HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Saját felhasználói is utálják a Facebookot - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Saját felhasználói is utálják a Facebookot Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:00

Érdekes kutatási jelentés látott napvilágot az Egyesült Államokban, ott ahol a Facebook már szinte közintézmény. Az American Customer Satisfaction Index, azaz az amerikai fogyasztói elégedettségi index szerint az amerikaik szerint a Facebook szívás, és utálják.
http://www.hwsw.hu/hirek/44960/facebook-nepszeruseg-elegedettseg-iwiw-kozossegi-halozat-web.html

#2 Felhasználó inaktív   astegi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:00

Az "ASCI" szakemberei... nem ACSI, ha az American Customer Satisfaction Index szakembereire célzol?

#3 Felhasználó inaktív   map 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:07

A facebook nekem sem jön be,bár fent vagyok,de már egy hete nem néztem be. Szerintem afaacebook felülete nem átlátható, inkább az igazi közösségi katyvasz megtestesítője.
Na de az igaz,h nem az számit mennyire jól használható,hanem,hogy hol vannak fent az ismerőseim :D

#4 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:08

@astegi: szakmai ártalom... még jó h nem két i-vel írtam. köszi. jav.

chill,
aDoayen

#5 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:09

Nincs ebben semmi meglepő. A HWSW törzsközönsége is természetesen élenjár, hiszen már mennyi ideje köztudott, hogy itt is van mindenkinek, de itt is utálja majdnem mindenki :Đ
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#6 Felhasználó inaktív   lola 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:48

"mennyi ideje köztudott, hogy itt is van mindenkinek" - nekem nincs és nem is lesz (ezzel talán nem vagyok egyedül), így a mindenki egy kicsit erős.

#7 Felhasználó inaktív   ganxsta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:51

Idézet

Saját felhasználói is utálják a Facebookot

Egy végtelenül egyszerű kérdés: akkor miért használják? Én amit utálok, azt nem használom. Keresek helyette alternatívát.
TárhelyPlaza - nagyméretű webtárhelyek egészen 32GB tárhelyméretig

System halted! Macska reboot!

#8 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: lola - Dátum: 2010. 07. 21. 13:48

"mennyi ideje köztudott, hogy itt is van mindenkinek" - nekem nincs és nem is lesz (ezzel talán nem vagyok egyedül), így a mindenki egy kicsit erős.

Nehogy észrevedd a szarkazmust. :-)
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#9 Felhasználó inaktív   daylienn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 13:13

Fura. Én spec szeretem a facebookot. A kezelőfelülete kifejezetten jó, míg az ember nem kezd a különböző alkalmazásokkal bíbelődni.

Tény, hogy nem tökéletes, tény, hogy van mit javítani rajta (mind a kezelőfelület, mind a felhasználói adatok védelme szempontjából), de mégis jóval használhatóbb és sokkal inkább közösségi oldal, mint az iWiW.

Aki meg azzal dicsekszik, hogy nincs fenn egyik közösségi oldalon sem, az nem tudom, hogy minek szól hozzá. Minden közösségi oldallal kapcsolatos hírnél megjelenik pár ember, aki arra veri a mellét, hogy: "fúúh, Ő annyival minden ember felett áll, Ő nem is regisztrál ilyen alja oldalakon... annyira populáris és megbízhatatlan mind".
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

#10 Felhasználó inaktív   MisterY 

• -=#X#=-
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 21. 13:09

Nincs ebben semmi meglepő. A HWSW törzsközönsége is természetesen élenjár, hiszen már mennyi ideje köztudott, hogy itt is van mindenkinek, de itt is utálja majdnem mindenki :Đ

Akkor ezt most csak osszam meg a zarckönyvön vagy egyből lájkoljam is? :-D

#11 Felhasználó inaktív   lola 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 13:46

@daylienn: "Aki meg azzal dicsekszik, hogy nincs fenn egyik közösségi oldalon sem, az nem tudom, hogy minek szól hozzá." - ugyanazért, amiért te is. Leírtad te is a véleményedet, leírtam én is. Ha nem bökte volna ki a szemedet, ez áll a kommentek fölött: "Te mit gondolsz? Mondd el!". Leírtam, hogy mit gondolok. És le is fogom mindig írni, ha úgy gondolom, hogy hozzá kell szóljak, még ha ez neked nem is tetszik. Viszonylag friss reggel, kevés hozzászólással, és a 20 éveddel nem kéne itt osztani az észt.

#12 Felhasználó inaktív   Herr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 13:52

@map: Egyetértek, tényleg nagyon átláthatatlan.

