Kedves Fórumozók!
Mint azt valószínűleg Ti is tapasztaltátok, egy ideje ismét hullámzik a fórummotor rendesen, sok az SQL hiba, a leállás, a lassulások. A fórum tulajdonosa és üzemeltetői ezidáig nem tudták teljesen elharitani a hibákat, azok tobb esetben eleg "misztikusak", ezek megoldasa maceras folyamat, leven a forum motorja egy vasarolt szoftver.
A HWSW tulajdonosa arról tájékoztatott engem - és én most titeket -, hogy e hónap folyamán hardver beruházás és fejlesztés fogja kezdetét venni a HWSW fórumot üzemeltető "vason". Addig is azonban a fórumnak működnie kell. A tapasztalatok alapján főleg a nagy hozzászólás-számú témák lekerdezese terheli legjobban a rendszert, épp ezért az a döntés született, hogy addig, amíg a fejlesztés be nem fejeződik, minden olyan topicot be kell zárni, amelyekben a hozzászólások száma meghaladja a 2500-at. Hangsúlyozom, hogy ez átmeneti állapot, mely annak érdekében áll fent, hogy megelőzzük, hogy esetleg véglegesen megadja magát a fórum. A házigazdák és a moderátorok ma estétől kezdik zárni a témákat (ki-ki ahogy ideje engedi). A fórum üzemeltetőinek nevében kérem megértéseteket és türelmeteket, melyet előre is megköszönök.
Üdv: Drummaster
PS.: Ehhez a topichoz azért nem lehet hozzászólni, mert nincs értelme találgatásoknak vagy bármi másnak addig, míg a tervbe vett fejlesztés meg nem történik.
Oldal 1 / 1
Fórummotor problémák, lassulások és annak vonzatai. Fontos infok.
Elküldve: 2005. 05. 06. 07:51
A tervbe vett fejlesztes elso lepcsoje megtortent, talan lesz egy masodik is...
Krinyo
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2005. 11. 29. 22:51
A rendszer + 2 GB memóriával bővült. Reményeink szerint ez javítja majd a fórum sebességét, elérhetőségét.
Az újév kezdetéig várhatóan áttérünk az Invision Power Board legfrissebb, 2.1.x verziójára is, melytől további sebességnövekedést, illetve funkcionális bővülést várunk.
Krinyo
Az újév kezdetéig várhatóan áttérünk az Invision Power Board legfrissebb, 2.1.x verziójára is, melytől további sebességnövekedést, illetve funkcionális bővülést várunk.
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1