HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Sikertermék lehet az új BlackBerry Curve 3G - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Sikertermék lehet az új BlackBerry Curve 3G

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 08. 10. 08:40

Nem egészen egy héttel a csúcskategóriás 9800 premierje után újabb okostelefonról rántotta le a leplet a Research in Motion. A BlackBerry Curve 3G a gyártó mindeddig legsikeresebbnek mondható középkategóriás szériáját egészíti ki, pótolva a korábbi modellek legtöbb hiányosságát.
http://www.hwsw.hu/hirek/45061/blackberry-curve-3g-okostelefon.html

#2 Felhasználó inaktív   scuynat 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 10. 08:40

valóban nagy szükség van N-es wifire egy mobilban... és wow, már 3G-t is tud?!

#3 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 08. 10. 13:58

@scuynat: a BlackBerryk elsősorban kommunikátorok, a levelezéshez meg a chateléshez nem igazán kell 3G, a középkategóriából ezért hagyták ki eddig. Másfelől a BIS alapesetben tömörít minden adatot, vagyis EDGE-en is egész jól el lehet lavírozni velük (már ahol van EDGE)...
Can you hear me, major Tom?

#4 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 10. 19:40

Elég korrekt szerintem, a mostani 8250-et csak az edge miatt nem vettem meg, kellene a 3g. A mostani, emailezésre (is) használta telefonomon (szifon 3g) még emailezésnél is nagyon megérződik, ha edge-n vagyok csak (akkuidő miatt néha kikapcsolom a 3g-t, ugye).
Szóval szerintem elég korrekt hogy most ebbe belerakták a 3g-t, és még az első hozzászólónak mondanám, hogy ez a belépő modell, természetesen a nagyobbakban alap a 3g.

#5 Felhasználó inaktív   pbalint 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 11. 10:29

@Koi Tamás: ez teljesen igaz és lényegében hibátlanul működik mindez edge-n is. egyedül a webwzésben jönne jól még így nézve. viszont, és nekem ez a legnagyobb problémám, hogy nincs 3G-m (BB 8900) hogy szívesen kénrék a jelenlegi 100Mb-os (ez bőven elég BBM.hez, mailhez, gps-hez és némi telefonos webezéshez) netcsomag helyett egy 3GB-osat (amilyen net stickjeink is vannak) ami egyrészt még szabadabbá tenné a telefonos nethasználatot és tudnám haználni (kábelen vagy BT-n keresztül) mint 3G modem a laptoppal. nemkell sticket keresgélni, hanem akár a zsebben lévő telefonnal minden egyéb nélkül bármikor lenne 3g netem. ... de mindez edge-n keresztül nem éri meg, nem érné meg nekem... ezért hiányolom csak

#6 Felhasználó inaktív   pbalint 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 11. 10:31

és persze mindez, egybevett net csomaggal költséghatékonyabb is lenne/lesz jelentősen
kérdés hogy T-nél lesz-e

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó