HWSW Informatikai Kerekasztal: DC+Outpost+Chello - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC+Outpost+Chello És bont a vonal

#1 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 25. 15:56

Sziasztok!

A problémám: Fenn van az Outpost Firewall. Elindítom a DC++-t, megy 30 másodpercet, majd az outpost ethernet támadást észlel és gondolom letiltja a netet, mert megszakad.

4 órája van chello-m, előtte az ADSL-nél sosem tapasztaltam ilyet...

Ötlet???

Előre is kösz

red

(outpost nélkül megy, a dc-nek minden engedélyezve van)

#2 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 20:53

Az Outpost hivatalos fórumában ezt írják:

Idézet

It can counter certain Ethernet-based attacks (like ARP cache poisoning) and the other options can provide protection against local IP-spoofing (by detecting MAC address changes) though at the risk of blocking legitimate traffic also (e.g. if your ISP has multiple servers sharing an IP address for a default gateway).

A Chello topológiájából fakadóan stimmel is, hogy miért ad fals riasztásokat az Outpost. Annyit tehetsz, hogy az Ethernet Attack érzékelőt letiltod.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#3 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 21:10

Idézet: redbiro - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 15:56

Sziasztok!

A problémám: Fenn van az Outpost Firewall. Elindítom a DC++-t, megy 30 másodpercet, majd az outpost ethernet támadást észlel és gondolom letiltja a netet, mert megszakad.

4 órája van chello-m, előtte az ADSL-nél sosem tapasztaltam ilyet...

Ötlet???

Előre is kösz

red

(outpost nélkül megy, a dc-nek minden engedélyezve van)

Mondjuk ennek a témának nem itt a helye hanem a Microsoft OS-en belül a 'Melyik vírusírtót és tűzfalat'-ban. Egyébként nekem az outpost firewall 3-as verziója csinálja ugyanezt bit comet-tel, dc-ről nem tudok nyilatkozni mert nem használom. Ennek a dolognak semmi közi az internet kapcsolat típusához egyébként (kábel/dsl/lan, stb). Az attack detection pluginban az Ethernet fülnél ki kell kapcsolni az ethernet védelmet, arra az időre amig dc-zel. Nekem is ez segített a bit comet-nél. Remélem hogy a következő agnitum outpost verzióban kijavítják ezt a dolgot.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#4 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 11:31

Idézet: McElroy - Dátum: 2005. nov. 27., vasárnap - 21:10

Mondjuk ennek a témának nem itt a helye hanem a Microsoft OS-en belül a 'Melyik vírusírtót és tűzfalat'-ban. Egyébként nekem az outpost firewall 3-as verziója csinálja ugyanezt bit comet-tel, dc-ről nem tudok nyilatkozni mert nem használom. Ennek a dolognak semmi közi az internet kapcsolat típusához egyébként (kábel/dsl/lan, stb). Az attack detection pluginban az Ethernet fülnél ki kell kapcsolni az ethernet védelmet, arra az időre amig dc-zel. Nekem is ez segített a bit comet-nél. Remélem hogy a következő agnitum outpost verzióban kijavítják ezt a dolgot.

Köszönöm a választ. Mellesleg bitcomet-nél nekem nem csinálja. És most már dc-nél sem. Nem igazán értem... Gondolkodási időt kellett adni neki? :D  :D

Szerkesztette: redbiro 2005. 12. 01. 11:33 -kor

#5 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 11:59

Outpost 2.7-tel minden rendben van nálam. A 3.0-t használtam vagy fél napig, aztán letiltotta a fél gépemet, utána még a nyomait is letakarítottam a vinyóról. (dc-t nem használok, csak bitcometet/utorrentet.)

Szerkesztette: debaj 2005. 12. 01. 12:00 -kor

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó