HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Továbbra is sodródik a Telenor - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Továbbra is sodródik a Telenor Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:42

A szezonálisan megszokotthoz képest jobban sikerült a Telenor Magyarország második negyedéve, noha a vállalat a jelek szerint egyelőre tovább halad a piaccal együtt süllyedő pályán - viszonyítási ponttal a Magyar Telekom jelentése fog szolgálni.
http://www.hwsw.hu/hirek/44956/telenor-2010-masodik-negyedev-bevetel-nyereseg.html

#2 Felhasználó inaktív   issti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:42

A Telenor csak nevet váltott, de az ügyfélpolitikája ugyanolyan gusztustalan mint a Pannoné volt. Becsábítanak hazug ígéretekkel, és utána senkinél nem lehet reklamálni. Írhatok az egyedi ügyfélkezelési csoportnak, és 30 nap múlva kapom a választ hogy csak nekik van igazuk bármiben. Évek óta fizetek feleslegesen több előfizetést amik nem használhatók, és már annyit írtam, hogy elegem lett. 8 előfizetésem menekítettem már ki tőlük, és pár hónap múlva remélem végleg búcsút intek a cégnek 15 év után! Ma is fizetem a tanulópénzt, de azt megtanultam, hogy soha többet szóba ne álljak velük.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó