HWSW Informatikai Kerekasztal: Motorozás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »

Motorozás

#1 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 02. 17:11

Én is növelem a társaságot, remélem te is. Jár valaki Citadellára???

#2 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 21:16

Na mi van? Anno itt voltak motorosok, nem??? Vagy csak télen már írni se írunk??? Befagyott az olajpumpa gyerekek?

#3 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 09. 20:29

Hmm, ma mentem épp suliba és elgondolkodtam, hogy mi is ez a rakat dugó. Tudom ez nem éppen motorozás, de nem volt kedvem erre új topicot nyitni, meg amúgyse írt ide senki Kép.
Szal dugók, hmm, miért is jó az államnak ez a sok dugó? Mert ugyebár a lámpák direkben rosszul vannak beállítva, direkt megfigyeltem, minél többször kelljen megállni, és valahogy úgy, hogy egy-egy sáv mindig álljon, ezáltal dugó legyen. Meg egy rakat lámpa mindig a lehető legrosszabb helyen. Na arra a következtetésre jutott, hogy ugyebár minél nagyobb kocsik többet fogyasztanak, és köztudott, hogy elinduláskor meg pláne. Nagy kocsi ált = kényelem. Viszont nagy fogyasztás = sok benzin, ami sok adóhoz vezet. Ezért megéri lámpákat rakni midennhová, hogy meg kelljen állni. Megfigyeltem, hogy oda raknak gyalogosátkelő lámpákat, ahol tök fölösleges, csak azért, hogy álljon a forgalom. Erre egy tökéletes példa Bp budai rakpart. Odaraktak egy lámpát, mondjuk ott talán még haszna is van, viszont az eddigi egyetlen járhatú útvonal is megszűnt már... Továbbá felújítások, hogy is van? Egyszerre nem megy, mindig egymás után, hogy egész évebnm legyen valahol valami, hogy legyen dugó.
Na ki mit szól ehhez?

#4 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 09. 20:39

"...Na ki mit szól ehhez?"
kezdetnek meghallgathanánk egy gyalogos véléményét is ugyanerről.
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#5 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 09. 21:46

Én se vok autós, fujj... Gyalog, bicikli, motor. Gyalog lassú, biciklivel nehéz közlekedni, de még mindig gyorsabb, mint a kocsi, motor meg benzines. Namármost, amikor azért áll a fél város a rakparton, azért, hogy egy galogos átmenjen a járdán, és ezért a 10 másodpercért 1 percig őpiros van, akkor az gáz. Meg amikor egy eléggé forgalmatlan úton beraknak egy galogosátkelős lámpát. Amikor jön egy kcosisor épp, akkor vált pirosra, egyébként zöld. Meg amikor zöldhullám helyett piroshullám van a városban, hát az kész. Nomeg parkolni se lehet, ahol meg lehet ott 200Ft félóra. Elég fasza a helyzet sztem. Kép

#6 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 12. 09. 22:28

a parkolásban egyetértek.Kép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#7 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 12. 18:03

Faszom. Nem lehet ide írni?????

#8 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 12. 18:09

Na ezt persze elküldi... Szal nem érdekel valakit egy 125 Aprilia (a régi mocim...) Kép

#9 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 04. 00:00

Ehhe, jól elvok itt egymagamban, de asszem a link ami alattam van, magáért beszél. Kicsit újítottam Kép
Régi gépem még mindig eladó, aki tud vevőt, plz helpppp!!! Kép

#10 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 03. 04. 09:59

Na csak h feldobjam kicsit a topikokadt. :Đ En spec magaert a motorozasert nem rajongok, de a motorokat szeretem. Batyam superbike kategoriaban versenyzik egy YZFR1-el. En vagyok az egyik szereloje, szal ertek valamicsket a motorok babralasahoz. Pl kereket pikk pakk cserelek elol hatul, lancallitassal mindennel. Kép De amugy sokat piszkaltam mar azt a moccit ugyhogy az ZFR1 hez ertek mondhatnam, de kb ennyi. Van egy Ducati 998-a is, azt nem piszkalgatom inkabb, meg azt csak utcan hasznalja. :-D Szal ezektol a sportgepektol tartok picit, amikor meg chopperrel jarkalt azt elveztem (bar meg kis pondro voltam). Na ennyit tudtam meselni. :-D

Av [salalayousuckKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#11 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 04. 12:07

Nem semmi a csávó, két ilyen moci. Csak nem valami királyi családból származtok? Kép Különben nem tudod véletlen hol lehet szép idomokat csináltatni naked bikera? Mert most ez foglalkoztat, kipufogón, túraplexin, és farrészen felül Kép Persze money még nincs rá, de ha megvolna a hely, asszem hamarabb összejönne Kép

#12 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 03. 09. 07:51

Nem kiralyi csaladbol szarmazunk, itt mindenki megdolgozott azert amilye van. Kép Amugy megkerdezem batyam hol csinaltatta az idomokat a gepere, de ha joltudom mindent a Vegh Janikaek csinaltak a motoron.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#13 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 09. 09:58

http://www.bikedesign.se

A múltkor az Abmoteurs-on pont egy sv-t szereltek át teljes versenycuccba. Király volt látni ahogy átalakult a motor!

#14 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 14:25

Hát a kicsikét nagyon lehet tuningolni, bár a nélkül is megy mind állat, ahhoz képest hogy nem sportmotor, hanem túramotor. Ha lecseréled a hátulját, olyan gépet kapsz, hogy egy sportmotor kinézetben nyomába se ér. Ja az még lemaradt, hogy V2-es a motor, ellentétben a többi hasonló kategóriással, melyek soros 4-esek. Ez kissé jobb.

#15 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 03. 09. 18:42

En spec Yamaha fan vagyok, persze imadom a Ducatit. Viszont egyvalamit el kell ismerned. Az uj Kawa Ninjanak nyomaba se er egyik mostani moccise. :Đ 160kg 126paci. Asszem ezek az adatok magukert beszelnek. Regen rohatt sokat bujtam motoros ujsagokat, mostanra mar nagyon butanak erzem magam ebben a temaban, nem is akarok okoskodni, de a Kawa erofolenyeben biztos vagyok. :-D

THE NEW NINJA! KAWASAKI IS BACK! F¥CK ¥OU!

Av [salalausukKép]

#16 Guest__*

Elküldve: 2004. 03. 09. 19:11

Jaja! A V2 nagyon állat tud lenni! Fater is elpasszolta az XX-et és vett helyette egy Varaderot! Naggyon naggyon brutálisan tol. Na persze nyomába sem ér az XX-nek, de hát nagyoncsak más kategóriába esnek.

#17 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 23:26

V2: sokkal jobbak az ilyen mocik. A nyomaték rettenetes, és ezáltal sokkal dinamikusabb az ilyen moci. Valahogy érzem a gépet.

Kawa Ninja: erre csak annyit mondok, nézd meg az árát. Egyébként ez nem sportmoci mondom megin, de ez az adat elég szép (meg az ára is Kép). Nyilván elfogadnám, dehát az még odébb van.

#18 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 03. 11. 01:54

Miota egyszer szemtanuja voltam egy eleg szornyu motor balesetnek valahogy elment a kedvem a motorozastol... Szerintem a motorosok csak elo hullak... Elobb utobb ugyis feldobjak a tappancsot... :Đ
Kép

#19 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 11. 09:29

Előbb-utóbb mindenki... De pl chopperes balesetről hallottál-e már? Mert én nemnagyon. Érdekesmód csak a speedesek halénak meg és miért? Sebesség túllépés... Namármost sztem a kettőt nem kell keverni, de egyébként még így is megéri...

#20 Guest__*

Elküldve: 2004. 03. 12. 09:53

Persze hogy vannak balesetek, de sokkal sokkal több autóbaleset van és abban is meghalnak rengetegen csak az már tökéletesen természetes hogy autóval járunk.

A másik oldala meg az a dolognak hogy megjelenik a "tipikus magyar motoros" , aki mellesleg gigantomániában szenved, neki 1000 cm3 alatt nem is motor a motor, és mindenáron meg akarja mutatni hogy ő az utak királya, bár motorozni nem tud, csak az egyenesben mer hajtani és azt hiszi hogy valami eszetlen nagy király azzal hogy nyíl egyenes szakaszon gyorsan mer menni. Kannyarban meg akkorát fékez hogy nem marad fékbetét. Utálom az ilyen seggfejeket!!!! Nevetségesek! Ha autóval vagyok és ilyennel találkozok mindeig felmegy a pumpa bennem. Jönnek mint az állat az egyenesben éppenhogy csak beférnek elém, mert jön szembe is valami amikor meg a kanyarhoz érünk teljesen lefékez a baromarcú. Na akkor jövök én, földi halandó autós és úgy letolom a seggfejt a kanyarban ahogy bírom!

Amúgy nagyon toleráns vagyok a motorosokkal mert hát mi is közéjük tartozunk de azt mondom ezeknek a kis hülyéknek hogy ne a nagy Magyar pusztaságban a nyílegyenes úton legyenek nagy arcok hanem jöjjenek velünk ki Ausztriába, ahol nem talál az ember 200 méternél hosszabb egyenes szakaszt! Jöjjenek fel a hegyekbe a szerpentines utakra és ott majd elválik hogy ki milyen motoros és ki mennyire tud a gigantikus motorjával bánni!

100%-osan biztos vagyok benne hogy ezeknek az übermotorosoknak, a hatalmas gépeikkel, az arcukra fagyna a mosoly mikor a hegyi utakon elrepesztenek mellettük a túraendúrók meg a "kis" 650-es kéthengeresek mega 600-as monoblokkosok, olyan sebességgel hogy az elképesztő.

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »

Gyors Válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó