Oldal 1 / 1
Re: Képtelenek befogni vetélytársai a T-Mobile-t
Elküldve: 2010. 07. 21. 12:39
Júniusban is növekedett a mobilinternet-szolgáltatásokra előfizetők száma a három hazai mobilcégnél, az év első felében csatlakozó aktív ügyfeleknek azonban majd háromnegyedét a T-Mobile szerezte meg. A Vodafone a múlt hónapban erőre kapott, a Telenor pedig - immár nem először - visszaesett.
http://www.hwsw.hu/hirek/44959/t-mobile-telenor-pannon-vodafone-nhh-mobil-internet-mobilinternet.html
http://www.hwsw.hu/hirek/44959/t-mobile-telenor-pannon-vodafone-nhh-mobil-internet-mobilinternet.html
Elküldve: 2010. 07. 21. 12:39
Na most, a T-akony azért ilyen virgonc, mert ADSL mellé nyomják a mobil netet is. Ezen azt értem, hogy van egy nagy hátszele, a T-home. ( tudom 1 kutya) Nos, a Voda és a Telenor minden támogatás nélkül éri el ezt az arányt. Mondjuk, ha a voda és a telnor új mobil vásárlása esetén, vagy előfizetés hosszabbítás mellé csapna egy kedvezményes mobil netet, hamar változna a kép. Én spec, a Vodánál vagyok mobil netes. Nagyon elégedett vagyok és valóban korlátlan elfogatható áron. A t-ré viszont nem a földön jár.
Hajrá Vodafone!
Hajrá Vodafone!
Elküldve: 2010. 07. 21. 12:52
Ha valaki nem a trénél van, az ennek a cikknek a hatására talán átvált rájuk? Vagy akinek még nincs, az majd őket választja? Mi értelme van ilyen cikknek? Ezek a statisztikák maximum a tulajdonosokat érdeklik.
Elküldve: 2010. 07. 21. 13:33
@lola: ha csak őket érdekelné, szerinted nyilvánosságra hoznák?
Can you hear me, major Tom?
Elküldve: 2010. 07. 21. 14:34
Nagyon magasak az árak a trénél!
Sose értettem miért van ennyi birka,aki a tré mobilnál előfizet...
Sose értettem miért van ennyi birka,aki a tré mobilnál előfizet...
Elküldve: 2010. 07. 21. 14:42
Én is T-nél vagyok (csak net), de ez kizárólag árkérdés. Egyszerűen az én igényeimhez ők kínálják a legolcsóbb csomagot (bár koránt sem vagyok elégedett ennek az árazásával sem). Olcsó árazású "beetető" csomagok sincsenek, talán csak a voda feltöltős megoldása,ami minimális ingyenes forgalmat tartalmaz.
Az viszont igaz, hogy ha a másik kettő összeállna egy-egy vezetékes szolgáltatóval, hogy csomagban áruljanak kiegészítő (mert legtöbb embernek erre kell a mobil net, hétvégére, nyaralásra) mobilnetet, nekik is több ügyfelük lenne.
Az viszont igaz, hogy ha a másik kettő összeállna egy-egy vezetékes szolgáltatóval, hogy csomagban áruljanak kiegészítő (mert legtöbb embernek erre kell a mobil net, hétvégére, nyaralásra) mobilnetet, nekik is több ügyfelük lenne.
Elküldve: 2010. 07. 21. 15:57
@erdeklodo: a Telenor ezt már megcsinálta tavaly, méghozzá egy elég nagy céggel (Invitel), látható, mire mentek vele. A Voda most próbálkozik, de ő a jelek szerint a kis halakra próbálja kivetni a hálóját inkább (illetve náluk is van inviteles ADSL-bundle, de csak üzleti ügyfeleknek).
Can you hear me, major Tom?
Elküldve: 2010. 07. 21. 22:48
Számomra érthetetlen, hogy a T-mobile hogy emelhette a díjcsomagok árát? Nem lefelé kéne menniük?
Elküldve: 2010. 07. 22. 12:49
Idézet: Renwick - Dátum: 2010. 07. 21. 16:57
@erdeklodo: a Telenor ezt már megcsinálta tavaly, méghozzá egy elég nagy céggel (Invitel), látható, mire mentek vele. A Voda most próbálkozik, de ő a jelek szerint a kis halakra próbálja kivetni a hálóját inkább (illetve náluk is van inviteles ADSL-bundle, de csak üzleti ügyfeleknek).
Hát azért az invitel meg a tí az nagyon nem egy kategória szerintem...
Dell Latitude D630, M-Audio Transit, Panasonic SA-XR55, AKG K530, Mordaunt Short Avant 904, HP ProLiant MicroServer N36L, Samsung Galaxy S, TP-Link TL-WR1043ND, Ipod Shuffle 2nd gen., Panasonic TX-P42S30E
volt: Asus O!Play HDP-R1, Panasonic TH-37PV7P, Linksys WRT54GL
'Geri': "a sony konzoljain csak az nem talál már ránézésre legalább 4-5 fogást jogilag, aki igencsak amatőr az informatikában."
volt: Asus O!Play HDP-R1, Panasonic TH-37PV7P, Linksys WRT54GL
'Geri': "a sony konzoljain csak az nem talál már ránézésre legalább 4-5 fogást jogilag, aki igencsak amatőr az informatikában."
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó