Menetel a Lenovo, gyors ütemben növeli részesedését. Az utolsó negyedévben rekordbevételt és -profitot ért el a vállalat, de a hajszálvékony eredményhányad és az ingatag piac kombinációja hamar az Acer sorsára juttatthatja a céget.
http://www.hwsw.hu/hirek/48092/lenovo-2011-q4-pc-piac.html
Oldal 1 / 1
Re: Rekordnegyedév a Lenovónál
Elküldve: 2012. 02. 10. 07:23
MInt T420 felhasználó azt kell mondjam, hogy tragédia ez a gép is. Próbálok vele megbarátkozni, de mindig bizonyítja mekkora egy rakat hulladék. Soha többet.....
Elküldve: 2012. 02. 10. 10:31
Pont T420-am van, még egyik laptopommal se voltam ennyire elégedett mint ezzel. Mi a bajod vele?
Elküldve: 2012. 02. 10. 11:30
1. Nem lehet állítani a vga memóriát. Most 64 körül használ, de maga a vga támogatja 1.5 Gigát is. Ha lenne bios-ban menü pont rá akkor lehetne is állítani. Dellben van. VGA Intel HD
2. Cpu Linux alatt 80-85 fok körül megy, w7 alatt 90-97 körül. Kicsit magas, pláne, hogy 100 fokot bír a cpu.
3. Borítás kinézet, tapintás totál igénytelen műanyag, ilyen szar műanyaggal még eletben nem találkoztam.
4. Kijelző nagy felbontás, mégis szarul lehet látni, pixeles, szinte homályos kép, kontraszt nélküli. A dell 630-ban sokkal élesebb a kijelző a színek is jobbak.
Hirtelen,de még nem rég óta használom.....
2. Cpu Linux alatt 80-85 fok körül megy, w7 alatt 90-97 körül. Kicsit magas, pláne, hogy 100 fokot bír a cpu.
3. Borítás kinézet, tapintás totál igénytelen műanyag, ilyen szar műanyaggal még eletben nem találkoztam.
4. Kijelző nagy felbontás, mégis szarul lehet látni, pixeles, szinte homályos kép, kontraszt nélküli. A dell 630-ban sokkal élesebb a kijelző a színek is jobbak.
Hirtelen,de még nem rég óta használom.....
Elküldve: 2012. 02. 10. 21:43
1. Erre nem tudok mit mondani, én irodai célokra használom, még sosem merült fel bennem hogy állítani kéne a vga memóriát. Igaz, néha elviszem magammal ezt a gépet amikor a barátaimmal játszunk LAN-on, de amiket szoktunk játszani ahhoz mindig elég volt (igaz ezek régebbi játékok).
2. A hőmérséklettel szerintem nálad valami gond van, nálam ez nem így van.
3. Nekem megfelel a borítás, bár e tekintetben nincsenek különösebb igényeim (kb összefoglalható ennyiben: ne rózsaszín legyen, ne karcolódjon össze az első nap, bírjon ki szétesés, mállás nélkül 2-3 évet napi használatban).
4. Én hobbi szinten szoktam a fotóimmal bíbelődni, így kalibráltam a képernyőt külső eszközzel, így a kontraszt, színek stb teljesen rendben vannak. Szerintem megéri egyszer megcsinálni pár havonta. Nekem a kép éles, jól olvasható, egyáltalán nem homályos.
... nem lehet hogy kifogtál egy defektes példányt?
2. A hőmérséklettel szerintem nálad valami gond van, nálam ez nem így van.
3. Nekem megfelel a borítás, bár e tekintetben nincsenek különösebb igényeim (kb összefoglalható ennyiben: ne rózsaszín legyen, ne karcolódjon össze az első nap, bírjon ki szétesés, mállás nélkül 2-3 évet napi használatban).
4. Én hobbi szinten szoktam a fotóimmal bíbelődni, így kalibráltam a képernyőt külső eszközzel, így a kontraszt, színek stb teljesen rendben vannak. Szerintem megéri egyszer megcsinálni pár havonta. Nekem a kép éles, jól olvasható, egyáltalán nem homályos.
... nem lehet hogy kifogtál egy defektes példányt?
Elküldve: 2012. 02. 13. 07:32
1. League of legends, world of tanks-ot nem akarj rajta jásztani mert nem fog össze jönni. Engem ez érdekel most. Bukó......
2. Lehet, hogy nálam van a gond. Csak nem értem mi lehet. Ventillátor megy és ahogy láttam hőmérséglet függően változtatja a fordulat számát is. Érdekes, kollégám gépe csak 80 fok körülire melegszik. Mondjuk szerintem az is kicsit sok. Még keresem az okát.
3. OK.
4. Nekem fárasztja a szemem, nem szeretem sokáig nézni.
2. Lehet, hogy nálam van a gond. Csak nem értem mi lehet. Ventillátor megy és ahogy láttam hőmérséglet függően változtatja a fordulat számát is. Érdekes, kollégám gépe csak 80 fok körülire melegszik. Mondjuk szerintem az is kicsit sok. Még keresem az okát.
3. OK.
4. Nekem fárasztja a szemem, nem szeretem sokáig nézni.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó