HWSW Informatikai Kerekasztal: .NET keretrendszer hiba - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

.NET keretrendszer hiba Xp leálláskor "nem válaszol"

#1 Felhasználó inaktív   subcy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 08. 19:47

:confused: Feltelepítettem az új Catalyst miatt a .NET keretrendszert, de azóta a gép leállításakor hibaüzenetet kapok, hogy a .net broadcast nem válaszol és nekem kell a "befejezésre" nyomnom, hogy leááljon az Xp. Felraktam már hozzá egy service packot(NDP1.1sp1-KB867460-X86), de az sem orvosolta nálam. Az összes update fent van és legális az oprendszer. Barátomnál ugyanez az idegesítő probléma van. Miért????

#2 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 10. 01:10

Próbáld meg a 2.0 ás .Net-et hátha az jobb.
Nálam is ez volt amíg ccc-s driver hajtotta a volt atimat.
Megoldás lehet esetleg a legújabb Omega driver ami 6.1 re alapul vagy 6.2 re és CP-s.
További infóért illetve segítségért szerintem a Vidkártya témában a Catalys topickban kérdezz.

#3 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 12. 22:16

Idézet: subcy - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 19:47

:confused: Feltelepítettem az új Catalyst miatt a .NET keretrendszert, de azóta a gép leállításakor hibaüzenetet kapok, hogy a .net broadcast nem válaszol és nekem kell a "befejezésre" nyomnom, hogy leááljon az Xp. Felraktam már hozzá egy service packot(NDP1.1sp1-KB867460-X86), de az sem orvosolta nálam. Az összes update fent van és legális az oprendszer. Barátomnál ugyanez az idegesítő probléma van. Miért????

Ezt találtam.
Mother always says, Sharing is Good

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó