HWSW Informatikai Kerekasztal: Crysis - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

>>  Ingyenes Etikus hacker nyíltnap a KÜRT Akadémián 2010. szeptember 9-én! Tanulj a KÜRT legkeresettebb hackereitől! (x) <<
  • (49 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »

Crysis

#41 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 29. 20:40

Én alig tértem még magamhoz! ELKÉPESZTŐ! Ahogy kiírtja az erdőt, hát az nagyon buli Kép Ha valami, akkor ez a játék lesz, ami megér egy kis gépfejlesztést

#42 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 05. 29. 21:34

A legdurvább fejlesztés a Vista lesz sajna.
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#43 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 05. 30. 14:06

Hír: felmerült a pletyka miszerint a Crysis PS3-ra is kijön. Apletyka alapja a Crytech weblapján levő:PS3-as programozót keresünk! Majd megmutatjuk hogy van olyan szép PC-n mint next-gen-en.Kép
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#44 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 30. 18:35

Mi megmutatjuk!!!A Crysis állati lesz PC-n és konzolon egyaránt sztem, az lenne a legjobb ha a multiját egyszer majd egymás ellen nyomhatnák PC-sek és Konzolosok!!!

#45 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 30. 21:30

Idézet

Mi megmutatjuk!!!A Crysis állati lesz PC-n és konzolon egyaránt sztem, az lenne a legjobb ha a multiját egyszer majd egymás ellen nyomhatnák PC-sek és Konzolosok!!!
Teljesen egyetértek. Legyen végre vége a konzolosok és PC--sek közötti rivalizálásnak.

#46 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 30. 21:33

Idézet

Idézet

Teljesen egyetértek. Legyen végre vége a konzolosok és PC--sek közötti rivalizálásnak.
Nem akarlak kiábrándítani , de sosem lesz vége. Ez üzlet, az pedig örök.

#47 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 30. 21:39

Idézet

Idézet

Idézet

Nem akarlak kiábrándítani , de sosem lesz vége. Ez üzlet, az pedig örök.
Nem modtam, hogy vége lesz, csak azt, hogy szeretném.

#48 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 05. 31. 17:34

Na erre varjatok gombot: nekem van egy egész jó PC-m melette egy X-box-om és hamarosan lesz X360-am a sima box helyett. És nem vagyok hasadt személyiség csak kihasználom a PC meg a Konzol legjobb játékait,előnyeit. És a Crysis sokkal jobb lesz PC-n mint konzolon, mert az egér+billentyűzet mindig is jobb lesz mint a kontroller(bár ott is van egy-két jó ötlet).Kép
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#49 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 08. 09:27

http://www.576.hu/ne...yok/cryreal.jpg ---->ez nagyon durva!Csak milyen gépen fog így kinézni?Kép

#50 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 08. 12:39

Idézet

http://www.576.hu/ne...yok/cryreal.jpg ---->ez nagyon durva!Csak milyen gépen fog így kinézni?Kép
Kép Ez tényleg durva...
Szerintem a füvön javithatnának,de még igy is super! :Đ

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#51 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 11. 11:21

hi! ki tudja hány gigás lesz a játék? két dvd-re ráfér? :Đ aki akar tuti videókat és esetleg van olyan képem amit még nem láttatok, írjatok érte privit!

#52 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 11. 11:25

Idézet

hi! ki tudja hány gigás lesz a játék? két dvd-re ráfér? :Đ aki akar tuti videókat és esetleg van olyan képem amit még nem láttatok, írjatok érte privit!
Már bocs, de ez elég hülye kérdésKép!Ki tudná előre hány gigás lessz a játék?!Biztos nagy!

#53 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 11. 11:42

Ne feledjük hogy jönnek ki majd a 30 + a 50gb dvd-k szóval szerintem inkább a VINCSESZTERen aggodjatokKép

#54 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 11. 11:53

jaja én is tudok a lemezekről, hát nagy pukk lesz a 2007! a vinyót meg akkorra lecserélem, mert most is tele van a 80-as... nektek? de a játék futni fog gyengébb konfiguráción is, nem? én úgy hallottam igen...

