HWSW F1 bajnokság 2006-os bajnoki szezon
Elküldve: 2006. 03. 02. 10:49
Előzmények itt: https://forum.hwsw.h...php?act=SF&f=16
Tisztelt sporttársak (és mindenki)!
Nagy örömömre szolgál, hogy a HWSW F1 bajnokásg 2006-ban is elindulhat. Hogy az unalomig ismert frázissal éljek: Nélkületek ez történhetne meg. Elismerem, hogy 2004-ben, mikor MajaG-vel útjára indítottuk a bajnokságot - összesen 4 indulóval - nem gondoltam, hogy sor fog kerülni a 3. szezonra is.
De ha már itt vagyunk 2006-ban, akkor engedjétek meg, hogy megtegyem, amit meg kel tennem:
A HWSW F1 bajnokság 2006-os bajnoki sorozatát ezennel megnyitom. Mindenkinek sok sikert, jó eredményeket és jó szórakozást kivánok.
Üdvözlettel: Drummaster
Tisztelt sporttársak (és mindenki)!
Nagy örömömre szolgál, hogy a HWSW F1 bajnokásg 2006-ban is elindulhat. Hogy az unalomig ismert frázissal éljek: Nélkületek ez történhetne meg. Elismerem, hogy 2004-ben, mikor MajaG-vel útjára indítottuk a bajnokságot - összesen 4 indulóval - nem gondoltam, hogy sor fog kerülni a 3. szezonra is.
De ha már itt vagyunk 2006-ban, akkor engedjétek meg, hogy megtegyem, amit meg kel tennem:
A HWSW F1 bajnokság 2006-os bajnoki sorozatát ezennel megnyitom. Mindenkinek sok sikert, jó eredményeket és jó szórakozást kivánok.
Üdvözlettel: Drummaster
Elküldve: 2006. 03. 02. 10:51
- A HWSW F1 bajnokságot az Electronic Arts által készitett F1 Challenge 99-02 programmal játszuk, amely alá telepiten kell az RH2005 modot, valamint a 2005-es trackpackot.
A telepítés menete a következő:
Alap F1 CH '99-02
RH2005 MOD - Base pack
RH2005 MOD - Track pack
Findthelimit telemetria
- Mivel ez egy offline bajnokság, nincs szükség szélessávú internet hozzáférésre, sőt, maga az internet is csupán a konzultációkhoz és az eredmények leadásához / megtekintéséhez kell. Szükség van azonban egy free (vagy nem free) tárhelyre, ahová az eredményeket fel kell tölteni.
- A bajnokság során követjük a valós versenynaptárt, kivéve azokat a pályákat, amelyek a modban nem szerepelnek.
- Mivel általában 2 hetente vannak a valós futamok, ezért a HWSW bajnoki "futamok" szintén 2 hetente vannak, csak épp mindig azon a hétvégén, amikor nincs valós verseny. Az FHA hivatalos versenynaptára megtekinthető a http://fha.hwsw.hu oldalon.
- Mindenki olyan autóval megy, amilyennel akar, de amilyen autóval csatlakozik a bajnoksághoz, olyannal kell az egész szezonban versenyeznie, szezon közben autóváltás nem lehet.
- A kipörgésgátló, a blokkolásgátló, az automata váltó és az automata kuplung kivételével minden assistance-t (segítséget) ki kell kapcsolni, de igény szerint ez utóbbiak is kikapcsolhatóak, ha valaki nagyon spiller.
Továbbá a Károk felerősítése opciót mindenkinek 100 %-on kell használnia.
- Minden versenyzőnek tesztköröket kell futnia (amennyit jól esik). A legjobb idejéről screenshotot és telemetria file-t kell készítenie, amelyeket elérhetővé kell tennie online.
- A shoton és a telemetria adatokon mindenképp a versenyző saját, a HWSW fórumon is használatos nicknevének kell látszania. Ez alól egyedül BraveF1 kolléga kivétel, aki mindenhol máshol simán Brave néven szerepel. Ő egyedül leadhatja Brave névvel az adatokat. Aki más néven ad le eredményt, mint a HWSW nickje, azt nem veszük figyelembe.
- Hibátlan telemetria adatok érvényesek screenshot nélkül, viszont screenshot telemetria adatok nélkül érvénytelen, ez esetben a versenyző idejét nem tudjuk figyelembe venni.
- A screenshotokat és telemetria adatokat közzé kell tenni a HWSW fórum HWSW F1 bajnokság topicjában a megadott időpontig.
- Ha valaki a megadott időpontig nem teszi közzé az idejét, akkor 1 pontot levonunk a helyezése által neki járó pontból, ha az azt követő 24 órában sem, akkor nem kap pontot, hanem "NC" (Not Classified) lesz.
- A leadási határidők mindig pontosan meg lesznek jelölve a HWSW F1 bajnokság topicjában, valamint a sorozat hivatalos weboldalán is.
- A beérkezett adatokon szereplő idők szerint áll össze a helyezés, ami alapján pontokat lehet szerezni.
- Egyéni pontozás: A szerzett pont mindíg attól függ, hogy hány induló volt. Ha 10, akkor az 1. kap 10 pontot, a 2. 9-et.....a 10. 1 pontot. Ha 6 induló van, akkor az 1. kap 6 pontot, a 2. 5-ot.....a 6. 1-et. Erre azért van szükség, mert nem biztos, hogy fix létszám lesz az egész szezonban.
- Csapat pontozás (konstruktőri bajnokság): A csapaton belüli két legjobb eredmény átlaga. Kivétel, ha az adott csapat színeiben 1 versenyző indul. Ilyenkor az ő egyéni pontja lesz a csapat pontja is.
- A HWSW F1 bajnoki sorozat hivatalos weboldala elérhető itt: http://fha.hwsw.hu . Az oldalt Brave és Dispose versenyzőtársunk készített és tart karban. Ezen weboldalon egyébként számos adat, tudnivaló, hasznos linkek és letöltési helyek is megtalálhatóak, valamint a bajnokság aktuális állása is megtekinthető.
A telepítés menete a következő:
Alap F1 CH '99-02
RH2005 MOD - Base pack
RH2005 MOD - Track pack
Findthelimit telemetria
- Mivel ez egy offline bajnokság, nincs szükség szélessávú internet hozzáférésre, sőt, maga az internet is csupán a konzultációkhoz és az eredmények leadásához / megtekintéséhez kell. Szükség van azonban egy free (vagy nem free) tárhelyre, ahová az eredményeket fel kell tölteni.
- A bajnokság során követjük a valós versenynaptárt, kivéve azokat a pályákat, amelyek a modban nem szerepelnek.
- Mivel általában 2 hetente vannak a valós futamok, ezért a HWSW bajnoki "futamok" szintén 2 hetente vannak, csak épp mindig azon a hétvégén, amikor nincs valós verseny. Az FHA hivatalos versenynaptára megtekinthető a http://fha.hwsw.hu oldalon.
- Mindenki olyan autóval megy, amilyennel akar, de amilyen autóval csatlakozik a bajnoksághoz, olyannal kell az egész szezonban versenyeznie, szezon közben autóváltás nem lehet.
- A kipörgésgátló, a blokkolásgátló, az automata váltó és az automata kuplung kivételével minden assistance-t (segítséget) ki kell kapcsolni, de igény szerint ez utóbbiak is kikapcsolhatóak, ha valaki nagyon spiller.
Továbbá a Károk felerősítése opciót mindenkinek 100 %-on kell használnia.
- Minden versenyzőnek tesztköröket kell futnia (amennyit jól esik). A legjobb idejéről screenshotot és telemetria file-t kell készítenie, amelyeket elérhetővé kell tennie online.
- A shoton és a telemetria adatokon mindenképp a versenyző saját, a HWSW fórumon is használatos nicknevének kell látszania. Ez alól egyedül BraveF1 kolléga kivétel, aki mindenhol máshol simán Brave néven szerepel. Ő egyedül leadhatja Brave névvel az adatokat. Aki más néven ad le eredményt, mint a HWSW nickje, azt nem veszük figyelembe.
- Hibátlan telemetria adatok érvényesek screenshot nélkül, viszont screenshot telemetria adatok nélkül érvénytelen, ez esetben a versenyző idejét nem tudjuk figyelembe venni.
- A screenshotokat és telemetria adatokat közzé kell tenni a HWSW fórum HWSW F1 bajnokság topicjában a megadott időpontig.
- Ha valaki a megadott időpontig nem teszi közzé az idejét, akkor 1 pontot levonunk a helyezése által neki járó pontból, ha az azt követő 24 órában sem, akkor nem kap pontot, hanem "NC" (Not Classified) lesz.
- A leadási határidők mindig pontosan meg lesznek jelölve a HWSW F1 bajnokság topicjában, valamint a sorozat hivatalos weboldalán is.
- A beérkezett adatokon szereplő idők szerint áll össze a helyezés, ami alapján pontokat lehet szerezni.
- Egyéni pontozás: A szerzett pont mindíg attól függ, hogy hány induló volt. Ha 10, akkor az 1. kap 10 pontot, a 2. 9-et.....a 10. 1 pontot. Ha 6 induló van, akkor az 1. kap 6 pontot, a 2. 5-ot.....a 6. 1-et. Erre azért van szükség, mert nem biztos, hogy fix létszám lesz az egész szezonban.
- Csapat pontozás (konstruktőri bajnokság): A csapaton belüli két legjobb eredmény átlaga. Kivétel, ha az adott csapat színeiben 1 versenyző indul. Ilyenkor az ő egyéni pontja lesz a csapat pontja is.
- A HWSW F1 bajnoki sorozat hivatalos weboldala elérhető itt: http://fha.hwsw.hu . Az oldalt Brave és Dispose versenyzőtársunk készített és tart karban. Ezen weboldalon egyébként számos adat, tudnivaló, hasznos linkek és letöltési helyek is megtalálhatóak, valamint a bajnokság aktuális állása is megtekinthető.
Elküldve: 2006. 03. 02. 11:01
Brave írta:
Idézet
(...)Tehát, az első (Bahrain) futam leadási határideje 2006 Március 20. 22:00, illetve -1 pont terhe mellett 2006 Március 21. 22:00.
Mivel ugye kb 2 hetente vannak futamok, ezért ugye nekünk is két hét van, szóval szerintem Március 6-tól érvényesek az idők (jövőhét hétfő).(...)
Mivel ugye kb 2 hetente vannak futamok, ezért ugye nekünk is két hét van, szóval szerintem Március 6-tól érvényesek az idők (jövőhét hétfő).(...)
Elküldve: 2006. 03. 02. 11:15
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 11:51
- A HWSW F1 bajnokságot az Elecrtonic Arts által készitett F1 Challenge progival játsszuk, amely alá telepiten kell az RH2004 modot, valamint a 2004-es trackpackot, melyben Kína és Bahrein is szerepel.
Öööö...nem az RH2005-el fogunk menni az idei szezonban?
Elküldve: 2006. 03. 02. 11:28
Idézet: Bibu - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 11:15
Öööö...nem az RH2005-el fogunk menni az idei szezonban?
Ha van már fix RH2005, akkor dehonnem. Meg copypaste volt, neszójjábe...
Tényleg, van már fix RH2005? És ha van, hol van? Mer' én még a 2004-el zúzom Bahreint...
Elküldve: 2006. 03. 02. 11:53
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 12:28
Ha van már fix RH2005, akkor dehonnem. Meg copypaste volt, neszójjábe... 
Beszólok mert kemény vagyok...
Idézet
Tényleg, van már fix RH2005? És ha van, hol van? Mer' én még a 2004-el zúzom Bahreint...

Van már fix. Az RH oldalrol letölthető: link
Szerkesztette: Bibu 2006. 03. 02. 11:53 -kor
Elküldve: 2006. 03. 02. 12:21
Idézet: Bibu - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 11:53
Na meg így legalább az első oldalon is fent vagyok
És működik is? Azaz használható és együttműködik az FTL telemetriával? Trackpack-et, patch-et, hotfixet ilyesmit kell még pluszban rátolni? Le lehet tölteni esetleg olyan helyről, amit nem fog meg a céges tűzfal? Mer' ha nem, akkor nem lesz RH2005-öm...
Elküldve: 2006. 03. 02. 12:26
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 13:21
És működik is? Azaz használható és együttműködik az FTL telemetriával? Trackpack-et, patch-et, hotfixet ilyesmit kell még pluszban rátolni? Le lehet tölteni esetleg olyan helyről, amit nem fog meg a céges tűzfal? Mer' ha nem, akkor nem lesz RH2005-öm... 
A régi topicban dobtam 2 direct linket!
És vki irta, hogy a telemetriával működik is!
Elküldve: 2006. 03. 02. 12:28
A hétvégén már tényleg feltelepítem az új RH05-ös modot és a kiegészítéseit, ha kérhetném, hogy még egyszer dobjatok linkeket az elérhetőségekre, az jó lenne, illetve a nyitó hozzászólásba is be lehetne rakni a linkeket!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2006. 03. 02. 12:39
Nah, akkor még egyszer (és utoljára!):
2005RH Basic Pack
2005RH TrackPack
2005RH Expansion Pack
Aztán az FHA oldalra is fel lehetne tölteni!
Sok sikert!
szerk: b.meg, már nem él! Pedig 2 perce generáltam a linket!
szerk: minden OK, csak Firefox alatt nem lehet letölteni!
LOL
2005RH Basic Pack
2005RH TrackPack
2005RH Expansion Pack
Sok sikert!
LOL
Szerkesztette: Flash Gordon 2006. 03. 02. 12:43 -kor
Elküldve: 2006. 03. 02. 12:44
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 12:39
Nah, akkor még egyszer (és utoljára!):
2005RH Basic Pack
2005RH TrackPack
2005RH Expansion Pack
Sok sikert!
LOL
2005RH Basic Pack
2005RH TrackPack
2005RH Expansion Pack
Sok sikert!
LOL
Ráadásul a fileplanetet is megfogja a céges tűzfal...
Elküldve: 2006. 03. 02. 12:55
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 13:44
Akkor:
1. Brave felteszi a honlapra
2. este felteszem én egy ingyenes oldalraű
3. mindkettő
Elküldve: 2006. 03. 02. 12:58
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 12:44
Csak semmi pánik, limuzinsofőr vagyok!
Ne aggódj Drum, megoldjuk valahogy
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2006. 03. 02. 13:07
nálam is csak az első indult el...(de asszem az már megvan nekem).
Nem is tudtam hogy van EXP. pack..Ez mit tartalmaz? Csak autó festéseket, vagy egyéb módosításokat is?
Nem is tudtam hogy van EXP. pack..Ez mit tartalmaz? Csak autó festéseket, vagy egyéb módosításokat is?
Szerkesztette: pitius 2006. 03. 02. 13:08 -kor
Elküldve: 2006. 03. 02. 13:56
Idézet: pitius - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 14:07
Az expansion még nem jött ki...de ami benne lesz, idézem:
more cars, more shapes, more helmets, more pitcrews, and much more...
Elküldve: 2006. 03. 02. 14:30
Egy 1:29.641-es idő nagyon gyengének számít Bahreinben(RH2005)?
Valaki engem 1:26-os idővel riogatott, igaz azt nem tudta milyen segítségeket használt(+billentyűvel)...
Valaki engem 1:26-os idővel riogatott, igaz azt nem tudta milyen segítségeket használt(+billentyűvel)...
Elküldve: 2006. 03. 02. 14:49
Idézet: Sub-S - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 15:30
Nagyon gyengének nem számít, de szerintem ettől lesznek jóval jobbak is...
Elküldve: 2006. 03. 02. 14:50
Idézet: Bibu - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 11:53
Csák Norrisz???
Idézet: Sub-S - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 14:30
sztem csak poén volt anno, de az kb 100%, hogy lesz 1.27-tel kezdődő idő. nincs kizárva az 1.26 sem.
de ez ne szegje kedved, mert ilyen időt csak 1-2-3 ember (inkább marslakó) fog futni. a többiekkel sztem jót meccselhetsz ilyen idővel...
Te mivel játszol? kormány-bill?
a használható segítségekrőlpedig találsz infót a fenti versenykiírásban. összefoglalva: kipörgés-, blokkolásgátló, automata váltó és kuplung segítség használható.
Szerkesztette: vipisrac 2006. 03. 02. 14:51 -kor
Elküldve: 2006. 03. 02. 14:57
Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 15:50
Csák Norrisz??? 
Nem Csák. Csoki
Elküldve: 2006. 03. 02. 15:28
Ma 17.00 körül csinálok egy szervert ha érdekel valakit azt szívesen látom!
Majd megirom a paramétereit a szervernek!
Majd megirom a paramétereit a szervernek!

Súgó
A téma zárva.