HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Techno a Szigeten - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Techno a Szigeten Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 08. 12. 16:20

A Sziget idén is a zenéről, társaságról, szórakozásról szól, de komoly technológiai újdonságokat is hozott magával. Úgy tűnik, a XXI. század elérte a zenei fesztiválokat is.
http://www.hwsw.hu/hirek/45079/sziget-fesztivalvodafone-huawei-szigetfone-layar-szig-it-foursquare.html

#2 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 12. 16:20

Tök jó, csak éppen pár "starter" után nem nagyon volt kedvem a gombokat nyomogatni:)
Sajnos a kérést most nem tudjuk teljesíteni. Valamilyen probléma lépett fel az adatbázis lekérdezés során.

#3 Felhasználó inaktív   Makula 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 13. 07:49

HA az embert megvakuzzák "fényt kap" akkor már nem igazán érdekli hol van aki épp nincs körülötte ebben az áldott állapotban kifejezetten veszélyes mutogatni a szifonodat hacsak nem a mosdó szifon az és épp az előbb hánytad tele...
Nem is igazán a geek gyülytők világa.

#4 Felhasználó inaktív   che80 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 08:47

a szifon.com-on kint van egy nagyon korrekt összehasonlítás a Sziget mobil alkalmazásairól
http://szifon.com/2010/08/11/milyen-alkalmazasok-szulettek-a-szigethez/

ott szó van a Joobili iPhone appjáról is kicsit bővebben, itt nem nagyon írtok róla pedig az App Store-ban a top free app már napok óta, én is azt használom és nagyságrendekkel használhatóbb mint a layar vagy a webapp

#5 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 09:04

thx a linket, bele is akartam tenni a cikkbe, csak a végére elfelejtettem
az iphone appot nem tudtam kipróbálni, ezért volt csak említés szintű, a többit mind végig tudtam nézni élesben

chill,
aDoayen

#6 Felhasználó inaktív   kockulat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 09:06

Ezek szerint akkor minden promóció ellenére a fesztiválozás még mindig inkább a szórakozásról, a szétcsúszásról, az ismerkedésről és úgy általában a kikapcsolódásról szól, nem pedig a virtuális térben való barangolásról. Ennek én örülök, hozzáteszem nem is vinnék egy százezres telefonszámítógépet ilyen helyre. Ha valaki nem bír ki egy hetet net nélkül annak nem való ilyen jellegű fesztivál.

#7 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 10:40

@kockulat: én most a szabadságom alatt 17 napig voltam szinte teljesen offline.
no twitter, no fb, no email, no hwsw, no index, no reader, no 4sq semmi

viszont a teló nálam volt. időkép, google maps, wikipedia és hasonlók nagyon is jól jöttek, és nyugat-európában roamingolni sem kellett, mert kb mindenhol akadt ingyen wifi.

a tapasztalat annyi, hogy tudatosan használva nagyon is jó ha ott van a zsebedben egy okostelefon. annak ellenére, hogy ezeken a szarokon pörgök minden nap, egyáltalán nem hiányzott semmi, pedig vagy 1000 olyan dolog történt, amit érdemes lett volna kitwittelni.

a szigetes appok is ilyenek. inkább a telómon nézem meg h milyen koncert lesz, mint hogy egy vastag papírújságot hurcoljak magammal. de az, hogy layarral bohóckodjak, az szinte teljesen elképzelhetetlen. a szig.it szerintem korrekt lett. csak kár hogy ilyen buzirózsaszín a dizájn.

chill,
aDoayen

#8 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: kockulat - Dátum: 2010. 08. 13. 10:06

hozzáteszem nem is vinnék egy százezres telefonszámítógépet ilyen helyre. Ha valaki nem bír ki egy hetet net nélkül annak nem való ilyen jellegű fesztivál.

Én kivittem, mert csak ez van. No meg nem is 1 hétre, de speciel több gazdával is összefutottam, akinek kell a telefon ilyenkor is, és kész. Most úgyis megy az anyázás, hogy mert nem bírnak felhívni. Persze emailt is írhattak volna, de nem értik, hogy nem az a dolgom, hogy itt üljek és telefonálkjak, ha éppen megfejtek, vasat szerelek, konfigolok, akkor telefon eldob, oszt jónapot.
Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic.

#9 Felhasználó inaktív   DeToX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 16. 01:59

xigetre biztos drága ossotelefonnal fogok kimenni. hátha bebaxva elhagyon vagy ellopják...
.:detox:.

#10 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 16. 09:01

@DeToX: ennyire nem bízol magadban? :)
nálam a desire túlélte a soundot és a szigetet is, vigyázok rá még alacsonyabb tudati szinteken is :)
chill,
aDoayen

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó