HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1601 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 25. 13:25

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 14:23

Az hiányzik, hogy pár régóta békésen fórumozó politikai nézeteltérés miatt összeugorjon, ellentéteket teremtsen? :think:

Vér fog folyni? Megyek nézni, azt szeressem.
Én beszélgetésre "szerződtem".  :cool: 
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#1602 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 13:29

Idézet: L - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 14:25

Vér fog folyni? Megyek nézni, azt szeressem.
Én beszélgetésre "szerződtem".  :cool:

Nem, de tönkreteszik vele mások szórakozását! Akinek a sz@rdobálás tetszik, az mehet máshova kiélni magát szvsz.

#1603 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 13:31

Idézet: L - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 14:18

Majd a T. közösség rájön, mikorholmit csinál.

Önszabályzó közösségről beszélsz, amikor nyilvánvaló, hogy a közösség nem képes önmagát szabályozni. Akár tiltják, akár nem, eddig majdnem az összes politikai hangvételű beszélgetés elment egymás mészárlásába. Nem úgy tűnik, hogy a T.közösség bármire is rájött volna eközben, és egy politikai, vagy politika felé elhúzott téma sem vált a közösség épülésére. Még arra sem képes némelyik, hogy megmaradjon abban a topicban, amit már telepolitizáltak, újabb meg újabb topikokba kell áthurcolni.

Nem tudom, miért akartok ennyire ide politikai témákat. Féltek, hogy az Indexre hiába mennétek, mert kitúrnának titeket a "nagy öregek"? :think: Fel kell készülni komoly érvekkel, komoly ember módjára megvédeni az álláspontotokat, akkor nem fognak.

#1604 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 13:57

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 14:31

Önszabályzó közösségről beszélsz, amikor nyilvánvaló, hogy a közösség nem képes önmagát szabályozni. Akár tiltják, akár nem, eddig majdnem az összes politikai hangvételű beszélgetés elment egymás mészárlásába. Nem úgy tűnik, hogy a T.közösség bármire is rájött volna eközben, és egy politikai, vagy politika felé elhúzott téma sem vált a közösség épülésére. Még arra sem képes némelyik, hogy megmaradjon abban a topicban, amit már telepolitizáltak, újabb meg újabb topikokba kell áthurcolni.

Nem tudom, miért akartok ennyire ide politikai témákat. Féltek, hogy az Indexre hiába mennétek, mert kitúrnának titeket a "nagy öregek"? :think: Fel kell készülni komoly érvekkel, komoly ember módjára megvédeni az álláspontotokat, akkor nem fognak.

Mégegyszer leszögezném, hogy semleges vagyok, nem a politikaidehozás mellett hoznék fel érveket, csak elmondom a véleményem.
Tehát: Nem hagyják a közösséget szabályozni magát, ez is közrejátszik. Nem lehet tiltással nevelni. A "mészárlás" minden témában előfordult. Lehet, a politikai témákhoz ki kellene írni kezdetben, hogy nem vérre, lére, hatalomra megy. Én bízom az emberek képességében a tanulásra. Ez egy folyamat...
Jó, hogy felhoztad. Te is úgy látod, hogy nyikorognak az eresztékek?  :D  :o  :D

Én nem politikai témákat akarok. Én csak szeressem a szólásszabadságot, meg bízom az emberek tanulásában, meg tudom, ha valamit tiltanak, akkor nyikorognak tőle az eresztékek.
Lehellet megszegik

#1605 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 14:27

Idézet: L - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 14:57

Nem lehet tiltással nevelni.

Szerinted a fórumnak az a célja, hogy neveljen?

Idézet

Te is úgy látod, hogy nyikorognak az eresztékek?

Én azt látom, hogy egy kis réteg egyfolytában követeli a politikai témákat, viszont nem képesek úgy viselkedni, hogy meg is kapják.

Idézet

Én csak szeressem a szólásszabadságot

Félreértelmezed a szólásszabadságot. A fórumon, ami a HWSW Bt. tulajdona, a tulajdonosok megszabhatják, mik a nemkívánatos témák. Ha politizálni akar valaki, talál száz másik helyet.

#1606 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 15:03

Idézet: L - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 14:57

Tehát: Nem hagyják a közösséget szabályozni magát, ez is közrejátszik. Nem lehet tiltással nevelni.

Régen, még nem is voltál ide regisztrálva (és én sem :) ), nem volt ilyen szigorúan üldözve a politika, sőt. Aztán jöttek a választások, eldurvult a hangnem, a politikai témák nemkívánatossá váltak a fórumon. A közösség már akkor bebizonyította magáról, hogy nem képes önmagát szabályozni megfelelő módon. Nem mellesleg a közösségnek nem is feladata ilyen szinten szabályozni önmagát, elvégre a fórum nem közösségi tulajdon, hanem igen-igen jól meghatározható tulajdonosa van. Innen kezdve, ha ő azt szeretné, hogy az itteni hangulatot ne rontsa politikai flame, akkor legfeljebb az észérvek képesek meggyőzni arról, hogy ne vigye ezt keresztül.

Észérveket pedig még nemigen láttam. Ellenérvnek pedig nagyon jól megfelelnek azok a fórumok, amelyeken engedélyezettek a politikai tartalmú hozzászólások.

Lehet mondani, hogy nem hallgatunk a kritikára. Ilyen nyugtalan helyzetben esélytelennek látom a változást.

Nem feladatunk senkit sem nevelni, mindössze egy deklarált (és az összes fórumozó által elfogadott) rendre vigyázunk.

Szerkesztette: Carmaged 2006. 10. 25. 15:03 -kor

#1607 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 25. 15:33

[KISZERKESZTVE: nem ér ennyit az egész...]

Szerkesztette: scaurus 2006. 10. 25. 15:35 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#1608 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 25. 16:59

A korábban feltett kérdésemre nem érkezett semmilyen válasz, így úgy veszem, hogy nemet mondtatok, bár érdemes lett volna legalább átgondolni... :(
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1609 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 17:20

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 13:58

Hiába van politikai szekció, az ott felszínre kerülő ellentétek képesek lehetnek megmérgezni a többi szekcióban is a társalgást, ha két "esküdt ellenség" egymásra talál. Pontosan ezért zárkózik el mereven a szabályzat a politikai témáktól.

Így is van egy csomó olyan szekció, ahol rendre egymás torkának esnek az emberek: pl.: Forma1, Labdarúgás (ritkábban), a Te logikád szerint akkor azt is be kéne zárni.

#1610 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 17:26

Az a különbség a két téma között, hogy politikai nézeteltérés miatt már öltek embert, a Suhamér kontra Ellonzó vagy Puttony miatt még (ha jól tudom) nem...

(Persze ez kicsit erős indok, de ebből érteni mi a lényeg.)
Kép

#1611 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 17:44

Fórumon keresztül? :think:

#1612 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 17:51

Egyébként is egyre másra nyílnak meg a pol topicok, illetve más topicok alakulnak át poltopická, amiket aztán bezárnak (56, Rendőrök...) és nem úgy tűnik, mintha a politikai csatározásban részt vevő emberek különösebb büntetéseket kaptak volna.

#1613 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 19:41

Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 18:44

Fórumon keresztül? :think:

:Đ Természetesen nem úgy értettem.

A lényeg az volt, hogy nagyobb súlya van egy politikai szembesülésnek, mint annak, hogy most a Green Bay Packers vagy a New York Giants a jó, jobb, legjobb...
Kép

#1614 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 20:51

Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 18:51

Egyébként is egyre másra nyílnak meg a pol topicok, illetve más topicok alakulnak át poltopická, amiket aztán bezárnak (56, Rendőrök...) és nem úgy tűnik, mintha a politikai csatározásban részt vevő emberek különösebb büntetéseket kaptak volna.

A büntetések az adott fórumozó és a házigazda / moderátor magánügye.

#1615 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 20:52

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 17:59

A korábban feltett kérdésemre nem érkezett semmilyen válasz, így úgy veszem, hogy nemet mondtatok, bár érdemes lett volna legalább átgondolni... :(

Át van gondolva; a temetett témák azért vannak temetve, mert a public részlegben nincs helyük, pár napig sem.

#1616 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 20:53

Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 18:20

Így is van egy csomó olyan szekció, ahol rendre egymás torkának esnek az emberek: pl.: Forma1, Labdarúgás (ritkábban), a Te logikád szerint akkor azt is be kéne zárni.

A vallási-politikai-etnikai ellentétek a valós élet tapasztalatai szerint sokkal élesebbek általában, mint az, hogy kinek drukkol a két fél A fórumon is.

#1617 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 21:56

Valóban? Újpest & FTC drukkert már láttam összeverekedni, de Fideszest, MSZP-sel eddig még nem volt alkalmam megnézni. Még kocsmában sem, pedig ott aztán vannak 'kemény' arcok... :D

Etnikai ellentét? Ezek szerint az Olaszliszkai topic ezért lett bezárva, mert az eset etnikai ellentéten alapult? Hmm.

#1618 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 22:03

Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 22:56

Valóban? Újpest & FTC drukkert már láttam összeverekedni, de Fideszest, MSZP-sel eddig még nem volt alkalmam megnézni. Még kocsmában sem, pedig ott aztán vannak 'kemény' arcok... :D

Rossz helyre jársz! :D Én viszont láttam összeverekedni Fideszest és MSZP szimpatizánst! :rolleyes: :(
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1619 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 22:06

Ne menjünk át sz@rkeverésbe, ha kérhetem. Akárhányszor, akárki próbálkozik, mindannyiszor elmondom, hogy a HWSW fórumán nem kívánatosak a politikai témák és ebben semmiféle változás nem lesz, míg a tulajdonos/üzemeltető meg nem változtatja a direktíváit ezzel kapcsolatban. Aminek az esélye a nullához konvergál.

Téma lezárva részemről.

#1620 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 22:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 23:06

Ne menjünk át sz@rkeverésbe, ha kérhetem. Akárhányszor, akárki próbálkozik, mindannyiszor elmondom, hogy a HWSW fórumán nem kívánatosak a politikai témák és ebben semmiféle változás nem lesz, míg a tulajdonos/üzemeltető meg nem változtatja a direktíváit ezzel kapcsolatban. Aminek az esélye a nullához konvergál.

Téma lezárva részemről.

Akkor a politika fog változni, hogy méltó legyen a fórumon szerepelni. Ezt támogatom is. Addig részemről is lezárva.  :cool:
Lehellet megszegik

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »