Oldal 1 / 1
Re: Tovább terjeszkedik a tárolópiacon a Dell
Elküldve: 2010. 08. 16. 21:29
A Dell megvásárolja a csúcskategóriás adattárolók piacán versenyző 3PAR vállalatot, ezzel az EMC, IBM, Hitachi és más cégek csúcsmodelljeivel száll versenybe.
http://www.hwsw.hu/hirek/45089/dell-3par-adattarolas-felvasarlas.html
http://www.hwsw.hu/hirek/45089/dell-3par-adattarolas-felvasarlas.html
Elküldve: 2010. 08. 16. 21:29
versenybe? a 3PAR technológiában reggelire eszi meg a többit (na jó, a NetApp-ot csak simán megveri). most kaptak mellé pénzt és értékesítési csatornát. az EMC egyébként is zuhanó piaci részesedéssel csúnyán meg fogja ezt érezni.
évek óta ez a Dell első értelmes lépése, nem ilyen idióta Alienware-ekbe meg rossz (haha, érted, Ross, óriási!) Perot-okba kellett volna temetni a pénzüket.
évek óta ez a Dell első értelmes lépése, nem ilyen idióta Alienware-ekbe meg rossz (haha, érted, Ross, óriási!) Perot-okba kellett volna temetni a pénzüket.
Elküldve: 2010. 08. 16. 21:35
nálunk nincs, ismerősöknél persze akad. dobj infót privátban, h mire van szükséged, hátha tudok vkit javasolni.
Elküldve: 2010. 08. 16. 21:45
@Nemes Dániel: Nyilván te is tudod hogy nem elég technológiában megenni a többieket, ha ehhez nem társul a többi szükséges dolog (pl. jó cégvezetés, marketing, etc) akkor jönnek a Sunhoz hasonló storyk.
Az EMC zuhanó részesedéséről meg annyit, hogy (IDC szerint) az idei Q1-ben +37% revenue YoY ami a második legnagyobb növekedés volt a top5 gyártó közül és a piaci átlag több mint duplája. External disk storage piacon az EMC részesedése 24%, több mint a második IBM-é és a harmadik NetAppé összesen.
Az EMC zuhanó részesedéséről meg annyit, hogy (IDC szerint) az idei Q1-ben +37% revenue YoY ami a második legnagyobb növekedés volt a top5 gyártó közül és a piaci átlag több mint duplája. External disk storage piacon az EMC részesedése 24%, több mint a második IBM-é és a harmadik NetAppé összesen.
Elküldve: 2010. 08. 16. 22:35
Mintha valami gazdasági oldalt olvasgatnék.
Elküldve: 2010. 08. 16. 22:40
@Bodnár Ádám: persze, a technológia kevés, tök igazad van, épp ezért írtam, hogy pénzzel-fegyverrel-paripával a Dell-3PAR elég veszélyes lesz a többiekre.
A SUN elkúrta. Nem kicsit, nagyon. (igen nagy kár értük, az utolsó igazán technológiai cégek egyike volt a nagyok közül)
A számokban igazad lehet, szép IDC-alapú grafikonokat mutattak nekem, amiből ez jött ki (nincs meg, nem tudom idézni). Viszont a Dell-EMC OEM-nek nem sok jövőt jósolok, az is mozgatja a piacot.
A SUN elkúrta. Nem kicsit, nagyon. (igen nagy kár értük, az utolsó igazán technológiai cégek egyike volt a nagyok közül)
A számokban igazad lehet, szép IDC-alapú grafikonokat mutattak nekem, amiből ez jött ki (nincs meg, nem tudom idézni). Viszont a Dell-EMC OEM-nek nem sok jövőt jósolok, az is mozgatja a piacot.
Elküldve: 2010. 08. 17. 19:56
Engem csak az érdekelne hogy kitől lehetne a HP hetven diszkes kis 5U-s aranyosához hasonló tömböt kapni normális szoftverrel. Ezek a negyvenakárhánydiszket benyomorítunk 4U-be megoldások még csak közel sem jönnek.
... a fájlcserét a legtöbben illegálisnak hiszik. A valóság ezzel szemben az, hogy amíg nem kérünk, vagy kínálunk érte pénzt, a magyar joggyakorlat szerint nem lépjük át a szerzői jogi törvény által szabályozott szabad felhasználás kereteit, tehát nem járunk el törvénytelenül.Az eredeti hír
Elküldve: 2010. 08. 18. 06:23
@bean: Talán azért, mert nem igazán az a fontos, hogy mennyi diszket tudsz benyomorítani 5U-ba, hanem inkább a kompatibilitás, szoftver, megbízhatóság, támogatottság stb.
Elküldve: 2010. 08. 23. 20:32
hopp, a HP izmozik a 3PAR-ral? most kell Compellent részvényeket venni!
Elküldve: 2010. 08. 23. 21:54
@Bodnár Ádám: aki a 3PAR-t bebukja, az tuti megveszi a Compellentet (hozzáteszem, lehet, hogy több értelme lett volna azzal kezdeni, iszonyú komoly fejlesztéseik vannak). fog még bőven tovább menni, nem ment még 20%-ot múlt hónap óta.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó