HWSW Informatikai Kerekasztal: Mass Effect 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35

Mass Effect 3 a NAGY befejezés

#681 Felhasználó aktív   The Lone Drow 

• Kósza
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 05. 17. 22:48

Igazából, részemről már szerintem menthetetlen a dolog, nagyon ráuntam már. Rendes coop küldetések végett lehet újra elővenném, de egyébként nem hiszem. Max, ha már végzetesen unom magam, akkor benne lennék. Viszont engem nagyon idegesít a játék sebzési rendszere. Single-ben még oké, de multiban nem hatásos egyik assault rifle sem. Lövöd és ehh, alig van sebzése.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#682 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 18. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 05. 17. 23:48

Igazából, részemről már szerintem menthetetlen a dolog, nagyon ráuntam már. Rendes coop küldetések végett lehet újra elővenném, de egyébként nem hiszem. Max, ha már végzetesen unom magam, akkor benne lennék. Viszont engem nagyon idegesít a játék sebzési rendszere. Single-ben még oké, de multiban nem hatásos egyik assault rifle sem. Lövöd és ehh, alig van sebzése.

Ez tényleg szar, hiába van rohadt sok fegyvered, csak a shotgunok és a sniperek jók, azokból is csak néhány. Ha meg kell a recharge, akkor pistol vagy smg, de azt is csak azért hogy legyen bent valami. Ráadásul nem is hiszem hogy bármit is fognak ezzel kezdeni.

Szerkesztette: Kyuubi 2012. 05. 18. 14:44 -kor

#683 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 18. 17:52

Sniper es shotgunbol is csak par jo.
Shoti geth, claymore, es az asari fele.
Sniper black widow, mantis, javelin, widow. A tobbi mindketto kozul gagyi hasztalan.

Az avenger assault rifle jo mert konnyu, a revenant pedig kivalo turian soldiernek. Phaeton sem rossz.
Asus P5K-E, Intel Q6600 @ 2.4ghz, 4x1g 800mhz A-Data DDR2 5-5-5-18, Gainward GF8800GT 512mb, Hitachi 500gb 7200rpm HDD

"Nyilván minden délután felöltöd a hosszú fekete kabátot a napszemüveggel és megállítod a szobában egy pillantra az időt, de aztán végül lekiabálsz anyunak, hogy főzzön már egy kis tejberizst, mert Neo megéhezett" (by Zsul)

#684 Felhasználó aktív   The Lone Drow 

• Kósza
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 19. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Kyuubi - Dátum: 2012. 05. 18. 14:44

Ez tényleg szar, hiába van rohadt sok fegyvered, csak a shotgunok és a sniperek jók, azokból is csak néhány. Ha meg kell a recharge, akkor pistol vagy smg, de azt is csak azért hogy legyen bent valami. Ráadásul nem is hiszem hogy bármit is fognak ezzel kezdeni.

Nem bizony. Ha már ennyire akciódúsra vették a dolgot, akkor a sebzés rendszert miért nem alakították hozzá? Azok a fegyerek, amik jók, kurva nehezek. Nehogy tudjál valamit vinni a Javelin mellé, ha esetleg kifogsz a lőszerből...
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35

Gyors Válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó