HWSW Informatikai Kerekasztal: wlan-os kollégát keresünk - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

wlan-os kollégát keresünk (kezdőt is)

#1 Felhasználó inaktív   dwl 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 01. 07:57

Sziasztok!

Ráckeve, Tököl környékére keresünk kollégát egy wireless internetet szolgáltató céghez. Fejlődésünk üteme kimagasló, de még kevesen vagyunk.

Amit kínálunk:
- 60-80e forint / hó nettó
- céges gk.
- céges mobil (5e limittel+csapaton belül free)
- jó csapat

Amit kérünk:
- "B" kat. jogosítvány
- no tériszony
- hálózatok ismerete (LAN, bridge, UTP-kábel, stb.)

Munka:
ügyfélkötések, ügyfél problémák elhárítása, külső és belső munkálatok

Kérném a fényképes Önéletrajzokat az info@datawlan.hu email címre továbbítani!

Előre is köszi, meg hátra is! :)

#2 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 03. 10:49

Szerinted ki lesz olyan marha hogy ennyiért fogja csinalni netektek a dolgaitokat amikor ti meg dögre keresitek magatokat??
Wireless rendszerek meg alapbol nem könnyü téma!
Kicsit off hozzászolás!
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#3 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 15:53

Idézet: uboat - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 11:49

Kicsit off hozzászolás!

Meg rosszindulatú is :p

De részben egyetértek veled ;)

Szerkesztette: scip 2006. 02. 03. 15:53 -kor

"I have to do this..."

#4 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 16:12

Idézet: scip - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 15:53

Meg rosszindulatú is :p

De részben egyetértek veled ;)

80k-ért inkabb menjem átlag ember husgyarba meg welux-ba ne wlan-os rendszergazdat csinaljanak belöle ennyiért!

#5 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 23:36

Idézet: uboat - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 16:12

80k-ért inkabb menjem átlag ember husgyarba meg welux-ba ne wlan-os rendszergazdat csinaljanak belöle ennyiért!

A kocsit ne felejtsd el! Gondolom azért nem 100%-os szigorral csak munkára használható (normális keretek között).

#6 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 23:43

A fizu az tényleg  :eek:  :D

#7 Felhasználó inaktív   efnyo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 00:59

Nem akarom elhinni,ennyire kiakarják használni manapság az embereket.Ez hihetetlen,azt veszem észre,hogymindenki csak éhbérért akar dolgoztatni.Ezért tart ez az ország itt.Egyszerűen nevetséges 2006 Európai Unió,és nég csak itt tartunk,így tényleg nem fogunk felzárkozni soha.Aki ennyit pénzt fizet,annak talán el kéne gondolkodnia mire elég manapság 80 ezer forint semmire,ebből a pénzből elég kevesen tudnak megélni ma Magyarországon.Ébredjünk fel emberek!!!!!!

#8 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 01:16

Nem reklámot csinálok a hirdetőnek, nincs semmi közöm hozzájuk!

De gondolj bele: egy érettségizett (nem volt feltételként diploma, nyelvtudás!), műszaki beállítottságú ember akinek nincs munkája, de ért kicsit is a hálózatokhoz az el fog menni ennyiért is, mert
1. lesz munkája --> ez is több mint a munkanélküli --> nem érzi magát feleslegesnek (bár ez nem mindenkinek számít)
2. kocsi, telefon
3. tanulási lehetőségnek nagyon jó (sok szívás lesz, jó tapasztalat)

Most nyitott nálunk Tesco (33ezres alföldi kisváros). A dolgozók 3 műszakos munkarendben (0-24-ig van nyitva) _bruttó_ 60-70k körüli összegért dolgoznak, amit majd felemelnek 70-80k-ra 2-3 hónap múéva. Azért ennél egy wlan építős meló is nagyságrendekkel jobb szvsz!
Vagy azt gondolja pár ember, hogy nulla munkával, nulla tapasztalattal egyből 300k-s fizut fognak felajánlani nekik? Valahol el kell kezdeni...
Nem mondom, hogy álomfizetés, de ha középfokú végzettségem lenne és nem volna munkám és a térségemben lenne, akkor már küldeném is az önéletrajzomat.

#9 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 01:23

Idézet: efnyo - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 0:59

Nem akarom elhinni,ennyire kiakarják használni manapság az embereket.Ez hihetetlen,azt veszem észre,hogymindenki csak éhbérért akar dolgoztatni.Ezért tart ez az ország itt.Egyszerűen nevetséges 2006 Európai Unió,és nég csak itt tartunk,így tényleg nem fogunk felzárkozni soha.Aki ennyit pénzt fizet,annak talán el kéne gondolkodnia mire elég manapság 80 ezer forint semmire,ebből a pénzből elég kevesen tudnak megélni ma Magyarországon.Ébredjünk fel emberek!!!!!!

A munkakeresési járulék (vagy hogyan is hívják most) 22ezer párszáz Ft, és nem egy _család_ havi keresete 60-80ezer Ft. Félre ne értsd, nem azt mondom, hogy ez jó helyzet, a hirdetett állás fizetése magas, csak azt, hogy bizonyos helyezetkebn kifejezetten jó akár ez is. (aki meg beletanult és elégdetlen a fizuval, az úgyis le fog lépni egy jobb lehetség miatt majd)

Szerkesztette: Sipi- 2006. 02. 05. 01:23 -kor

#10 Felhasználó inaktív   dwl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 07:27

Amint fent is említettem:

- bér induló bér (nem tudok elsőre 1M-t fizetni, próbaidőre ennyi, aztán pedig ahogy teljesít)
- autóhasználat: persze, hogy haza is lehet vele menni, nem mind1 hol áll a verda?

Nem utolsó sorban pedig:

Gondolj bele - pályakezdőnek bejelentve have nettó 80e (próbaidőre) azért nem rossz pénz! Ha van teljesítmény, lesz pénz is. Ha ez nem jó, akkor lehet havi 55e-ért belbumlizni Pestre, és az 55e forintból még a bérletet is fizetni.

Szerintem korrekt ajánlat, csak meg kell látni a lehetőséget a számok mögött.

(a mostani rendszergazdánk már mér túl van a 80e fizun....)

#11 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 19:21

60-80e-ért létra tetejére állni? :think: őőő, hát a fehérvári "nagy kéknél" (nem a vinyógyár részleg) szerver távfelügyeleti munkákra sokszáz pályakezdő embert vettek fel nettó 100e feletti összeggel + etc pénzekkel. plussz 2 hónap alatt AIX, Oracle, SAP gyorstalpaló, ami úgy 2M pénzbe fájna ha csak úgy utcáról menne be az ember az oktatási központokba... kezdőknek remek lehetőség...

vagy ezen felül keresse meg mindenki a mellékest ahogy tudja? hallani sok olyat, hogy az 1000 forintos hálókártya 10-15e-ért landol a gépben kedves hozzá nem értő láma ügyfélnél... az ilyeneket rendes fizuval és megfelelő fegyelemmel ki kell szorítani, és akkor még az ügyfél is elégedett lesz.

ne értsd félre, nem ismerem a céged, nem rád írtam ezeket, de az alacsony fizetés mindenképpen erre sarkallja az alkalmazottakat...
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)

#12 Felhasználó inaktív   efnyo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 13:10

Lehet,hogy velem van a baj,de én még mos se látom a lehetőségeket a számok között.Szerintem nem nagy szó,hogy egy rendszergazda túl van már 80 ezres fizún.Szerintem az sokkal jobban hallaná az ember,hogy túl van a nettó 200-on.Elég jó pénzek forognak az informatikába,úgyhogy a 80 nettó az még mindig kizsákmányolás szerintem.Az,hogy a Tescoba ki mennyit keres az nem érdekel,mert most kimondottan az informatikáról beszélünk.Ennyi erővel mondhatnánk azt is,hogy ez jó pénz a utcaseprőkhöz képest,ami valójában így is van,tehát ne más szakmához viszonyítsunk,hanem maradjunk az informatika területén.
Ha már itt tartunk akkor mondok én is egy ellenkező példát,és azután el lehet gondolkodni,hogy valójában jó pénz-e a 80 ezer forintos fizetés.Az öcsém a Kikába dolgozik mint eladó,és 100 nettót keres.A corába egy eladó meg kezdőnek 80 nettót kap.Most akkor lehet gondolkodni,hogy egy rendszergazdának aki már túl van a 80 ezres nettó fizún,az kevés vagy sok.

#13 Felhasználó inaktív   efnyo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 13:15

Senki sem mondta,hogy elsőre 1 milliót kell fizetni az embernek,hanem tisztes bért.Látod ezért tart itt Magyarország,mert örülnöm kell annak,hogy be vagyok jelentve,ez nevetséges.Ne haragudj de nehogy az mond,hogy te megelégednél ennyi pénzzel,szerintem te magad sem hiszed el.

#14 Felhasználó inaktív   efnyo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 13:22

ja és még egy dolog,innen látja az ember,hogy nem éri elmenni alkalmazottnak,mert csak kihasználják őket.Szerintem manapság sokkal jobban megéri számlázni.

#15 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 13:42

Idézet: efnyo - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 13:10

Lehet,hogy velem van a baj,de én még mos se látom a lehetőségeket a számok között.Szerintem nem nagy szó,hogy egy rendszergazda túl van már 80 ezres fizún.Szerintem az sokkal jobban hallaná az ember,hogy túl van a nettó 200-on.Elég jó pénzek forognak az informatikába,úgyhogy a 80 nettó az még mindig kizsákmányolás szerintem.Az,hogy a Tescoba ki mennyit keres az nem érdekel,mert most kimondottan az informatikáról beszélünk.Ennyi erővel mondhatnánk azt is,hogy ez jó pénz a utcaseprőkhöz képest,ami valójában így is van,tehát ne más szakmához viszonyítsunk,hanem maradjunk az informatika területén.
Ha már itt tartunk akkor mondok én is egy ellenkező példát,és azután el lehet gondolkodni,hogy valójában jó pénz-e a 80 ezer forintos fizetés.Az öcsém a Kikába dolgozik mint eladó,és 100 nettót keres.A corába egy eladó meg kezdőnek 80 nettót kap.Most akkor lehet gondolkodni,hogy egy rendszergazdának aki már túl van a 80 ezres nettó fizún,az kevés vagy sok.

Efnyonak teljesen igaza van! ;)
80e az ember olyant vállal hogy:szivas,idegeskedés,idegbeteg ként megy haza a csaladhoz.!Wlan téma nem könnyü és k"rva nagyokat lehet szopni benne!Saját tapasztalatt!
Ismerös 100k kap a husgyárba oda meg nem kell ész,combokat pakolni meg miegyéb.6-ra megy 2-kor lelép és ennyi neki a napi melo aztan otthon meg beül a net elé! :rolleyes:

Szerkesztette: uboat 2006. 02. 07. 13:45 -kor

#16 Felhasználó inaktív   monguru 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 12:04

Én viszont jelentkeznék, 51 éves köbányán lakó számítástechnikában és TV-Monitor szervizben nagy gyakorlattal rendelkező férfi személyében!

Ui:Internetben,router telepitésében jártas WLAN-ban kevésbé.
"Boldogság mindenkinek ingyen és senki ne maradjon elégedetlen!"

Redrick Schuchart 

#17 Felhasználó inaktív   dwl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 15:33

Idézet: monguru - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 12:04

Én viszont jelentkeznék, 51 éves köbányán lakó számítástechnikában és TV-Monitor szervizben nagy gyakorlattal rendelkező férfi személyében!

Ui:Internetben,router telepitésében jártas WLAN-ban kevésbé.

rendben, várom az adataidat az info@datawlan.hu mailre

#18 Felhasználó inaktív   kekeckukac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 16:11

Idézet: efnyo - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 12:15

Senki sem mondta,hogy elsőre 1 milliót kell fizetni az embernek,hanem tisztes bért.Látod ezért tart itt Magyarország,mert örülnöm kell annak,hogy be vagyok jelentve,ez nevetséges.Ne haragudj de nehogy az mond,hogy te megelégednél ennyi pénzzel,szerintem te magad sem hiszed el.

Nekem 22 év munkaviszony után ennyi a fizum és az ország nyugati felében dolgozom.Tudom mindenki azt azt mondja könnyű nektek max átmentek ausztriába dolgozni na ja ha lenne hely ill annyi önbecsülés bennem is van.....
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

#19 Felhasználó inaktív   dwl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 07:53

Sziasztok!

Nagyon sok kifogás érkezett, de 2 kollégát már találtunk, és ők örömmel jöttek hozzánk dolgozni. Erről a fórumról találtunk egymásra.

Köszi HWSW fórum!

DwL

#20 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 08:28

Idézet: uboat - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 11:49

Szerinted ki lesz olyan marha hogy ennyiért fogja csinalni netektek a dolgaitokat amikor ti meg dögre keresitek magatokat??

80e nettó kifizetése + kocsi + mobil, a cégnek kb. nettó  350-400eFt-jábe kerül. Gondolod az új illető egyből hoz ennyi új bevételt?

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó