World of Warcraft III.
Elküldve: 2005. 05. 31. 17:35
Keretik az offolast es az anyazast befejezni, pontosabban nem folytatni,vagy komoly szankcionalasok lesznek!!!
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2005. 05. 31. 17:56
Nekem azthiszem van pár darab olyan demonic rune vagy micsoda.Elküldöm Roxy-nak ö majd postázza.
Rosemarie lvl 70 human mage arathor(ex Abrakadabra scarshield)
Annamarie lvl 85 human rogue arathor
Xintia lvl 75 NE hunter arathor
Bianka lvl 79 draenei priest arathor
Etelka lvl 85 druid arathor
Norina lvl 70 gnom lock Arathor
Csontszilánk lvl 61 UD rogue ragnaros
Elküldve: 2005. 05. 31. 18:18
Idézet: Hegylakolaci - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 18:56
Nekem azthiszem van pár darab olyan demonic rune vagy micsoda.Elküldöm Roxy-nak ö majd postázza.
Soulbound ha jól emléxem, inkább használd el.
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired
Elküldve: 2005. 05. 31. 18:43
Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 19:18
Közben rájöttem én is.Akkor sorry
Rosemarie lvl 70 human mage arathor(ex Abrakadabra scarshield)
Annamarie lvl 85 human rogue arathor
Xintia lvl 75 NE hunter arathor
Bianka lvl 79 draenei priest arathor
Etelka lvl 85 druid arathor
Norina lvl 70 gnom lock Arathor
Csontszilánk lvl 61 UD rogue ragnaros
Elküldve: 2005. 05. 31. 19:24
Akkor újra bepötyögöm.
Master of Night: én mondtam hogy futtass Prime95-öt, ott kijött volna, hogy a proci túlmelegedése a ludas... de most már mindegy, örülök, hogy megoldódott a dolog.
Vantaro: persze, igyekszem úgy csámborogni Un'Goro-ban, hogy útba essenek a bányák, de hát olyan sok thorium kellene (skillfejlesztéshez, Imperial receptekhez, és majd magához az Imperial szetthez), hogy képtelenség farmolás nélkül összeszedni úgy, hogy közben vannak olyanok, akik csak a bányászatra állnak rá. Ez van.
Elküldve: 2005. 05. 31. 19:50
Elküldve: 2005. 05. 31. 20:06
Valakinek gyakorlati tapasztalata???
Előre is thx, üdv: Devon
Elküldve: 2005. 05. 31. 20:53
Devon: torolni nemhiszem, hogy torlik, de azon is csodalkoznek, ha beengedne egyidoben ket geprol egy accounttal. Ez nem nagyon szokott mukodni egy online gameban sem.
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"
Elküldve: 2005. 05. 31. 21:01
Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 21:53
...
Pontosan.
Hiába adtad le, eső után köpönyeg, nem tudsz más "szakosodási" questet újra felvenni, csak azt, amit leadtál.
Baromság szerintem is, de a Blizzard ezt nem így gondolja.
Elküldve: 2005. 05. 31. 21:03
Idézet: flinta - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 20:50
Cseppet se bánd, ahogy nézegettem, ha én most szakosodnék, akkor vagy axe-, vagy macesmith lennék (vagyis először weaponsmith
Armorsmith-ben az a szar, hogy nem lehet továbbszakosodni, remélem az első kiegészítőben ezt pótolják, és lesz mondjuk platesmith meg shieldsmith.
Elküldve: 2005. 05. 31. 23:11
Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 23:20
Az már igazán túlzás volna, weaponsmith-eknek 4, armorsmithetknek 0 szakosodási irány?
Elküldve: 2005. 06. 01. 03:12
225ös a first aidem és nem tudom hogy tudnám 300-ra fejleszteni. mondtak valami fickót theramore-ban de ő nema d semmit csiak 1 mondatot meg goodbe-t. hol kapok valmi quetet amivel hozzá küldenek?
Elküldve: 2005. 06. 01. 05:11
Elküldve: 2005. 06. 01. 05:17
Idézet: Etele - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 0:11
Nem tudom dontottel e mar de armorsmith -nek ay elonye abbol all, hogy igen sokfele cuccott tud kesziteni(gondolok itt a kulonbozo slot-okra helyezheto dolgokra). Viszont elhiheted farmolas nelkul ennek sem lesz jovoje nalad mert valoban iszonyatos anyagigenyu cuccok vannak(mar amit erdemes is legyartani). Jah itt meg is jegyeznem, hogy nem tudok imperial cuccokat kesziteni
Egy valami bizti aki kevesebb idot tolt jatekkal az szerintem ne legyen BS, sokkal kifizetodobb neki az enchanter-kedes es mas szakma(pl herba, alchemia).
Elküldve: 2005. 06. 01. 06:57
Újra kellett raknom az XP-t, mert már nagyon a végét járta.
Feltelepítettem a WoW-ot megint, de a patch iszonyat lassan jön le. (1-3Kb/s)
Nem tu valaki egy linket ahonnan közvetlenül le lehet tölteni? (pl. fleshGet-tel)
Köszi.
BloodScalp (PvP)
Osonka - Lvl 21 Human Female Rouge (Mining / Engineering)
Vöröserik - Lvl 19 Dwarf Male Warrior (Mining / Blacksmithing)
Jótündér - Lvl 3 Human Female Mage (Tailoring / Enchanting)
Tréningatya - Lvl 2 Human Male Priest (Herbalism / Alchemy)
Woszem - Lvl 4 Night Elf Female Hunter (Skinning / Leatherworking)
Arathor (PvE)
Brutalina - Lvl 4 Troll Female Shaman (Skinning / Leatherworking)
TwoLock - Lvl 3 Tauren Male Warrior (? / ?)
Elküldve: 2005. 06. 01. 08:01
Idézet: Devon Mjsz - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 20:06
pü ment.
Elküldve: 2005. 06. 01. 08:38
Idézet: Devon Mjsz - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 20:06
Akkor az van, hogy neki sikeresen bejelentkezik, nálad meg bontja a kapcsolatot. Ilyen egyszerü. Akkor te bejelentkezel, és nála bontja. Akkor ö bejelentkezik, és...
Más (személyes nyavalygás, csak hogy ki tudjam panaszkodni magamat. PgDn nyugodtan): Le a kínaiakkal! Tegnap nagyon berágtam egy Maomao nevü AH-s androidra. Mint már említettem, hetek óta hajkurászom azt a nyavalyás Executioner's Cleavert, és tegnap végre megláttam. Hurrá! 20G? Szuper! Buyout nélkül?
Hagytam. Éjjel kettökor jár le? (Mivel gyakran nézegettem az AH-t, tudtam, kb. mikor tette be) A fenébe! Napi program átszervez, addig fennmaradok, mert kell az a vacak fejsze. Egész este nem licitált rám senki... aztán amikor short-ra váltott, (fél kettökor), akkor igen. Na jó, gondolom, adok öt percet, hátha addigra elhúz a fickó, és nem licitál vissza. Öt perc múlva nézem: fejsze sehol... (Az ilyen parajelenségekröl már korábban is volt szó.) Ha most megvették, akkor 21 aranyat kapott érte. Én 30-at (vagy többet) is adtam volna. Jó, végül is AH-ban nem törvényszerü, hogy megkapja az ember, amit szeretne, de nekem ez most nagyon rosszul esett...
Amúgy megnéztem, Maomao mellett található egy Xingxing nevü nagy AH-s eladó is... gondolom, ö is a kínai farmereket támogatja...
Bocs a panaszözönért, de valakinek el kellett mondanom... Akinek volt hozzám türelme, annak külön köszönet.
Elküldve: 2005. 06. 01. 08:52
Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 6:11
Igen, többször is nekiveselkedtem, hogy "na most teszek bányászkörutat", először Searing Gorge-ban, majd Burning Steppes-en, de mivel én nem tudok extrém időpontokban játszani (hajnali kettőkor, mondjuk), meglehetősen eredménytelen volt ez az akcióm, sőt, kudarcba fulladt.
Akkor döntöttem úgy, hogy nem fogok ráfeküdni a farmolásra, azt meghagypm azoknak, akiknek semmi dolguk a WoWozáson kívül, inkább questelés közben ami bányába akadok, azt kinyerem, ennyi. Siránkozásról pedig szó sincsen (ezt direkt hangsúlyoztam is, többször), azt hittem, beszélgetünk itt, és azon morfondírozunk, hogyan lehetne jobb a játék...
Idézet
Nem tudom olvasod-e a topikot, de számtalanszor leírtam (még ezen az oldalon is
Milyen, olyan slotokba illeszthető dolgolra gondolsz, amiket csak armorsmith-ek tudnak elkészíteni? Én nézegettem elég sokat az interneten, és nem találkoztam effélékkel...
Azért ne félts, ami eddig nagyon kellett, azt meg tudtam csinálni magamnak, de nem egyszer kellett AHból anyagot vennem, ami elég gáz, hiszen nem dísznek lett a másik szakmám bányász, ugye.
Szerkesztette: Etele 2005. 06. 01. 09:37 -kor
Elküldve: 2005. 06. 01. 09:19
Idézet: Apaf3j - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 9:38
Más (személyes nyavalygás, csak hogy ki tudjam panaszkodni magamat. PgDn nyugodtan): ...
Az AH számtalan visszaélésre ad okot, sajnos.
A leggyakoribb "csalás" szerintem az, mikor ketten összeállnak, és az egyik berak egy tárgyat, a másik pedig, amint licitál rá valaki, felülbideli, hogy felnyomja az árat.
Tegnap szerintem ez az eset állt fent, bideltem egy plan-re, mivel short volt a státusza, és - nézegettem elég sokáig - kutyát nem érdekelte. Két másodpercre rá felülbideltek.
Mondom jóvan, azért még egyszer licitálok rá.
Kihagytam 10 percet, majd megint bideltem (megjegyzem 10 perc alatt senki sem licitált rá). Megint 5 másodperc alatt jött az ellenajánlat.
Legyintettem és hagytam a francba, még régen egy ilyen csellel jól megszívattak, mert ész nélkül licitáltam, ezt a hibát nem követem el újra.

Súgó
A téma zárva.