Konzol vásárlásán gondolkodom, de nem tudok dűlőre jutni. Nem volt még konzolom, nem is nagyon játszottam velük, de egyszer kipróbáltam a GT5-öt egy Logitech Driving Force GT társaságában, és azóta szeretnék egy konzolt. Sokat olvasgattam a témában és most úgy vagyok vele, hogy a Forza 4 és a GT 5 is jó játék, szóval nem ez alapján döntök. Azt mondják, hogy az xbox-nak szebb a grafikája, vagyis pontosítva az xbox-ra írt játékoknak. Ez igaz? Leginkább autós játékokkal játszanék, max egy kis GTA 4 bohóckodni, vagy ilyesmi... PS3-hoz lehet kapni a Driving Force GT-t nem is drágán, viszont xbox-hoz nem találtam semmilyen Force Feedback-es kormányt, ami 900°-ot fordulna és nem a csillagos égben lenne az ára. Ti tudtok esetleg javasolni valamilyet? A másik: azt mondják, hogy az xbox kontrollere sokkal jobb, ez nyilván megszokás kérdése. A két gép, amik közül választanék, az egy PS3 Slim 320Gb és egy Xbox 360 Slim 250Gb és ugyanannyiba kerülnek, szóval emiatt az ár nem számít. Mi a helyzet az első szériás xbox-okra jellemző melegedéssel, hangos ventilátorral? Ez a probléma megszűnt azóta? Melyik gép tartósabb, megbízhatóbb, illetve hosszú távon melyiknek lesz jobb támogatottsága? Azt mondják, hogy az online játék az xbox-on, igaz fizetős, de mérföldkövekkel jobb a ps-énél, ez igaz? Nem tudom, hogy itt lehet-e ilyet kérdezni, de flashelés/chippelés téren mi a helyzet? Bocsi a sok (hülye) kérdésért.

Köszi előre is a válaszokat!