Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy a Black & White 2-m miért nem indúl el? A szitu a következő! A 4cd-s változatú játék van meg minden cd tartalmaz egy *.ccd-t, *.cue-t és egy *.img-t!
Szóval a feltelepítés minden megvan, csak mikor indítanák akkor bejön egy szép kép amire a black & white 2 van írva! És egy szép kis üzenet miszerint, idézem:
"cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all cd/dvd amulation software and re-start the game"
Ezt értem is! Na de ha letiltom akkor mi a fa**ról idulna el? Jobban mondva akkor a következő üzi jön:
"Please insert the corrent Cd-rom, select OK ad restart application!"
Az igazi poén az hogy egy hete még ment, de újra kellett rakni a windowst és most újra rakva a játék nem megy!! Végső elkeseredésemben már két Damon tools-t is egymásra telepítettem, jobban mondva egymás mellé a 4-est és a 3.46-ot de eggyikkel sem tudom indulásra bírni!
Próbáltam elrejteni is a viruál meghajtókat de az sem jött be.
Úgyhogy most van fenn a gépen egy Alcohol 120% két damon tools, sr7stop, sd4hide, de bármilyen kombinációval próbálom nem megy..!!!
Légyszi segítsetek PLS!!!
Oldal 1 / 1
Black & White 2 Help PLS!
Elküldve: 2005. 12. 29. 13:04
C2d e6400@3ghz,4Gb ddr2/800, ati hd4850
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
"Sínen vagyok mint,József Attila"
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
Elküldve: 2005. 12. 29. 13:05
Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 13:03

gratulálok
az meg a másik

C2d e6400@3ghz,4Gb ddr2/800, ati hd4850
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
Elküldve: 2005. 12. 29. 13:07
Ráadásul:
Figyelem! A fórumon tiltott warez linkek, CD-kulcsok, szériaszámok és crackek közzététele, illetve ezek megvitatása.
A szabálysértőket súlyosan szankcionáljuk!
Szal grat
Figyelem! A fórumon tiltott warez linkek, CD-kulcsok, szériaszámok és crackek közzététele, illetve ezek megvitatása.
A szabálysértőket súlyosan szankcionáljuk!
Szal grat

Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1