HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Az Android az okostelefon-piac motorja - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Az Android az okostelefon-piac motorja Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 08. 04. 09:27

A leszállított készülékek száma alapján is rohamosan csökken a Nokia részesedésbeli fölénye az okostelefonok piacán, annak ellenére, hogy a vállalat rendkívül agresszív árazással igyekszik lépést tartani az iPhone, de még inkább a piacvezető szerepére törő Android platformmal szemben.
http://www.hwsw.hu/hirek/45027/canalys-okostelefon-piac-nokia-research-in-motion-blackberry-apple-iphone-android-htc.html

#2 Felhasználó inaktív   hack69 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 04. 09:27

Az Apple veszített az okostelefonok részesedéséből ebben a negyedévben. Kíváncsi vagyok mikor "ülepszik le" az okostelefon láz és jönnek rá a cégek, hogy a többségnek nincs szüksége ilyesmire, vagyis van egy határ, amin túl pénzkidobásnak számít, ja és ez a súlyos többség. Inkább kész funkciókat akar megbízhatóan és egyszerűen.

#3 Felhasználó inaktív   airmax 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 05. 06:55

Szerintem nem fog leüllepedni... Olyan ez mint annakidején amikor megjelentek a mobilok volt egy olyan nézet "... minek nekem. Aki sokat úton van azok vegyék meg ezt a drága játékszert, nekem amire kell jó az öreg vonalas..."
Aztán kiderült a mobil új igényeket szül, és mindenki rájött, hogy tudja használni valamire azt a szabadságot amit ad. (persze akkor amikor már nem volt nagy különbség az árak és tarifák közt. Azt gondolom most ez a helyzet az okostelefonokkal is. ".. minek az majd a gépemről megnézem..." Én arra jöttem rá, hogy most már nem akarok otthon a géphez menni (elzavarni a ygereket, ha használja) bekapcsolni, kivárni a fél órát amíg elindul, és aztán megnézni az e-mail-jeimet, hanem épp amikor van két percem, (buszon, metrón akárhol) akkor elolvasom a mobilomon. Én nem vagyok az facebookos csóka, aki mindíg lóg valami közösségi oldalon, de mivel a telefon nálam van, mindíg elérhető a net. A gps-ről nem beszélve, Mindíg tudhatom hol vagyok, nem kell az időjárásjelentést lesnem a tv-ben, be tudom jelenteni agázórát, és sorolhatnám tovább mi mindent tudok csinálni anélkül, hogy géphez menjek elindítsam kivárjam... stb. Nyilván amikor olyan van akkor azért gépről csinálom, de én inkább úgy fogom fel, mintha lenne nálam mindíg egy telefon méretű számítógép... szabadságot ad, és ha azt veszem mindezt már akár 15-30 eFt-ért akkor ennyi belefér...

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó