HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

>>  Elindult a Smarter Cities videópályázat, a főnyeremény egy Apple iPad! (x) <<
  • (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54

StarCraft 2

#1061 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Mr. Óvóbácsi
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 01. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 09. 01. 17:07

Ez ismerosen cseng, koszi az infót. Reméltem is hogy nem akarják ugyanezt a játékmechanikát ráeroltetni a zergekre mert nem mukodne. Terran inkább defenzív, zerg meg offenzív.
Akkor viszont várom.
Diplomáciát utálom a legtobb RTS-ben de a Blizzard csak nem cseszi el a kampányban.

A Mobius-os pályán ahol Kerrigannek nem szabad elpusztítania 6 épuletet... hát én azt nagyon kiszámoltam, utolsónál már javában verte szét mikor nekimentem az MMMel :-D Gondolom Hardon azért picit konnyebb. De a brutalisk miatt nekem is újra kellett kezdenem.

Nem olyan hc diplomácia lesz. Jól látható, hogy a protoss tribeok (vagy mik :D ) szétestek. Az ő feladata lesz egyesíteni őket. Ahogy csinálod a küldetéseket gondolom majd úgy változik a viszonyod a többi csoporttal.

Érdekes lesz mind a két addon és szerintem teljesen más stílust fognak képviselni.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54

Gyors Válasz

2 felhasználó olvassa ezt a témát.
1 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó

1. Manticore