HWSW Informatikai Kerekasztal: Utazások, nyaralások, tippek és tanácsok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

>>  Ingyenes Etikus hacker nyíltnap a KÜRT Akadémián 2010. szeptember 9-én! Tanulj a KÜRT legkeresettebb hackereitől! (x) <<
Oldal 1 / 1

Utazások, nyaralások, tippek és tanácsok

#1 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 08. 10:37

A topicot azért nyitottam, mert kerestem valami ilyesmi topicot, ami konkrétan arról szól, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak az utazásokat szervezőkkel, kiket ajánlanátok, kikre mondjátok, hogy kerüljük őket.
Nem találtam még hasonlót sem, így nyitottam egy újat.
Szerencsére nekem eddig csak jók a tapasztalataim, bár nagyon sok negatív történetet is hallani.

Aki utazni menne, de még nem tudja, hogy hogyan, esetleg még azt sem, hogy hova, az sikítson rám és legjobb tudomásom szerint segítek! (azaz adok egy telefonszámot, de csak kedvesen a hölggyel, mert ölök :Đ) ne feledjétek, egy jól szervezett utazás hatalmasat tud dobni az élményen, nektek csak pihenni és élvezkedni kell!

Vagy ha megvan egy konkrét út, egy konkrét szervezővel, érdemes lehet rákérdezni, hogy az vajh mennyire megbízható.

No ennyit a topic nyitásról, jó pihit és nyaraldázást (ill most már őszelést :-D) mindenkinek! :)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!)
www.darjani.org/jgrn - Juggernauts klán

My gaming rig:

Gigabyte EP45-DQ6
Intel Core2Quad Q9550
2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066
Asus 9800GX2 Extreme 1GB
4x winyó raid 0+1-ben 160GB + 500GB + 320GB + 180GB + 20GB + 50GB
SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi
OS: Ubuntu 8.10 / SuSE 11.1 / Windows XP Prof SP3 / Windows Vista Ultimate 64-bit / LOS / Haiku for fun

#2 Felhasználó inaktív   tjames 

• The Soul of GK
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 08. 10:48

Alapesetben én a "magunkszervezte" utazásokat részesítem előnyben. Talán eddig mindösze 2x voltam csoportos nyaraláson. Egyiket nyertük, másik meg Egyiptom volt, ahova nem lehet másként :Đ

Idén sajna eddig semmilyen nyaralás nem volt, da szeretnénk párommal Párizsba menni ősszel pár napra...de ez még csak terv. LEhet hogy csak egy üdülésicsekkelköltő honi hosszú 7vége lesz csak belőle.

A legbiztosabb következő "nyaralás" meg egy "telelés" lesz február második felében tervezünk menni síelni ! ! ! No az már most nagyon várom :-D

Kép
Kép

#3 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 08. 10:55

Idézet

Alapesetben én a "magunkszervezte" utazásokat részesítem előnyben. Talán eddig mindösze 2x voltam csoportos nyaraláson. Egyiket nyertük, másik meg Egyiptom volt, ahova nem lehet másként :Đ

Idén sajna eddig semmilyen nyaralás nem volt, da szeretnénk párommal Párizsba menni ősszel pár napra...de ez még csak terv. LEhet hogy csak egy üdülésicsekkelköltő honi hosszú 7vége lesz csak belőle.

A legbiztosabb következő "nyaralás" meg egy "telelés" lesz február második felében tervezünk menni síelni ! ! ! No az már most nagyon várom :-D
legtöbb esetben én is saját szervezésben mentem, leginkább a légitársaságokat vettem igénybe a jegyek stb beszerzéséhez. bár pont azért tettem így, mert legtöbb esetben mindig mentem valakihez, tehát a szállás stb már adott volt.
drága testvírem, a pároddal mindenképp menjetek el Párizsba, megéri. főleg, ha édes kettesben mentek, még a végén lánykérés is ott fog megtörténni (mea culpa, ha ezen már túlvagytok :))
síelni hova szoktatok menni? nekem a legszebb emlékeim szlovákiáról vannak, no nem a sípályák minősége miatt, hanem a szlovákiai vendégszeretet miatt (épp ezért is írtam a botrányos avagy blabla topicba, hogy nem értem ezt a gerjesztett szlovák vs magyar helyzetet, mert nekem csupa jó tapasztalatom van), ill azokat a hatalmas bulikat, amit ott nyomtunk a helyiekkel.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!)
www.darjani.org/jgrn - Juggernauts klán

