Oldal 1 / 1
Re: Válogatással kényeztet a Gmail
Elküldve: 2010. 09. 01. 05:52
Ihletet merített a Google a Microsofttól és a Hotmail inbox takarító funkciója után a Gmail is átláthatóbbá teszi a beérkezett levelek sokaságát. A Priority Inbox elsőként a Google Apps felhasználóknak jelenik meg, de a jövő hétig elméletileg a normál Gmail felhasználók is megkapják.
http://www.hwsw.hu/hirek/45166/google-gmail-priotity-inbox-spam-microsoft-hotmail.html
http://www.hwsw.hu/hirek/45166/google-gmail-priotity-inbox-spam-microsoft-hotmail.html
Elküldve: 2010. 09. 01. 06:36
@LCoder: nem érdemes lebutítani egy tökéletes rendszert. szálak nélkül levelezni olyan, mint egérrel chatelni összecopypastelt betűkkel.
Elküldve: 2010. 09. 01. 08:07
@dikki: attól, hogy neked megfelel a kikapcsolhatatlan szálakba rendezés, attól másnak lehet igénye a levelenkénti nézetre. Miért nem lehet opcionálissá tenni? Engem is a hideg ráz a szálakba rendezett levelezéstől, de néha hasznos lehet bekapcsolni. Egy gombot kell csak kitenni a felületre: szálankénti rendezés ki/be. Szóval a tökéletestől elég messze van (kb. mint a chat-es hasonlatod).
Elküldve: 2010. 09. 01. 08:24
@dkekesi: anno azt hittem megőrülök a thread nézettől, majd 2 hónap után rájöttem h ennél nagyobb királyság nincs is a földön.
ettől persze lehet h vkinek nem jön be, de akkor go hotmail/yahoo
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2010. 09. 01. 08:32
Idézet: aDoayen - Dátum: 2010. 09. 01. 09:24
Egy gomb egyszerűbb lenne, mint veszíteni usert miata.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2010. 09. 01. 10:39
Idézet: dikki - Dátum: 2010. 09. 01. 07:36
@LCoder: nem érdemes lebutítani egy tökéletes rendszert. szálak nélkül levelezni olyan, mint egérrel chatelni összecopypastelt betűkkel.
A thread-es rendezéssel nincs gond, de azzal már igen, hogy arra rákattintva azonnal az egészet olvasottnak tekint, legyen az akár 5, akár 500 levél.
A "mark as unread from here" némi segítséget nyújt, de akkor is furcsa ez a fordított logika, hogy nekem kell szólnom arról, hogy még nem olvastam a további leveleket.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó