Idézet: baman - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 14:15
ami kell: beépített wlan, minimum 15" (lehetőleg glaretype, vagy egyéb rokon látványfokozó), dvd író (+/-), komolyabb processzor (tehát nem celeron, nem sempron, hanem dothan, turion, ha jól memorizáltam az elnevezéseket
ami nem kell: oprendszer, 3D-s videókártya, extra HDD
eddig ezeket találtam, mint szóbajövő darabok, de persze egyik sem tökéletes, valahol hiányzik a fentiekből valami, valahol viszont olyan is van a speckóban, ami nem kell:
FUJITSU SIEMENS Amilo A1667G 01
FUJITSU SIEMENS Amilo L1310G
ACER Aspire 5002WLMI 01
ASUS A3Ac-5001
LG LE50-54SH
HPQ EVO NX6110 EK115ES Lightscribe
CLEVO M551V 02
IBM ThinkPad R50e 05
mert pl. lightscribe nagyon nem kell (HPQ EVO NX6110), és az 'ATi Mobility Radeon® X700/128MB' is feleslegesnek tűnik (Amilo A1667G 01) a vázolt felhasználói profilhoz, de egyébként szimpatikus mindkét gép, emiatt talán nem kellene kihúznom ezeket sem a listából. a Clevoba rendelhető WLAN, így az is jöhetne.
a kérdés az, hogy vannak-e tapasztalatok a fenti gépekkel, és milyenek? van-e ezek között olyan modell, amelyikről akármilyen okból nagyon le akarna beszélni valaki? és van-e olyan, amelyet azonnal elrohanva meg kellene venni, annyira klassz választásnak tűnik?
a glaretype tényleg jó dolog? több ismerős rábeszélne, de nem tudom, hogy nem okoz-e gondot a tükröződése, illetve hogy megéri-e ennek ellenére, mert. táska nem kell a géphez, van egy öreg dell laptop, azt ugyis kidobjuk, és talán belefér az új gép (ha meg nem, majd akkor fejtörünk).
Nekem is nagyjából hasonlók az igényeim, és én is most készülök venni, és én is hasonló árakban gondolkoztam...
Én ezt néztem ki:
http://www.notebook....16/msi_ms1016_1
Mindent tud amit akartam. Kijelzője igaz h nem Glare Type, de engem nem nagyon izgat ez.
Clevo-t inkább meg sem nézem, nemtoom... Van topicja itt hwsw-n, vegyesek a vélemények. Akinek az van 1-2 kellemetlenséget leszámítva szereti, de akkor is ott a de:)
Én asszem belevágok az MSI-be, ha addig nem sikerül vmi rosszat hallanom róla, vagy nem jön egy sokkal jobb cucc ilyen áron.
Esetleg nézd meg a Toshiba Satellite cuccait, de engem elkeserített, hogy a Toshiba ehhez csak a nevét adja. Itt pár sorral följebb olvashatsz róla. Egyébként nagyon kellemes az ára. Lehet h azt is bevállalnám, de én már beleszerettem az MSI-be:)
Sok sikert:) Nem eccerű döntés ez, igaz?

Súgó
A téma zárva.