Bár nagyon ritkán használom ezeket, az a tapasztalatom hogy az Iwiw felülete a leglogikusabb mind közül. Az meg nem annyira zavar hogy nincs Farmville és hasonlók. :)

#13 Felhasználó inaktív   MisterY 

• -=#X#=-
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: daylienn - Dátum: 2010. 07. 21. 14:13

Aki meg azzal dicsekszik, hogy nincs fenn egyik közösségi oldalon sem, az nem tudom, hogy minek szól hozzá. Minden közösségi oldallal kapcsolatos hírnél megjelenik pár ember, aki arra veri a mellét, hogy: "fúúh, Ő annyival minden ember felett áll, Ő nem is regisztrál ilyen alja oldalakon... annyira populáris és megbízhatatlan mind".

A közösségi oldalaknak megvannak az előnyei is és a hátrányai is, használjon mindenki belőle annyit, aminnyi neki hasznos.
Valószínűleg ezek azok az emberek, akik még akkor is bunkofonnak hívták a mobilt, amikor már minden második embernek volt.

Ott van pl. a myVIP: míg nálunk egy elég jól behatárolható és pozitív jelzőkkel nehezen illethető réteg használja, más országokban az a legelterjedtebb közösségi oldal, olyan szerepet tölt be, mint nálunk az iwiw.

#14 Felhasználó inaktív   daylienn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 14:19

@lola: Nem vagy fenn, a Te döntésed. Ha lenézel mindenki mást, aki regisztrál, az is a Te döntésed. Az, hogy ezt leírod naponta (kb ennyi időnként van a Facebook-al kapcsolatban hír, nem?), az is a Te döntésed.

Ettől nekem még jogom van értetlenkedni, nemde? Nem osztottam én semmit, ugyanúgy kifejtettem a véleményemet, mint Te és azt hiszem, hogy nem én vagyok az, akinek nem tetszett a másik véleménye. :D

Megjegyzem, egyre több mindent nem értek (biztos a koromból adódóan), például: Miért presztízskérdés, hogy ki, mikor regisztrált az oldalon? Vagy az, hogy fiatalabb, mint mások?

Azt meg szerintem vegyük áldásnak, hogy csak ennyiszer szóltam hozzá, mert többnyire mindig találok valakit, akinek nem tetszik, amit írok. :laugh:
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

#15 Felhasználó inaktív   coolbboy83 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 21. 14:24

nem kell felregizni azt kész...........

#16 Felhasználó aktív   Szabcsi 

• félping
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: daylienn - Dátum: 2010. 07. 21. 15:19

Miért presztízskérdés, hogy ki, mikor regisztrált az oldalon? Vagy az, hogy fiatalabb, mint mások?

Ne bántsd, én is ezt veszem elő ha elfogytak az érvek... bár a kor lassan már csak állapot (vagy inkább hátrány)... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#17 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: daylienn - Dátum: 2010. 07. 21. 14:13

Aki meg azzal dicsekszik, hogy nincs fenn egyik közösségi oldalon sem, az nem tudom, hogy minek szól hozzá.
mert az is egy dontes, hogy nem csatlakozik fel, sot, esetleg tudatos dontes. es ezt a velemenyet meg szeretne osztani masokkal, hogy esetleg ok is gondoljak vegig (tudatosan), hogy jo-e felcsatlakozni egy ilyenre, vagy sem.

mi ezzel voltakeppen a gondod?
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#18 Felhasználó inaktív   debaj 

• mutyuki
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 07. 21. 15:33

mi ezzel voltakeppen a gondod?

Hogy az összes facebookos, iwiwes, ilyenolyan cikknél jön legalább egyvalaki, aki bejelenti, hogy ő nem csatlakozik, mert csak a lúzerbirkadroidok csatlakoznak, meg aki csatlakozik egy ilyen oldalra, az soha többet nem kászálódik ki a gépe elől, és kövéren, magányosan, monitortól fehérre szívott arccal fog meghalni. Bezzeg a hozzászóló, ő kirándulni jár, meg barátai is vannak, és csiripelnek a madarak, és nyílnak a virágok!

:-)

#19 Felhasználó inaktív   daylienn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 14:44

@bogdan: Azt ne mond, hogy mások felvilágosítása lehetett a cél. :D

@debaj: Pontosan erre gondoltam.

Szerkesztette: daylienn 2010. 07. 21. 14:46 -kor

#20 Felhasználó inaktív   lola 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 14:48

@daylienn: "azt hiszem, hogy nem én vagyok az, akinek nem tetszett a másik véleménye" - ??? Nem te szóltál be nekem? Én nem is szóltam előtte hozzád!

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó