HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Játékra sarkallnak a közösségi oldalak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Re: Játékra sarkallnak a közösségi oldalak Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   HWSW 

• HWSW
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 09. 01. 15:15

Noha eddig sem vontuk kétségbe, hogy a közösségi oldalak és az ott elérhető alkalmazások, játékok mozgósítják az embereket, most az amerikai NPD Group tudományos szinten is bizonyította a játékos és a közösségi világ összefüggéseit.
http://www.hwsw.hu/hirek/45177/jatek-online-web-bongeszo-facebook-zynga-npd-kutatas.html

#2 Felhasználó inaktív   IllegalFreq 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 01. 15:15

A farmosat ugyan nem próbáltam ki, de annak idején több böngészős játékkal is játszottam, és sajnos az derült ki, hogy mindig az nyer és az ér el "valamit" aki fizet azért hogy pl: pontosabba lőjön a hajó, nagyobb sebességgel épüljenek az épületek, stb. Tehát ha én nem fizetek, akkor soha a büdös életben nem fogom legyőzni azt, aki fizet érte, ergo értelme semmi.
Ellenben például egy ps3-as modern warfare 2-t ha megveszünk mindannyian, leülünk játszani egymás ellen és majd dönt a reflex, a gyakorlat, stb. Ezeknél a netes cuccoknál semmi ilyesmi nem dönt. Akit persze ez nem zavarja ez, oké, eljátszogat, de engem kifejezetten zavart, ezért hamar meguntam és otthagyam az ilyen game-eket.

#3 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 09. 01. 15:17

@IllegalFreq: lehet csak nem voltál elég ügyes és kitartó :)
én kongregate-en játszom és kred nélkül is teljesen jól megy minden, persze azzal könnyebb lenne :)
chill,
aDoayen

#4 Felhasználó inaktív   NancsiBacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 02. 07:13

IllegalFreq: Van olyan játék, amiben ez igaz, én is ezt láttam egyik legnagyobb problémának, hogy ha nem fizetsz, akkor esélyed sincs a többiek ellen. Viszont ezt a problémát elég könnyű orvosolni: nem IDDQD-t, hanem kényelmi funkciókat (fejlettebb UI-t) kell adni a pénzért.
Tehát hibás megközelítés mondjuk Travian, goldért +25% termelés.
Helyes megközelítés: Farmville, goldért arató és vetőgép (nem kell egyesével kattogtatni a mezőkön).
A másik lehetőség, hogy a közvetlen konfrontációt kivesszük a játékból. Mivel ugye elég sok nő játszik, ezért inkább tamagochit csinálunk, mint véres egymás ölős izét.

Szóval van ebben jövő, ha nem volna én se írnék éppen ilyen játékot;-)

#5 Felhasználó inaktív   throw 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 02. 09:33

"A középkorú nők is rákaptak a számítógépes játékokra" : a sok szingli, inkább játékba menekül a párkeresés parájától:))

#6 Felhasználó inaktív   nhw 

• ardent photographer
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 02. 09:36

@throw: Vagy csak itt akarja megmutatni mennyire hasznos tud majd lenni agrokulturális szempontból, és így már írhatja bátran a társkeresőbe, hogy "családi házzal, nagy kerttel rendelkező jómódú fiatalembert keresek". :D
"A journey of a thousand miles began with a single step." // Lao Tzu

#7 Felhasználó inaktív   NancsiBacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 03. 05:37

@throw: Vagy éppen otthon vannak a pici gyerekkel, és így eléggé lakáshoz kötöttek szórakozásilag.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó