Elküldve: 2004. 08. 11. 22:22
Nincs ellenszenvem a tipussal kapcsolatban. A legendára annyit, hogy tudom hogy baromi jó modul, nagyon megbizható, nem ok nélkül életartam-garis, mindössze a topikinditó azon kérdésére, hogy a GeILről miért nem hallani, csak a Kingston, Kingmax meg Corsair, reagáltam emigyen.
Szóval, nem a tipussal szemben táplálok ellenszenvet, hanem azzal a szemlélettel, ami miatt a topikinditó nem hall ugye mást, csak hogy vegyé Corsairt mer az a kirájj, meg vegyé Kingmakszot mer az a kiráj, de más alternativa nincs.
Aztán ugye ha az ilyen szakértőknek mint amilyenek a prosz*rveren meg a többi gyökérbányász helyen megfordulnak, megpenditi netán az ember, hogy OK hogy Corsair, de mivan azzal a másik 6-8 márkával, akkor jaaa, az micsodaaaa? Meg ne vegyé mer sz*r, és csak ez a jó. Mert csak azt ismerik. Attól még más is lehet jó. Nem azt mondom hogy kezdjen esze nélkül OCZ után kaparni, mert előbb fog fehér hollót látni piros havon kapirgálva, csak annyit akartam, hogy izlés dolga, mit vesz. Nagyon megbizható a Kingston is, meg az Infineon is, nemcsak Corsairből áll a világ.