HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows telepítés USB-s HDD-re - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows telepítés USB-s HDD-re Telepítési hiba

#1 Felhasználó inaktív   dattis 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 17. 14:51

Hali mindenki,

USB-s vinyóra szeretnék windows-t tenni, 2003 servert. Elindul a telepítő, minden hiba nélkül, felismer minden vinyót, az USB-s vinyót is felismeri hibátlanul, összes partíciójával, kiválasztom hogy USB-re telepítse, erre kiírja, hogy oda pont speciel nem tudja, mert nem emléxem már az üzenetre pontosan, de valami olyasmit írt ki, hogy hiába hogy az elején felismeri a vinyót, de oda nem tudja feltelepíteni, mert valszeg valami illesztőprogram galibája van neki, és aztán mondja, hogy ilyen esetekben lépjek kapcsolatba a HDD gyártójával. Hogyan lehetne ezt a hibát orvosolni?
Egyébként egy HDD kerettel lenne a vinyó hozzákapcsolva egy laptophoz.
És ha kérhetem ne olyanokat írjatok, hogy senki sem használja 2003 servert USB-n keresztül, ami szintén igaz, de ha win xp-ről lenne szó amit használnék, valszeg ugyanaz a hiba lenne.
Segítségeteket előre is köszönöm

DAttis

#2 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 15:42

Nem fog menni. Az USB csatolású háttlértárad nem teljesíti az oprendszer bootolhatóság feltételeit.
http://www.microsoft...e/usb-boot.mspx
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#3 Felhasználó inaktív   dattis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 16:02

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 14:42

Nem fog menni. Az USB csatolású háttlértárad nem teljesíti az oprendszer bootolhatóság feltételeit.
http://www.microsoft...e/usb-boot.mspx

Király: thx:)), akkor más

Nincs valami olyasn progi, vagy valami, amivel lehet virtuális masinát csinálni, telepíteni, meg mindent? Tudom, hogy van, csak nem tudom mi a neve, és hogy mivel lhet imaget csinálni

#4 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 11. 17. 16:21

Idézet: dattis - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 16:02

Nincs valami olyasn progi, vagy valami, amivel lehet virtuális masinát csinálni, telepíteni, meg mindent? Tudom, hogy van,

vmware, virtualPC. Ablakban fut a virtuális gép, bootol a CD, aztán simán fel kell telepíteni.
Make love not Wor.

#5 Felhasználó inaktív   dattis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 16:36

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 15:21

vmware, virtualPC. Ablakban fut a virtuális gép, bootol a CD, aztán simán fel kell telepíteni.

Időközben rájöttem:D Köccke

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó