Megérkezett a Solaris 10 őszi frissítése, amely már részben az Oracle érdekeit szem előtt tartva készült el. A fejlesztések között találhatóak a RAC-specifikus hálózati képességek és a nagyobb teljesítménye Java-futtatás is.
http://www.hwsw.hu/hirek/45224/solaris-10-9-10-frissites-unix-operacios-rendszer.html
Oldal 1 / 1
Re: Megjelent a Solaris 10 őszi frissítése
Elküldve: 2010. 09. 09. 18:56
Csak ne jutott volna a nyomik kezébe. Annyira nem tudok ezzel megbarátkozni. De kénytelen leszek
Elküldve: 2010. 09. 10. 10:59
Olvastátok az Oracle EULA-ét erre a Solaris-ra? Az egyik pont szerint nem benchmarkolhatod a cuccaikat az engedélyük nélkül. Hát ez milyen durva mán...
Elküldve: 2010. 09. 12. 20:57
@pusrob: Az, es ezt sose ertettem, aki ilyet mondd az kb mintha azt mondana, hogy nem akar leegni, ezert tiltja. Oke, tudom en, hogy benchmarkolni is lehet rosszul es talan ettol fel. Nade, ha valasztanom kell egy termeket, elobb tesztelem. Ennek resze a performancia tesztje is, azaz kb benchmark. ha ehhez nincs jogom, megis hogyan tudom felmerni, mint vevo, hogy melyik lesz nekem a jo?
Vagy csak publikalni tilos az eredmenyeket? Akkor meg a hozzaszlasom elejen levo mondat cimu erzes a dolog ...
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó