HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Kevés lehet az üdvösséghez az új BlackBerry - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Kevés lehet az üdvösséghez az új BlackBerry

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 08. 04. 10:07

Nem korbácsolta fel különösebben a kedélyeket a kanadai Research in Motion tegnapi bejelentése, mellyel útjára indította legújabb BlackBerry okostelefonját, a 9800-as típusszámot viselő Torch-ot, valamint a BlackBerry 6 operációs rendszert.
http://www.hwsw.hu/hirek/45035/rim-research-in-motion-blackberry-9800-torch-okostelefon.html

#2 Felhasználó inaktív   Makula 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 04. 10:07

Szerintem nem lesz ez rossz. csak ne akarják 2év hűség idővel 80K Huf-ért adni.

#3 Felhasználó inaktív   btamas279 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 10:29

@Makula: még mindig jutányosabb, mintha vmilyen csúcs androidos készüléket választanál...

#4 Felhasználó inaktív   *Iguana* 

• Too old to rock & roll
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 04. 10:33

Szerintem Magyarországon 2 éven belül nem fogják hivatalosan forgalmazni ezt a készüléket.
Ahogy a Pearl 3G-t se... Annak már most van közel 1 éves előnye.
Néha a tököm tele van ezekkel a hivatalos bejelentésekkel: kijön, fasza, örülünk, aztán mire kipróbálhatnánk, hónapok (néha évek) telnek el és már rég elavult a cucc. Mert addigra bejelentik a még szebb, még jobb, még olyanabb készülékeket.
Pl. Modu-t látott már valaki? Az is kint van már vagy 2 éve...

Jelentsék be, 2 héten belül szórják meg vele a világot, adjanak el belõle annyit, amennyit tudnak.
Öröm, bódottág.

Szerkesztette: *Iguana* 2010. 08. 04. 10:35 -kor

A néninek nagyon zsírnak tetszik lenni...

#5 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 10:35

@btamas279: azért azt ne feledjük, hogy ha használni is akarod ezeket a telefonokat, nem árt egy BIS előfizetés, ami a többiekhez nem kell. Ha csak egy ezresre vágnak meg havonta, az két év alatt plusz 24 ezer forint. Persze opciós, de akkor is számolni kell vele.
Can you hear me, major Tom?

#6 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 10:38

@*Iguana*: Egyfelől ki a tökömet érdekli a magyar piac? Másfelől azért éveknek nem kell eltelnie (jó-jó, a Voda a Stormmal nagyon mellényúlt, ez tény, de nem ez az általános). A 9700-es Bold három hónappal a bejelentés után kapható volt itthon, a Pearl 3G-t pedig áprilisban jelentették be, ami közel sem egy éves lemaradás. Más kérdés, hogy személy szerint én nem érzem benne azt az átütő erőt, amiért a hazai telkók ráugranának.

#7 Felhasználó inaktív   *Iguana* 

• Too old to rock & roll
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 08. 04. 11:38

@*Iguana*: Egyfelől ki a tökömet érdekli a magyar piac?

A felhasználókat érdekli...
Szerintem egyre több BB-s emberke rohangál itthon is.

Idézet

Másfelől azért éveknek nem kell eltelnie (jó-jó, a Voda a Stormmal nagyon mellényúlt, ez tény, de nem ez az általános). A 9700-es Bold három hónappal a bejelentés után kapható volt itthon, a Pearl 3G-t pedig áprilisban jelentették be, ami közel sem egy éves lemaradás. Más kérdés, hogy személy szerint én nem érzem benne azt az átütő erőt, amiért a hazai telkók ráugranának.

Én tavaly októberre emlékszem (de az lehet, hogy nem a hivatalos volt - mindenesetre én azóta csorgatom rá a nyálam).
Ettől függetlenül van jó néhány készülék a piacon, amire nagyon sokat kellett várni - hogy megérte-e, az más kérdés (pl. Palm Pre).
A néninek nagyon zsírnak tetszik lenni...

#8 Felhasználó inaktív   El Jose 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 12:26

Dehogynem! Biztosan úgy lesz hogy 2 év hűségidővel 100-ezer forint lesz mint ahogy a többi okostelefon!
És tudom hogy nem tartozik ide de ne csodálkozzanak a gyártók és a szolgáltatók hogy nincs bevétel ilyen árak mellett! Mikor pl: (Nokia) mikor 100 000-ért ad egy olyan telefont ami már 2 éve letűnt, a Samsung meg 50 000-ért ad egy nagyon komoly tudással rendelkező android-os mobilt! Itt nem a telefonok felszereltségében kell keresni a hibát hanem az árazásban!

#9 Felhasználó inaktív   debaj 

• mutyuki
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 08. 04. 11:38

@*Iguana*: Egyfelől ki a tökömet érdekli a magyar piac?

Az olvasóitokat.

#10 Felhasználó inaktív   btamas279 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 12:34

@Koi Tamás: Na igen, elvileg erre való egy BB. Viszont, én legkévésbé levelezésre használom a Boldomat.

Egy picivel magasabb felbontású kijelző azért jó lett volna a böngészéshez, mert sokkal gyakrbban használnám, ha rendesen kiférnének az oldalak. Esetleg fejlettebb graf. a játékok miatt.

Egyébként rendben van a tel., szerintem.

#11 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 13:12

@debaj: jó, nyilván, de most miért kell magyarázni az iróniát? Vagy van itt bárki is, aki szerint a HWSW dönt arról, hogy a magyar piacon milyen készülék mikor jelenik meg? :)

#12 Felhasználó inaktív   Makula 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 11:37

@El Jose: A telko-k kb 4-500% haszonnal dolgoznak alapesetben a percdíjakon, van ott bevétel hidd el.
@btamas279: mindenképpen rosszul járok, mert az összes "okostelefon" kurva nagy átbaszás a magunkfajta hülyéknek, sosem lesz tökéletes egyik sem, hogy fél év használat után kezdj el kacsintgatni valami más felé.

Saját BB-m még nem volt, egy kollégámét használtam pár napig az egy bold volt, ha már hozzászokott az ember szerintem jó.
Ami a BIS előfizetést illeti, ha kell megér annyit, ha nem kell akkor meg tök mind mennyi amúgy egy média mániához képest ez lófing.
A böngészésre én még az operáknál nem láttam jobbat gondolom ezen is futni fognak.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó