Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2007. Mar. 17., Saturday - 15:06
Naja, az activation.exe -vel mar nincs mit kezdeni, ez tiszta sor. En igazabol arra gondoltam, hogy van-e esetleg vki, aki minden telepiteskor "monitorozza" a registry modositasokat, es a szukseges kulcsot kiexportalja-e? Mert ha vki megtette ezt, akkor minden tovabbi nelkul hasznalhato/telepitheto a cucc, mivel regbejegyzes hozzaadasaval reisztralt lesz a progi.
...lehetseges hogy van valahol egy eldugott kis oldal/blog vagy akarmi a neten (mert miert pont ez ne lenne, ha mar "mindent" meglehet szinte talalni a neten

) ahol szorgosan feljegyzik ezeket a kulcsokat. enis utanna nezek ennek mert igy akkor visszafele is tudnek keresni a programok kozt.

en ugyan naponta nezem egy ideje, de csak akkor szedek le valamit ha az pont kell nekem.
igazabol nemtudom ez mennyire illegalis ezt igy kijatszani, mert hisz nem csinalunk ilyenkor semmi rosszat.

egyszeruen csak "eszesek vagyunk"... vagy mi...

ugyertem ez okes, de hogy ezt igy osszegyujteni es egy lapra kitenni mar biztos nem legal...

tehat ha van is biztos valami kis oldalon lehet, mert a nagyobb forumok nem biztos hogy ezt elturnek.. pl szerintem a hwsw sem hagyna hogy ide gyujtogessuk...
Szerkesztette: des 2007. 03. 17. 15:39 -kor