HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars - Empire at War - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars - Empire at War /minden és hamachi/

#1 Felhasználó inaktív   Enigma81 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:42

Sziasztok!!!
Mindenkinek üdv az Erő legyen veletek!!!
Nos 2dolog amiért ezt a témát bátorkodtam megnyitni:)
1. Úgy láttam hogy ennek a "stratnak" nincsen még olyan közössége / itt a hwsw n/ ahol megvitathatnánk a játék szépségét és csúfságát mert mindkettőből adatott neki ugye?
2. És elérkeztünk a kényesebb ponthoz sokan szeretnénk ha kis közösségek alakulhatnának ki a játék hálozatban történő játszhatóságára való tekintettel és bizonyára ezt már sokan megvalósították, :) hamachi vagy számomra más ismeretlen hálozatkezelő programok segítségével. Így ezen az úton nem kell az embereknek magyarokat saját anyanyelvű játékosokat keresni egy online serveren hanem saját kis online közösséget alapíthatunkahol feldobhatjuk a hangulatunk és megküzdhetünk a galaxis birtoklásáért vagy éppen felszabadításáért.....
Nos a mézes mázas körítés után jöjjön az amit megelőztek előző soraim a segítségkérés bárkitől aki ilyen közösségnek a tagja és ismeretes a lenntebb említett probléma terén:)
A probléma: A hamachiban megtörténik a kapcsolodás arra server jellegű valamire amin belül felismerjük egymást a játék patchelését illetően is azonos verzión vagyunk mind játékosok ám mindenki lát mindenkit kivéve /én/ a többieket és a lobby ban sem fedezhető fel a kreált pályák egyike sem amire csatlakozni lehetne így a játék lehetőség lehetetlenné válik.
Nem tudom a probléma gyökere hol leledzik, Routeren keresztül csatlakozom az internethez ha ez bármilyen lehetőséget felvillant űzfal nincs mert az SP2 azonnal lekerült a gépről és avast víruskeresőt használok....bárki segítségét előre köszi és ha ilyen téren magyarázattal tudtok szolgálni keressetek meg akár emailben is (habentius@gmail.com)
Mégegyszer Üdv mindenkinek és az Erő legyen veletek!!!!!

#2 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 02. 18:26

topic

hamachiban pedig a router lesz a ludas.  :)
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#3 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 18:43

Kereso csodakra kepes...

#4 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 18:52

Előttem mindent elmondtak.