Crysis
Elküldve: 2006. 05. 30. 14:06
Hír: felmerült a pletyka miszerint a Crysis PS3-ra is kijön. Apletyka alapja a Crytech weblapján levő:PS3-as programozót keresünk! Majd megmutatjuk hogy van olyan szép PC-n mint next-gen-en.
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
#45 Guest__*
Elküldve: 2006. 05. 30. 21:30
Idézet
Mi megmutatjuk!!!A Crysis állati lesz PC-n és konzolon egyaránt sztem, az lenne a legjobb ha a multiját egyszer majd egymás ellen nyomhatnák PC-sek és Konzolosok!!!
#46 Guest__*
Elküldve: 2006. 05. 30. 21:33
Idézet
Idézet
Mi megmutatjuk!!!A Crysis állati lesz PC-n és konzolon egyaránt sztem, az lenne a legjobb ha a multiját egyszer majd egymás ellen nyomhatnák PC-sek és Konzolosok!!!
#47 Guest__*
Elküldve: 2006. 05. 30. 21:39
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2006. 05. 31. 17:34
Na erre varjatok gombot: nekem van egy egész jó PC-m melette egy X-box-om és hamarosan lesz X360-am a sima box helyett. És nem vagyok hasadt személyiség csak kihasználom a PC meg a Konzol legjobb játékait,előnyeit. És a Crysis sokkal jobb lesz PC-n mint konzolon, mert az egér+billentyűzet mindig is jobb lesz mint a kontroller(bár ott is van egy-két jó ötlet).
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
#49 Guest__*
Elküldve: 2006. 06. 08. 09:27
Elküldve: 2006. 06. 08. 12:39
Idézet
http://www.576.hu/ne...yok/cryreal.jpg ---->ez nagyon durva!Csak milyen gépen fog így kinézni?
Szerintem a füvön javithatnának,de még igy is super!
Get the best...Jackson...Fuck the rest...
Elküldve: 2006. 06. 18. 18:27
A most közzé tett videóhoz muszáj hozzászólnom. Most már magamhoz tértem 
Ez valami eszméltelen volt. Láttam az előző ilyen dzsungelben játszódó videót és szépen le is fagyott a tekintetem tőle, de ez túlszárnyalja
Ennyire nem is biztos, hogy haladni kellene az élethű grafikai megoldás felé. Túl nagy adag lesz ez egyszerre
Nagyot röhögtem, mikor elő került a bug és benyögi a pali: "This guy wants to drive too"
Áttérve a játék erősségeire. Egyértelmű, hogy a fő erénye az, hogy mindent szétlőhetünk. Nem elég, hogy tárgyakat, de az egész erdőt is. Na ilyet még sehol sem láttunk! Másik ami nagyon tetszett, a kocsi felrobbanása. Amit furcsállok, az az, hogy miért vagyok ilyen erős? Persze a story-ból kiderül, miért lesz belőlem izompacsirta. Elég furcsa volt, mikor kidöntötte a ház falait
Remélem odafigyelnek a bugokra is, és egy csekély hibaszámú majd hogy nem tökéletes gémet kapunk. És ez még csak használ a dx10 erőforrásaiból, atyaég mi lesz még itt
Többi leveltől aggódok milyen lesz, minden esetre a Far Cry-ból megszokott -és itt még élethűbb- dzsungel nagyon tuti lesz! 
Picit hosszúra sikerült, de ezt ki kellett adnom magamból!
Ez valami eszméltelen volt. Láttam az előző ilyen dzsungelben játszódó videót és szépen le is fagyott a tekintetem tőle, de ez túlszárnyalja

Elküldve: 2006. 06. 18. 18:51
Idézet
A most közzé tett videóhoz muszáj hozzászólnom. Most már magamhoz tértem 
Ennyire nem is biztos, hogy haladni kellene az élethű grafikai megoldás felé. Túl nagy adag lesz ez egyszerre
Nagyot röhögtem, mikor elő került a bug és benyögi a pali: "This guy wants to drive too"
Áttérve a játék erősségeire. Egyértelmű, hogy a fő erénye az, hogy mindent szétlőhetünk. Nem elég, hogy tárgyakat, de az egész erdőt is. Na ilyet még sehol sem láttunk! Másik ami nagyon tetszett, a kocsi felrobbanása. Amit furcsállok, az az, hogy miért vagyok ilyen erős? Persze a story-ból kiderül, miért lesz belőlem izompacsirta. Elég furcsa volt, mikor kidöntötte a ház falait
Remélem odafigyelnek a bugokra is, és egy csekély hibaszámú majd hogy nem tökéletes gémet kapunk. És ez még csak használ a dx10 erőforrásaiból, atyaég mi lesz még itt
Többi leveltől aggódok milyen lesz, minden esetre a Far Cry-ból megszokott -és itt még élethűbb- dzsungel nagyon tuti lesz! 
Get the best...Jackson...Fuck the rest...
Elküldve: 2006. 06. 18. 19:19
Idézet
Ez mind szép és egyet is értek mindennel,csak nem tudom melyik gépen fog ez futni szaggatás mentesen... 
Meg olvastam a "vitát", hogy min adják ki. Szerintem maximum 2 DVD-s lesz.

Téma megosztása:

Súgó
Új hozzászólás

Multiidézés