Oldal 1 / 1
Multi Boot USB Pendrive
Elküldve: 2010. 10. 30. 19:35
Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem... Adott egy 16 GB os USB Pendrive, erre szeretnék felpakolni egy pár CD-t, DVD-t bootolható formában egy boot managerrel megfejelve, hogy a gép indulásakor Én tudjam eldönteni, hogy melyik CD-t szeretném futtatni az USB kulcsról...
Hogyan tudom ezt megcsinálni ?
Egy bootolható Win 7 telepítő már van rajta, szuperul működik, de szeretném még rá a Hirens boot CD jét, egy ERD Commandert, Emergency Boot Cd-t stb... Hogyan tovább ???
Előre is köszi....
Egy kis segítségre lenne szükségem... Adott egy 16 GB os USB Pendrive, erre szeretnék felpakolni egy pár CD-t, DVD-t bootolható formában egy boot managerrel megfejelve, hogy a gép indulásakor Én tudjam eldönteni, hogy melyik CD-t szeretném futtatni az USB kulcsról...
Egy bootolható Win 7 telepítő már van rajta, szuperul működik, de szeretném még rá a Hirens boot CD jét, egy ERD Commandert, Emergency Boot Cd-t stb... Hogyan tovább ???
Előre is köszi....
Elküldve: 2010. 10. 30. 19:49
Idézet: websnake - Dátum: 2010. 10. 30. 20:35
Sziasztok !
Előre is köszi....
Előre is köszi....
Akkor a grubot tedd rá, meg a Hiren lemezét a leírt módon. Ha rajta van, menu.lst-re mutat, az a hirens menüje, oda bele tudod tenni az akármit. Chainloader /bootmgr tölti a hetes telepítőjét is, hivatkozási útvonallal persze, a fájlban kb. majdnem minden benne lesz a paraméterezéshez.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2010. 10. 30. 20:48
windowst használok, a grub linuxos ha jól gondolom... hogy pakolom fel a pendrive-ra ?
Elküldve: 2010. 10. 30. 20:57
Idézet: websnake - Dátum: 2010. 10. 30. 21:48
windowst használok, a grub linuxos ha jól gondolom... hogy pakolom fel a pendrive-ra ?
van valami grub for dos változat is
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.
Elküldve: 2010. 10. 30. 21:56
Idézet: websnake - Dátum: 2010. 10. 30. 21:48
grub4dos-t leszeded, abban van wingrub is, kinek mi tetszik.
Privát helyett email van.
Elküldve: 2010. 11. 02. 10:11
Létezik egy ingyenes WinSetupFromUSB progi.
Kiváló Multibootos pendriveket is lehet vele készíteni, csak legyen ISO formátumba a cucc és legyen elegendő hely!
Röviden magyarul róla.
Ha csak egy USB-s Win a cél, jó szolgálatot tesz a Novicorp WinToFlash programja.
Oldala
Igaz, még beta állapotú, de jól működik! Többször használtam már ezt is!
Kiváló Multibootos pendriveket is lehet vele készíteni, csak legyen ISO formátumba a cucc és legyen elegendő hely!
Röviden magyarul róla.
Ha csak egy USB-s Win a cél, jó szolgálatot tesz a Novicorp WinToFlash programja.
Oldala
Igaz, még beta állapotú, de jól működik! Többször használtam már ezt is!
Szerkesztette: RaidX 2010. 11. 02. 10:18 -kor
RaidX
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.