Mindenkinek üdv az Erő legyen veletek!!!
Nos 2dolog amiért ezt a témát bátorkodtam megnyitni:)
1. Úgy láttam hogy ennek a "stratnak" nincsen még olyan közössége / itt a hwsw n/ ahol megvitathatnánk a játék szépségét és csúfságát mert mindkettőből adatott neki ugye?
2. És elérkeztünk a kényesebb ponthoz sokan szeretnénk ha kis közösségek alakulhatnának ki a játék hálozatban történő játszhatóságára való tekintettel és bizonyára ezt már sokan megvalósították,
Nos a mézes mázas körítés után jöjjön az amit megelőztek előző soraim a segítségkérés bárkitől aki ilyen közösségnek a tagja és ismeretes a lenntebb említett probléma terén:)
A probléma: A hamachiban megtörténik a kapcsolodás arra server jellegű valamire amin belül felismerjük egymást a játék patchelését illetően is azonos verzión vagyunk mind játékosok ám mindenki lát mindenkit kivéve /én/ a többieket és a lobby ban sem fedezhető fel a kreált pályák egyike sem amire csatlakozni lehetne így a játék lehetőség lehetetlenné válik.
Nem tudom a probléma gyökere hol leledzik, Routeren keresztül csatlakozom az internethez ha ez bármilyen lehetőséget felvillant űzfal nincs mert az SP2 azonnal lekerült a gépről és avast víruskeresőt használok....bárki segítségét előre köszi és ha ilyen téren magyarázattal tudtok szolgálni keressetek meg akár emailben is (habentius@gmail.com)
Mégegyszer Üdv mindenkinek és az Erő legyen veletek!!!!!

Súgó
A téma zárva.