My gaming rig:

Gigabyte EP45-DQ6
Intel Core2Quad Q9550
2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066
Asus 9800GX2 Extreme 1GB
4x winyó raid 0+1-ben 160GB + 500GB + 320GB + 180GB + 20GB + 50GB
SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi
OS: Ubuntu 8.10 / SuSE 11.1 / Windows XP Prof SP3 / Windows Vista Ultimate 64-bit / LOS / Haiku for fun

#4 Felhasználó inaktív   tjames 

• The Soul of GK
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 08. 12:01

Idézet

Idézet

legtöbb esetben én is saját szervezésben mentem, leginkább a légitársaságokat vettem igénybe a jegyek stb beszerzéséhez. bár pont azért tettem így, mert legtöbb esetben mindig mentem valakihez, tehát a szállás stb már adott volt.
drága testvírem, a pároddal mindenképp menjetek el Párizsba, megéri. főleg, ha édes kettesben mentek, még a végén lánykérés is ott fog megtörténni (mea culpa, ha ezen már túlvagytok :))
síelni hova szoktatok menni? nekem a legszebb emlékeim szlovákiáról vannak, no nem a sípályák minősége miatt, hanem a szlovákiai vendégszeretet miatt (épp ezért is írtam a botrányos avagy blabla topicba, hogy nem értem ezt a gerjesztett szlovák vs magyar helyzetet, mert nekem csupa jó tapasztalatom van), ill azokat a hatalmas bulikat, amit ott nyomtunk a helyiekkel.
Szerintem jövőre is marad az idén már nagyon bevállt LACHTAL. Sok helyen síeltem már de eddig ez volt a legjobb. (értem ezalatt az ár/pályák hossza/minősége/szállás/úti távolság szóval minden minden tényezőt szem előtt tartva.
Kép
Kép

#5 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 08. 12:15

Idézet

A legbiztosabb következő "nyaralás" meg egy "telelés" lesz február második felében tervezünk menni síelni ! ! ! No az már most nagyon várom :Đ
no azt én is. lehet, hogy Margiték kecója kicsi lesz...:-D már bejelentkeztek +2-en, hogy jönnének velünk, meg lehet bögölyék is jönnek. :) az má'...mennyi is?ööö...10 embör! :) (+ Hanna) no, de ezt majd privátban! :)

#6 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 08. 12:18

Idézet

Szerintem jövőre is marad az idén már nagyon bevállt LACHTAL. Sok helyen síeltem már de eddig ez volt a legjobb. (értem ezalatt az ár/pályák hossza/minősége/szállás/úti távolság szóval minden minden tényezőt szem előtt tartva.
és mi lesz Kronplatz-al? nem tetszett?

#7 Felhasználó inaktív   tjames 

• The Soul of GK
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 08. 14:00

Idézet

Idézet

De, csak hülye vagyok :Đ Természetesen Kronplatzra gondoltam :-D
Kép
Kép

#8 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 08. 14:10

Idézet

Idézet

Idézet

én meg néztem nagyokat.:)

#9 Felhasználó inaktív   tjames 

• The Soul of GK
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 08. 15:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

én meg néztem nagyokat.:)
Szavakat a keverem :)
De azért remélem tudtad hogy sületlenségeket beszél a hülegyerek :) Annyira csak nem volt váltólázas, hogy asse tuggya hol van... :)

Kép
Kép

#10 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Sportsman
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 08. 16:43

Idézet

En is nagyon várom már a sielést. Mi is akörül szoktunk menni, január ,február táján a két tanitási félév között. Egyrészröl a tanitás miatt másrészröl meg a bajnokságok miatt megyünk ekkor mert ilyenkor általában nincsenek meccseim...nameg természetesen azért is mert ez a föszezon.Kép Mi rendszerint Obertauern-be szoktunk menni, vagyis már 3éve ide járunk. Egy nagyon jo és neves siparadicsom ausztria szivében, ha gondolod lesd meg a honlapot:
http://www.obertauer...inter/home.html Kép
Dr.   WP 

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1

Gyors Válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó