Idézet: efnyo - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 13:10
Lehet,hogy velem van a baj,de én még mos se látom a lehetőségeket a számok között.Szerintem nem nagy szó,hogy egy rendszergazda túl van már 80 ezres fizún.Szerintem az sokkal jobban hallaná az ember,hogy túl van a nettó 200-on.Elég jó pénzek forognak az informatikába,úgyhogy a 80 nettó az még mindig kizsákmányolás szerintem.Az,hogy a Tescoba ki mennyit keres az nem érdekel,mert most kimondottan az informatikáról beszélünk.Ennyi erővel mondhatnánk azt is,hogy ez jó pénz a utcaseprőkhöz képest,ami valójában így is van,tehát ne más szakmához viszonyítsunk,hanem maradjunk az informatika területén.
Ha már itt tartunk akkor mondok én is egy ellenkező példát,és azután el lehet gondolkodni,hogy valójában jó pénz-e a 80 ezer forintos fizetés.Az öcsém a Kikába dolgozik mint eladó,és 100 nettót keres.A corába egy eladó meg kezdőnek 80 nettót kap.Most akkor lehet gondolkodni,hogy egy rendszergazdának aki már túl van a 80 ezres nettó fizún,az kevés vagy sok.
Efnyonak teljesen igaza van!
80e az ember olyant vállal hogy:szivas,idegeskedés,idegbeteg ként megy haza a csaladhoz.!Wlan téma nem könnyü és k"rva nagyokat lehet szopni benne!Saját tapasztalatt!
Ismerös 100k kap a husgyárba oda meg nem kell ész,combokat pakolni meg miegyéb.6-ra megy 2-kor lelép és ennyi neki a napi melo aztan otthon meg beül a net elé!
Szerkesztette: uboat 2006. 02. 07. 13:45 -kor