Half-Life2?Doom3? versengése,de vajon mi lesz ha a harmadik lesz a nevető győztes, a : S.T.A.L.K.E.R reméljük így lesz,mert az egyik legjobb progi.Személy szerint jobban tetszik a helyszín,valamint szeritnem egy akcióprogramba elégnagy hiba ha pl.Half-Life2-ba hogy nem kapcsolja fel a lámpát,ventillátort,puskával a kezében megy fel a létrán.Ez ugyebár a S.T.A.L.K.E.R.- ben nem fordul elő.Remélem láttátok róla a legújabb videókat.Hiehetetlen jól néznek ki.Nah most ennyit majd még ha kiadják.![]()
STALKER: Shadow of Chernobyl
#1 Guest__*
Elküldve: 2004. 06. 06. 01:56
Elküldve: 2004. 08. 09. 21:32
Te tévedsz! Nem is olyan rég közölte a hírt a THQ csapata...az meg mégiscsak hivatalos forrás. Nem tudom te hol nézted meg, de mindenhol az én megjelenési dátumom szerepel...
Idézet:
"Nos, reméltem, hogy nem nekm adatik meg az a szomorú pillanat, hogy bejelentsem a S.T.A.L.K.E.R. halasztását. Ám a sors mégis nekem szánta ezt a pillanatot. A THQ emberkéi úgy határoztak, hogy inkább egy következő üzleti évbe helyezik a játékot, hiszen így egyfelől több tartalommal tudják megtölteni, illetőleg profibban is be tudják majd fejezni. Bár utálom a késést, annak azért örülök, hogy a Doom 3, a Half-Life 2, és a S.T.A.L.K.E.R. nem 2 hónap leforgása alatt jelenik meg."
Sajnos a GK oldalán lévő hírarchívumból nem tudtam kikeresni a híremet, de íme egy másik oldalról. Nos akkor ki a hülye? Én és aki ezeket közzé tette vagy Te? Nagyon rossz helyen keresgélsz...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 08. 11. 17:46
Hé ne csináljunk a hangyából gyíkot én nem azt mondtam ,hogy hülye hanem azt ,hogy tévedsz nem ugyanaz vagy nemtudod megkülönböztetni most sem én kötekszem! egyébként felőlem fogadhatunk is bármibe mernék fogadni arra ,hogy 2004.szeptemberére adják ki de az is lehet ,hogy igazad van és el bukom de megéri a kockázatot szerintem!
Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!
Elküldve: 2004. 08. 25. 17:52
Hehe Rasiel ezt bebuktad:D Nem is értem miért kellett makacskodni, amikor ez a tény egyértelmű már vagy 1.5 hónapja. Mondtam hogy én magam híreztem róla így hát csak jobban tudom, de mint látod a főszerkesztő koilléga is megerősített a hírt!!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Téma megosztása:

Súgó
Új hozzászólás
Multiidézés