A Google ismét átvariálta webes levelezőjének, a Gmailnek a felületét, ezúttal viszont a fókuszban nem a klasszikus e-mail funkciók polírozása volt, hanem végre hosszú idő után a névjegyzéket is rendezés alá került.
http://www.hwsw.hu/hirek/45071/google-gmail-nevjegzek-cimtar-android-szinronizacio.html
Oldal 1 / 1
Re: Végre vállalható névjegyzéket kapott a Gmail
Elküldve: 2010. 08. 11. 11:40
Lehet h a chromeos inkább szerepelt az indokok között, mint az android térnyerése. Androidos telefonok nagy részéhez van valami telepítős manageres alkalmazás, amivel ugyanezt meg lehet csinálni
Elküldve: 2010. 08. 11. 12:16
hmm. ha jól látom, akkor a címtárban vannak a telefonszámok, és az egyébnél akiknek mailt küldtem. De hogy vonom össze azt, aki mindkettőben külön van egyszer-egyszer?
Elküldve: 2010. 08. 11. 13:07
barii: kijelölöd, aki rossz helyen van, és hozzáadod egy csoporthoz, pl a Címtár csoporthoz vagy olyat is lehet, hogy automatikusan megkeresi és összevonja, ha talál valami egyezést két kontakt között.
Elküldve: 2010. 08. 13. 06:54
manuális outlook szinkronizáció a legtöbb ember életéből kimaradt? Bocs de szerintem ez így egy kicsit sántít, hacsak nem az Androidos telefonokra gondolsz... Azért van egy pár WinMo-s telefon meg Symbianos, aminél pont erre szolgál az ActiveSync meg a Nokia PC Suite... Nekem pont erre lenne szükségem... Ami outlookkal szinkronizál..
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó