoz.
"A journey of a thousand miles began with a single step." // Lao Tzu
Elküldve: 2010. 07. 01. 09:24
@intrex9: Az android-osok - akik nem ellenségeskednek senkivel - mit csináljanak? Csak mosolyogjanak csendben, maguknak?
Elküldve: 2010. 07. 01. 10:34
"A kimondottan tinédzsereknek szánt készülékek"
Azért ebből kiderül, hogy nem a csúcskategóriáról van szó.
intrex9: szerintem örülj, hogy jobb kezes vagy, viszont így nem kapsz majd kártérítést az alamaboltból.
Azért ebből kiderül, hogy nem a csúcskategóriáról van szó.
intrex9: szerintem örülj, hogy jobb kezes vagy, viszont így nem kapsz majd kártérítést az alamaboltból.
Elküldve: 2010. 07. 01. 12:59
Én nem csodálom,h bukás volt
sosem hallottam róla, igy nem is vágytam rá, ez lehet,h ne is baj,h nem jött Europába
. Persze a nagy viz tuloldalán biztos reklámozták, de lehet,h kicsit lehettek volna agresszivebbek, hát a tinik fogékonyak a reklámokra, a divatra leginkább, nem?
Elküldve: 2010. 07. 01. 13:07
Vagy talán arra gondoltak,hogy mint az operációs rendszereiknél, majd teljesitik a kötelező minimumot a marketinggel(pl külön közösség közösség létrehozása a neten), és aztán majd magától felfut. Arról nem beszélve,h mindennek lesz lassan közösségi oldala, nem lett volna szégyen,ha egy sikeres videos közösségi portállal állnak össze,az lehet,h sikeresebbé tette volna. Az hogy a népszerű közösségi oldalakat eléri,akár külön alkalmazásból nem nagy cucc, ráadásul egy felmérés szerint az ameriaki fiatalok nagy része ha valóban kommunikálni akar,és nem csak beleböfizni az éterbe akkor smsezik 
Kicsit ezeket az alkalmazásokat (twitter,facebook)tulmisztifikálták a mobilosok, a legtöbb embernek van élete,nem a facebookon/twitteren lóg egész nap,h várja,h irjon valaki
Kicsit ezeket az alkalmazásokat (twitter,facebook)tulmisztifikálták a mobilosok, a legtöbb embernek van élete,nem a facebookon/twitteren lóg egész nap,h várja,h irjon valaki
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó