Új biztonsági funkcióval gazdagodik a világ legnagyobb közösségi oldalának számító Facebook. A szolgáltatás az utóbbi időszakban közkedveltsége miatt a spammerek melegágyává vált, az ő dolgukat nehezíti meg a mostani frissítés.
http://www.hwsw.hu/hirek/45190/facebook-spam-phishing-spammer-biztonsag-security.html
Oldal 1 / 1
Re: Végre biztonságosabbá válik a Facebook
Elküldve: 2010. 09. 03. 12:37
"Ha a listán ismeretlen eszköz szerepel, a felhasználó [...] egy gombnyomással kijelentkeztetheti a robotot."
Vagy a robot a felhasználót. És még extra lépésként a jelszavát is átírja, hogy a jövőben ne zavarja meg a spamelést.
Vagy a robot a felhasználót. És még extra lépésként a jelszavát is átírja, hogy a jövőben ne zavarja meg a spamelést.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2010. 09. 04. 05:16
Napi 3-4 értesítést kapok új ismerősről stb, de nem is vagyok az oldal tagja.
Jó lenne ha végre megszűnne.
Nem tudom milyen ez a facebook, de ezek után nem érzek vágyat a csatlakozáshoz.
Üdv
szabi
Jó lenne ha végre megszűnne.
Nem tudom milyen ez a facebook, de ezek után nem érzek vágyat a csatlakozáshoz.
Üdv
szabi
Elküldve: 2010. 09. 04. 19:39
@szabi: Nem a facebooktól kapod.
Ilyen egyszerű. Nézd meg ki az SMTP host.
"A journey of a thousand miles began with a single step." // Lao Tzu
Elküldve: 2010. 09. 05. 20:30
@Root_Kiskacsa: És, meg is előztél... Nekem is pontosan ez jutott eszembe. Esetleg még az emailcímet is megváltoztatja, hogy egy jelszó emlékeztetőt se tudjon a user kérni 
Milyen jó, hogy nem vagyok Fbook tag.
Milyen jó, hogy nem vagyok Fbook tag.
A minap gondolkodtam...
Elküldve: 2010. 09. 06. 10:30
sztem a mezei felhasználók kevésbé fogják az ilyen jellegű biztonsági lépéseket megtenni...
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó