HWSW Informatikai Kerekasztal: 3C ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

3C ADSL A legolcsóbb ADSL Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   vcsabesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 25. 18:33

Sziasztok. Ahogy nézegettem Magyarországon a  piacon ma a 3C Hungary kínálja a legolcsóbb ADSL elérést. 3C Hungary Kft Minden új előfizető kap 3 ingyenes hónapot, ami beleszámít az egy éves hűségnyilatkozatba. Van most egy olyan akciójuk, hogy minden ügyfél, aki hoz még egy ügyfelet kap egy plusz ingyen hónapot hozott ügyfelenként. Valamint ezt a plusz egy hónapot természetesen a hozott ügyfél is megkapja. Gyakorlatilag előfordulhat, hogy összejön az egy éves ingyenes ADSL internet.
Ha érdekel valakit a dolog privátban elküldöm az adataimat, és így mindegyikünk kap egy ingyenes hónapot. 

#2 Felhasználó inaktív   ec-1752 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 25. 18:44

https://forum.hwsw.h...howtopic=105215

#3 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 11:35

Idézet: ec-1752 - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 19:44

Javaslom itt mennyen a szervezkedés, a linkelt fórumon pedig a tapasztalatok kitárgyalása.

Akit érdekel ez a lehetőség megadja vcsabesz-t, majd ő a következőt, és így ha mindenkinek be lehet kötni, akkor mindenki kap 3+2 hónap ingyeneséget.  :D  :respect:
(Kivéve az utolsót, az akció lefújásakor Ő csak 3+1 hónapot kaphat.)
További ingyenes hónapokért cserébe lehet terjeszteni nem fórumózó emberkéknek, és ismerősöknek is.  ;)

Szerkesztette: Merlin 2006. 03. 09. 11:48 -kor

És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

#4 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 13:46

Idézet: vcsabesz - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 17:33

Sziasztok. Ahogy nézegettem Magyarországon a  piacon ma a 3C Hungary kínálja a legolcsóbb ADSL elérést. 3C Hungary Kft Minden új előfizető kap 3 ingyenes hónapot, ami beleszámít az egy éves hűségnyilatkozatba. Van most egy olyan akciójuk, hogy minden ügyfél, aki hoz még egy ügyfelet kap egy plusz ingyen hónapot hozott ügyfelenként. Valamint ezt a plusz egy hónapot természetesen a hozott ügyfél is megkapja. Gyakorlatilag előfordulhat, hogy összejön az egy éves ingyenes ADSL internet.
Ha érdekel valakit a dolog privátban elküldöm az adataimat, és így mindegyikünk kap egy ingyenes hónapot.

Ezért miért kellett újat nyitni? :(
A korábbi nem lett volna jó erre..

Gyuri

#5 Felhasználó inaktív   vcsabesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 19:16

Up!

#6 Felhasználó inaktív   vcsabesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:41

UP, mert lassan mége az akciónak

#7 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 16:53

Sziasztok!Ha kell egy plusz hónap ingyen engem beírhatsz hozó ügyfélnek!Priviben elküldöm az  adatokat ami kell hozzá!

#8 Felhasználó inaktív   b.janko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 21:51

Sziasztok...  Engem is lehet írni hozónak... Csak dobsz eg privit, és minden infót elmondok ami fontos...
Ha gyorsan kell hozó, akkor telefonon is megkereshetsz... /A számom a nevemre kattintva.../
A Legolcsóbb ADSL +INGYEN hónapokkal... Ha érdekel írj privit...

#9 Felhasználó inaktív   Mátra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 00:18

Idézet: b.janko - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 20:51

Sziasztok...  Engem is lehet írni hozónak... Csak dobsz eg privit, és minden infót elmondok ami fontos...
Ha gyorsan kell hozó, akkor telefonon is megkereshetsz... /A számom a nevemre kattintva.../

Szia Janko !

Eddig azt terjesztetted, hogy március 30-ig tart az akció. Most már április van és mégis emberekre vadászol ? :)

Egyébként én sehol nem láttam a 3C oldalán az akció végét kiírva, tehát addig tart amíg le nem fújják, és nem pedig csak a március volt akciós.

Pont ma 4 hete hogy megrendeltem tőlük az ADSL-t, de még nem történt semmi, csak a szerződést küldték vissza. Nem hiszem el, hogy 1 hónap alatt nem lehet bekötni egy ki*aszott vonalat  :mad:

#10 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 01:09

Idézet: Mátra - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 1:18

Nem hiszem el, hogy 1 hónap alatt nem lehet bekötni egy ki*aszott vonalat  :mad:

Az a telkón múlik, nem a szolgáltatón. Ha megvan a szerződés meg minden, akkor ezekszerint a telkón akadt el a dolog, őket kéne csesztetni picit.

Szerkesztette: Joci 2006. 04. 03. 01:10 -kor

#11 Felhasználó inaktív   Mátra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 02:16

Idézet: Joci - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 0:09

Az a telkón múlik, nem a szolgáltatón. Ha megvan a szerződés meg minden, akkor ezekszerint a telkón akadt el a dolog, őket kéne csesztetni picit.

Tudom jól, hogy nem a 3C-n múlik, hanem a T-com-on. Egy szóval sem szidtam a 3C-t !

Hívtam a T-com-ot többször, de ügyintézőt akkor kapcsolnak ha megadom a telefonszámat, de mivel nincs vonal, nincs szám sem, nem hajlandók beszélni velem. Személyesen bementem a helyi T-com irodába, és ott is csak azt tudták mondani hogy hívjam az 1212-t, de akkor meg az előző eset áll fenn. Azt mondták várjak ! De meddig ?

#12 Felhasználó inaktív   marczi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 06:38

Idézet: Mátra - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 2:16

Tudom jól, hogy nem a 3C-n múlik, hanem a T-com-on. Egy szóval sem szidtam a 3C-t !

Hívtam a T-com-ot többször, de ügyintézőt akkor kapcsolnak ha megadom a telefonszámat, de mivel nincs vonal, nincs szám sem, nem hajlandók beszélni velem. Személyesen bementem a helyi T-com irodába, és ott is csak azt tudták mondani hogy hívjam az 1212-t, de akkor meg az előző eset áll fenn. Azt mondták várjak ! De meddig ?

Ha még nincs vonalad, akkor először azt kell bekötni. Ezt a 06-80-444-124-es számon tudod intézni, itt kapcsolni fognak az illetékes központhoz. Ingyé van, hívogasd őket mindennap és kérj időpontot.

#13 Felhasználó inaktív   Mátra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 10:43

Idézet: marczi - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 5:38

Ha még nincs vonalad, akkor először azt kell bekötni. Ezt a 06-80-444-124-es számon tudod intézni, itt kapcsolni fognak az illetékes központhoz. Ingyé van, hívogasd őket mindennap és kérj időpontot.

Köszi, próbálkozni fogok !

#14 Felhasználó inaktív   vcsabesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 06. 18:22

Engem beírt Pavlov2006, így a következő új jelentkező írja be Pavlov2006-ot. És akkor így mehet tovább a sor.

#15 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 18:33

Én robi19-et írtam, engem mégnem írtak.Hajrá. :D
Weboldaltervezést vállalok: http://www.weboldalterv.hu

#16 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:52

Újra akció!
http://www.3c-hungary.hu/3dsl/akciok

#17 Felhasználó inaktív   b.janko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 20:15

Idézet: Mátra - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 0:18

Szia Janko !

Eddig azt terjesztetted, hogy március 30-ig tart az akció. Most már április van és mégis emberekre vadászol ? :)

Egyébként én sehol nem láttam a 3C oldalán az akció végét kiírva, tehát addig tart amíg le nem fújják, és nem pedig csak a március volt akciós.

Márc 31-et terjesztettem, és azt is ígérték... 1.-én meg hogy estig, ugyanigy 2.-án, 3.-án És 4.-én éjjel tették fel az újat... asszem

#18 Felhasználó inaktív   b.janko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 20:18

Idézet: vcsabesz - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 18:22

Engem beírt Pavlov2006, így a következő új jelentkező írja be Pavlov2006-ot. És akkor így mehet tovább a sor.

Pavlov2006 ?? ő ki, sehol nem láttam még a nevét... Sem robi19-et, akit titus írt...

#19 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 06:48

Idézet: b.janko - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 19:18

Pavlov2006 ?? ő ki, sehol nem láttam még a nevét... Sem robi19-et, akit titus írt...

Nem titus hanem tutis. És olvasgass a másik topikban. Ott pl megtalálod akit én irtam. Szerintem meg felesleges ugyanannak a témának 2 topik. Bár én is írtam bele :D  :D
Weboldaltervezést vállalok: http://www.weboldalterv.hu

#20 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 12:17

Látom,ez sem megy zökkenőmentesen :think:
Írjon be mindenki engem aztán lesz ami lesz :D

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1