#55 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 11. 12:04

majd kiadják egy 30-as lemezen és 60 lesz telepítve, vagy kiadják 50-esen és vehetünk új vinyót! :Đ

#56 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 18. 18:27

A most közzé tett videóhoz muszáj hozzászólnom. Most már magamhoz tértem :Đ

Ez valami eszméltelen volt. Láttam az előző ilyen dzsungelben játszódó videót és szépen le is fagyott a tekintetem tőle, de ez túlszárnyalja Kép Ennyire nem is biztos, hogy haladni kellene az élethű grafikai megoldás felé. Túl nagy adag lesz ez egyszerre :-D Nagyot röhögtem, mikor elő került a bug és benyögi a pali: "This guy wants to drive too" Kép Áttérve a játék erősségeire. Egyértelmű, hogy a fő erénye az, hogy mindent szétlőhetünk. Nem elég, hogy tárgyakat, de az egész erdőt is. Na ilyet még sehol sem láttunk! Másik ami nagyon tetszett, a kocsi felrobbanása. Amit furcsállok, az az, hogy miért vagyok ilyen erős? Persze a story-ból kiderül, miért lesz belőlem izompacsirta. Elég furcsa volt, mikor kidöntötte a ház falait Kép Remélem odafigyelnek a bugokra is, és egy csekély hibaszámú majd hogy nem tökéletes gémet kapunk. És ez még csak használ a dx10 erőforrásaiból, atyaég mi lesz még itt Kép Többi leveltől aggódok milyen lesz, minden esetre a Far Cry-ból megszokott -és itt még élethűbb- dzsungel nagyon tuti lesz! Kép

Picit hosszúra sikerült, de ezt ki kellett adnom magamból!

#57 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 18. 18:35

nagyon durván fotorealisztikus a cucc! Kötelező mindenkinek! Kép

#58 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 18. 18:35

jó kis game lesz ez

#59 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 18. 18:51

Idézet

A most közzé tett videóhoz muszáj hozzászólnom. Most már magamhoz tértem :Đ

Ez valami eszméltelen volt. Láttam az előző ilyen dzsungelben játszódó videót és szépen le is fagyott a tekintetem tőle, de ez túlszárnyalja Kép Ennyire nem is biztos, hogy haladni kellene az élethű grafikai megoldás felé. Túl nagy adag lesz ez egyszerre :-D Nagyot röhögtem, mikor elő került a bug és benyögi a pali: "This guy wants to drive too" Kép Áttérve a játék erősségeire. Egyértelmű, hogy a fő erénye az, hogy mindent szétlőhetünk. Nem elég, hogy tárgyakat, de az egész erdőt is. Na ilyet még sehol sem láttunk! Másik ami nagyon tetszett, a kocsi felrobbanása. Amit furcsállok, az az, hogy miért vagyok ilyen erős? Persze a story-ból kiderül, miért lesz belőlem izompacsirta. Elég furcsa volt, mikor kidöntötte a ház falait Kép Remélem odafigyelnek a bugokra is, és egy csekély hibaszámú majd hogy nem tökéletes gémet kapunk. És ez még csak használ a dx10 erőforrásaiból, atyaég mi lesz még itt Kép Többi leveltől aggódok milyen lesz, minden esetre a Far Cry-ból megszokott -és itt még élethűbb- dzsungel nagyon tuti lesz! Kép

Picit hosszúra sikerült, de ezt ki kellett adnom magamból!
Ez mind szép és egyet is értek mindennel,csak nem tudom melyik gépen fog ez futni szaggatás mentesen... Kép

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#60 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 18. 19:19

Idézet

Ez mind szép és egyet is értek mindennel,csak nem tudom melyik gépen fog ez futni szaggatás mentesen... Kép
Egy ma középkategóriásnak számító gépen is elfuthat akár. Nem is fog szaggatni, csak mindent bűnrondára állítassz. De félek, hogy nem gondolnak a gyengébb gépekre. Ha igen, akkor meg talán Patch is elősegíti. Bár elég kilátástalan az egész a Vista miatt.
Meg olvastam a "vitát", hogy min adják ki. Szerintem maximum 2 DVD-s lesz.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »

Gyors Válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó