HWSW Informatikai Kerekasztal: Gericom laptop alaplap javítás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gericom laptop alaplap javítás Ha a szakszervíz csak cserélni tudja Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   eziskamu 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 05. 07:09

Tönkrement egy haver gericom notebookja, amiben először egy ventillátor ment gallyra (amire a szervíz azt mondta hogy a videochippet (gef4mx) hűtötte) de nem tudták és néha ment még a gép. Szervízben azt monták hogy lapot kellene cserélni, de már nem garis, és drága lenne. A hiba szerintük, hogy kiolvadt pár forrasztás (vele együtt talán egy két smd cucc is?). Van-e aki tudna segíteni, javítani ilyen lapot, foglalkozik ilyennel. Tudom, nem pontosan írtam körül a problémát, de csak ennyit tudott mondani elkeseredettségében a tulaj. Ha van valaki Debrecen környékén vagy Budapesten, aki tud ilyet javítani, vagy ismer valakit, írja meg. Pontos tipust estefelé tudok írni. Köszönöm.
Gumidominó! Elmeosztály, mert megérdemlem....

#2 Felhasználó inaktív   Haladó 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 07. 04:29

Idézet: eziskamu - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 8:09

Tönkrement egy haver gericom notebookja, amiben először egy ventillátor ment gallyra (amire a szervíz azt mondta hogy a videochippet (gef4mx) hűtötte) de nem tudták és néha ment még a gép. Szervízben azt monták hogy lapot kellene cserélni, de már nem garis, és drága lenne. A hiba szerintük, hogy kiolvadt pár forrasztás (vele együtt talán egy két smd cucc is?). Van-e aki tudna segíteni, javítani ilyen lapot, foglalkozik ilyennel. Tudom, nem pontosan írtam körül a problémát, de csak ennyit tudott mondani elkeseredettségében a tulaj. Ha van valaki Debrecen környékén vagy Budapesten, aki tud ilyet javítani, vagy ismer valakit, írja meg. Pontos tipust estefelé tudok írni. Köszönöm.

Üdv! Semmi biztosat nem ígérhetek az alaplap hibűjáért ból kifojólag, ha elküldöd megnézem. javítottam már videokarikat melyeket szintén nem szervizel senki, pedig csak pár száz forintos alkatrész kell bele. 0630-33077061-liderces@freemail.hu

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó