HWSW Informatikai Kerekasztal: The Godfather - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

>>  Ingyenes Etikus hacker nyíltnap a KÜRT Akadémián 2010. szeptember 9-én! Tanulj a KÜRT legkeresettebb hackereitől! (x) <<
  • (33 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »

The Godfather

#1 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Kurva jó vagy kurva jó?
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 03. 19. 16:55

/write/jatekok/PC/thegodfather/screenshots/20051003_001.jpg

No, mivel még nem volt a játéknak topicja, s már számos helyen elérhető a program, lenne egy kérésem. Sok rosszat hallottam róla, valaki legyeb szíves és mondjon gyorsan egy saját tapasztalatán alapuló véleményt. (Persze hamarosan lenne teszt, így csak tényleg pár rövidre törő válaszra lennék kíváncsi!) Thx.

#2 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 19. 17:16

Idézet

No, mivel még nem volt a játéknak topicja, s már számos helyen elérhető a program, lenne egy kérésem. Sok rosszat hallottam róla, valaki legyeb szíves és mondjon gyorsan egy saját tapasztalatán alapuló véleményt. (Persze hamarosan lenne teszt, így csak tényleg pár rövidre törő válaszra lennék kíváncsi!) Thx.
egész kellemes darab lett, a grafika ugyan közepes - az autók modelljei még a négyéves Mafiában is szebbek - a hangulat és a sztori mindenek feletti. Írányítás első ránézésre gázos, de bőven megszokható, a verekedés bár sok billentyűt igényel egész szórakoztató.

#3 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:19

Idézet

Idézet

egész kellemes darab lett, a grafika ugyan közepes - az autók modelljei még a négyéves Mafiában is szebbek - a hangulat és a sztori mindenek feletti. Írányítás első ránézésre gázos, de bőven megszokható, a verekedés bár sok billentyűt igényel egész szórakoztató.
Remélem tényleg klassz, és bízom benne, hogy hamarosan ki is tudom próbálni... Kép

#4 Felhasználó inaktív   Gunner19 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 22. 15:32

Ki tudja hogyan kell kiszállni a kocsiból?Mert beszállni space de kiszállásra már végigprobáltam a klaviaturát de semmi....KépKép

#5 Felhasználó inaktív   Dridder 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 12:58

Na ez az ami engem is nagyon érdekelne,bár egy páran azon vannak ,hogy a crack nem müködik rendesen.

#6 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 14:35

Idézet

Ki tudja hogyan kell kiszállni a kocsiból?Mert beszállni space de kiszállásra már végigprobáltam a klaviaturát de semmi....KépKép
Féltem mikor ezt a hsz-t elolvastam, hogy akkor mi lehet a gond. Azóta megvan a játék és a ki-be szállás egyaránt Space. Nézted a Controls opciókat?

#7 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 24. 16:14

nekem sem száll ki :Đ nem tudom mi lehet a probléma. space-szel beszáll, de nem száll ki semmivel
Time fades even legend...
War, war never changes...

#8 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 17:56

Igen, sokak szerint a crack nem jó. Szerintem azzal még nincs semmi baj, inkább a másolásvédelem terén lett "gyökérül" megírva a játék. Aki ismeri a Sims2-t tudhatja, hogy a krekkelt verzióban nem lehetett falat építeni - namármost itt is valami hasonló a probléma. Megoldás: ne tegyetek krekket fel. :Đ Én egész jól jártam, lévén még a CloneCD-s versionnel se kell semmit brabrálnom: kattintok és fut a játék - lehet Daemon 4 miatt.

Egyébként szerintem a pocsék grafika és irányítás ellenére remekül sikerült a játék. A történet nagyon ott van, örültem, hogy sikerült újdonságot is vinni a film sztorijába, remekül beépítették az új feltörekvőt a játékba. A hangulat is remekül visszajön, a párbeszédek pedig egyértelműen felidézték bennem a filmet. A küldetések változatosak, néha irritálóak. A GTA-féle szabadság is visszajön valamelyest, ez mindenképpen jó pont. Ráadásul az verekedés is egész jól van szimulálva véleményem szerintem.Kép

#9 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 19:03

a clone cd-s verzióhoz nem kell crack!nincs köze a daemon 4nek alcohollal meg daemon 3.47 is megy!a másik verziókhoz nem meg van rendes crackem!ha van rá igény felteszem egy oldalra!

#10 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 19:40

Idézet

a clone cd-s verzióhoz nem kell crack!nincs köze a daemon 4nek alcohollal meg daemon 3.47 is megy! a másik verziókhoz nem meg van rendes crackem! ha van rá igény felteszem egy oldalra!
Egy szóval nem mondta senki, hogy csak daemon 4-el megy.. Kép A crackre pedig nincs igény.

#11 Felhasználó inaktív   NitroX 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 20:50

5-6 órányi játék után a kezdeti lelkesedésem rendesen megcsappant, állandóan a hülye autózás, megint kitett egy célt a város másik végére, de én ma már el nem vezetek oda az 100%, a járművek halál unalmasak, a vezetés gáz. A lövöldözős részek még tetszenek. Éppen most kellett egy levágott lófejet egy ágyba becsempészni, ez poén volt. Minden szálloda ahol eddig jártam egyforma....

#12 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 03. 24. 21:48

Sziasztok! Egy nagy problémám lenne, megvásárolam a játékot és sehogy nem tudom telepíteni. Mondjuk a DvD lejátszóm már régi de attól még lekéne neki játszani, aztán Felrakom a FirectX-et és akkor is kiírja hogy telepítsd... Ettől az agyam eldobom amikor k*** lassan felrakta akkor meg bacik elindulni  játék.

512 Mb RAM, Pentium4, mást nem nagyon tudom, mert csak 14 vok. De segítségeteket kérném Mi lehet a baj??

Előre is köszi! 

Kép

#13 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 23:58

Lehet, hogy csak az XP-d rosszalkodik kicsit... rendesen fut a géped?

#14 Guest__*

Elküldve: 2006. 03. 25. 09:20

Idézet

Igen, minden stimm, most fater elment DvD lejátszót venni, mer' ami nekünk volt az már kövület és lehet, hogy az is volt a baj. Egyébként nem tudjátok, hogy rendes DirectX 9.0c-t honnan lehet letölteni?

Köszi

#15 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 25. 11:21

én most kezdtem el és nem tudom mit kell azután csinálni hogy leszurták azt a csávót utána hol van feladat??

#16 Guest__*

Elküldve: 2006. 03. 25. 12:41

Sziasztok!

Sikerült felrakni azzal, hogy vettünk 10 rongyért DvD lejászót és írót (1ben), rendesen fölrakta megy a játék király CSAK 1 Probléma van!: Car a videó kártya, mer' a minimum (Nvidiából) Geforce 3, ajánlott a Geforce 4 De nekünk NVidia GeForce 2 MX 100/200 van tehát valszínű, hogy azzal van a problem mert a házak szürkék az egeret nem látom, emebereket nem mutatja, az ég kék, kockás Teljesen szar amikor embert akarok csinálni egeret megint csak nem látom és az embert se, tehát valszínű hogy a videó kártya a car. A saját emberemet se látom semmit tiszta rossz minden, de hangba meg jó szal Hétfőn veszek 15ezerért talán egy Ati Radeon 9600-at vagy NVidia GeForce 3 vagy 4-est de remélem jó.

#17 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 25. 19:40

Idézet

én most kezdtem el és nem tudom mit kell azután csinálni hogy leszurták azt a csávót utána hol van feladat??
Eleinte a továbbjutáshoz üzletet kell csinálnod, hogy legyen pénzed. Megfenyegetsz egy-két embert, hogy tejeljen, stb.,stb...Én most nyírtam ki Brunot és egyre jobban tetszik a játék. A lopakodós részek nagyon fílingesek, igaz nem egy splinter cell ,de jó hogy van. :Đ A küldik változatosak, és nagyon örülök ismét csak a profi filmsztoriba való beépítésnek, illetve, hogy az eredeti történetbe egy személyes szálat is beépítettek. Az autók vezetése tényleg elég gyér, sokszor húzom fel magam miatta. Azt is bánom, hogy a rendőrők sose kezdenek komolyabb üldözésbe, legalábbis nekem még nem sikerült magam után rángatni egy raklapnyi zsarut, kivéve ha a sztori így adta. Mindenesetre tetszik a játék a hibák ellenére is.

#18 Felhasználó inaktív   NitroX 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 25. 21:40

Na nekem már volt rgy viszonylag komoly üldözésem, a rendőrökrongyoltak bele a kocsimba, azt hiszem 5 csillag volt, ahogy üldöztek egyre rosszabb lett mert hullottak a járókelők mint a legyek, amíg egy hídon a szembe jövő sávban valahogy leráztam őket és autót váltottam így eltüntek a csillagok.

Menj fojesz rabolj bankot :Đ az ajtón nem tudtam kijönni annyian voltak Kép

#19 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 26. 08:50

Idézet

Idézet

Igen, minden stimm, most fater elment DvD lejátszót venni, mer' ami nekünk volt az már kövület és lehet, hogy az is volt a baj. Egyébként nem tudjátok, hogy rendes DirectX 9.0c-t honnan lehet letölteni?

Köszi
Írd be a Google-ba (www.google.co.hu)! Egyből meg fogod találni.
Gaming is beliving...

#20 Guest__*

Elküldve: 2006. 03. 26. 09:28

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi
Írd be a Google-ba (www.google.co.hu)! Egyből meg fogod találni.
EZ egy régebbi kérdésem, de köszi a választ kiderült, hogy a DvD lejátszó miatt is nem sikerült, meg most felraktuk és ment minden csak a Videókártya a szarKép

Téma megosztása:

• (33 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »

Gyors Válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó