HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

>>  Elindult a Smarter Cities videópályázat, a főnyeremény egy Apple iPad! (x) <<
  • (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#181 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: Tegnap, 21:15

180# flori2442

Jó lenne, ha leírnád hogy mit is írt ki pontosan, mert így szerintem bármi lehet (őőő én nem nagyon tudok segíteni, nem vagyok otthon ebben a témában, de aki ért hozzá, úgy is rákérdezne erre).

u.i. Ha már úgy is ide írok, valaki nem tudná nekem elmondani, hogy hogyan lehet olyan szép keretben idézni másoktól? Látom hogy van multi idézés -amit megint nem tudom mi az- és a másik válasz gomb, amit hiába használtam 1x, nem rakta bele abba az említett "keretbe".

Köszi előre is a választ! :)

Szerkesztette: I Tegnap, 21:16 -kor

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

#182 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Bassguitar HERO
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: Ma, 07:02

Üzenet megtekintéseIdézet: I - Dátum: 2010. 09. 02. 21:15

180# flori2442

Jó lenne, ha leírnád hogy mit is írt ki pontosan, mert így szerintem bármi lehet (őőő én nem nagyon tudok segíteni, nem vagyok otthon ebben a témában, de aki ért hozzá, úgy is rákérdezne erre).

u.i. Ha már úgy is ide írok, valaki nem tudná nekem elmondani, hogy hogyan lehet olyan szép keretben idézni másoktól? Látom hogy van multi idézés -amit megint nem tudom mi az- és a másik válasz gomb, amit hiába használtam 1x, nem rakta bele abba az említett "keretbe".

Köszi előre is a választ! :)

Pedig a válasz gombbal kell.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10

Gyors Válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó