Problémám a következő: vettem (használtan) egy a címben szereplő memóriakártyát. Eddig az 1GB-s kistestvérét használtam minden probléma nélkül K750i mobilomban, és egy 2500Ft-os Gembird all-in-one kártyaolvasóban.
A 2GB-s kártyával igencsak meggyűlt a bajom, és nem találom rá a magyarázatot, hogy miért. Először a telefon sem ismerte fel, és a kártyaolvasó is úgy reagált rá, hogy eltűnt az eszközkezelőből. Pár alkalom után a telefon egyszercsak meglátta, le is tudtam formázni, illetve használni is tudom. A telefon adatkábelén keresztül adatot is tudtam a kártyára másolni, azonban a kártyaolvasó továbbra sem hajlandó kezelni.
Kérdésem: tudtok-e esetlegesen valami logikai határról, esetleg eltérő lábkiosztásról, vagy bármi másról, ami azt indokolná, hogy egy 2GB-s Memory Stick-hez külön támogatás kelljen? Sehol sem találtam erről információt. Az 1GB-s kártyát egyébként Duo átalakítóval használom, és még is azt tudom, hogy a következő vezérlővel van szerelve az olvasó:
http://www.genesyslogic.com/econtents/prod...astcidx=8&SN=38
Hallott már valaki ilyesmiről? Mihamarabb válaszolnom kéne a tulajnak, hogy akkor most rendben van-e a kártya....
Minden választ előre is nagyon köszönök
Szerkesztette: Csybe 2006. 03. 29. 09:37 -kor

Súgó
A téma zárva.