Spore Maxis/EA
Elküldve: 2006. 05. 10. 09:25
Trailer: http://www.hardwired...hp?id=4336&dl=1
Tok aranyos, jo, otletes meg minden.
Viszont ha valaki tudja, hogy mi lesz ennek a jateknak a lenyege, az irjon.
Tok aranyos, jo, otletes meg minden.
Viszont ha valaki tudja, hogy mi lesz ennek a jateknak a lenyege, az irjon.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 10. 09:31
kint volt már tavaly is, akkor se tudta senki miről fog szólni
valamiféle istenszimulátor, amiben te irányíthatod a faj-fajok-bolygók fejlődését talán
valamiféle istenszimulátor, amiben te irányíthatod a faj-fajok-bolygók fejlődését talán
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 05. 10. 17:37
Hahh.. Ez nagyon poén ez a videó!
Kiváncsi leszek erre a Darwinosdira... :Đ
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2006. 05. 10. 18:33
Igen, ez valami olyasmi projekt, hogy amőbából nevelsz fel valami lényt ami végül majd olyan lesz amilyennek neveled. Legalábbis valami ilyesmire emlékszem abból a pár éves előzetesből ami erről szólt, már el is felejtettem közben a játékot. Ugyanakkor mivel egy ilyen ötletet (az összetettsége miatt) szinte lehetetlen jól kivitelezni, valamiért olyan érzésem lesz, hogy ugyanaz lesz vele mint a Fable-val volt (bár az másik cég), hogy egy nagyon jó ötlethez végülis egy olyan játék pársolt, amiből ez is, az is, amaz is kimaradt. (ettől függetlenül természetesen jó játék a fable) Tehát úgy gondolom, hogy valószínűleg jó játék lesz ami egy nagyszerű ötletre épül, azonban rengeteg (eredetileg tervezett) kimaradt dologgal. Mindenesetre kíváncsian várom a végeredményt.
mgf
Elküldve: 2006. 05. 10. 18:35
Idézet: mgf - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 19:33
Igen, ez valami olyasmi projekt, hogy amőbából nevelsz fel valami lényt ami végül majd olyan lesz amilyennek neveled. Legalábbis valami ilyesmire emlékszem abból a pár éves előzetesből ami erről szólt, már el is felejtettem közben a játékot. Ugyanakkor mivel egy ilyen ötletet (az összetettsége miatt) szinte lehetetlen jól kivitelezni, valamiért olyan érzésem lesz, hogy ugyanaz lesz vele mint a Fable-val volt (bár az másik cég), hogy egy nagyon jó ötlethez végülis egy olyan játék pársolt, amiből ez is, az is, amaz is kimaradt. (ettől függetlenül természetesen jó játék a fable) Tehát úgy gondolom, hogy valószínűleg jó játék lesz ami egy nagyszerű ötletre épül, azonban rengeteg (eredetileg tervezett) kimaradt dologgal. Mindenesetre kíváncsian várom a végeredményt.
Volt már ilyesmi a Sim Life, persze grafikailag nagyon egyszerű volt....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2006. 05. 10. 19:32
Nekem egyelore nem tetszik. Sima Sims-nek tunik. Persze, lehet, hogy tevedek.
http://www.hardwired...62/Spore_28.jpg
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=18067
http://www.hardwired...62/Spore_28.jpg
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=18067
Szerkesztette: -Turbo- 2006. 05. 10. 19:32 -kor
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 10. 20:00
Nekem inkább úgy tűnik, hogy folyamatosan arra kell figyelned, hogy merre halad az "evolúció", amibe persze van beleszólásod mondjuk azzal, hogy megváltoztatod egy élőlény látását, színét, hallását, stb. ami ráhatássla van a többiekre és persze saját magára. Pl. egy sivatagi lény a sárga homokban nem túl életképes ragyogó zöld színekben...
Én legalábbis egy ilyesmi játéknak örülnék. Ha minden jól menne a játékban a harmónia folyamatos fenntartásával idővel bejöhetne pár "új testrész" vagy hasonló, amivel egyre fejlettebb lényeket lehetne létrehozni, aztán végül annyira fejlettek lennének, mint mi és elpusztítanák az egész bolygót, mint mi...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2006. 05. 11. 20:30
Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 21:00
Nekem inkább úgy tűnik, hogy folyamatosan arra kell figyelned, hogy merre halad az "evolúció", amibe persze van beleszólásod mondjuk azzal, hogy megváltoztatod egy élőlény látását, színét, hallását, stb. ami ráhatássla van a többiekre és persze saját magára. Pl. egy sivatagi lény a sárga homokban nem túl életképes ragyogó zöld színekben...
Én legalábbis egy ilyesmi játéknak örülnék. Ha minden jól menne a játékban a harmónia folyamatos fenntartásával idővel bejöhetne pár "új testrész" vagy hasonló, amivel egyre fejlettebb lényeket lehetne létrehozni, aztán végül annyira fejlettek lennének, mint mi és elpusztítanák az egész bolygót, mint mi... 
...majd utána létrehoznák a HwSw fórumot és regelnének és szétoffolnák... (mint most én
Nagyon perverz játék lenne. Továbbra is tartom, hogy egy ilyen összetettségű(nek szánt) játékot nem lehet normálisan megírni, az ember folyamatosan azt fogja érezni közben, hogy "és ezt miért nem lehet, hát azt miért nem lehet?" Mindenesetre tényleg kíváncsi vagyok a végeredményre, nem tudom, hogy kb. mikor jelenhet meg. (most meg nincs kedvem utána nézni
mgf
Elküldve: 2006. 05. 11. 20:47
Ennek még nem volt topikja? Hm.
Pedig nagy játék lesz sztem. Eredetileg 2006 vége lett volna, de 2007 lett belőle.
Itt az első gameplay video:
Spore gameplay
Még egy gameplay trailer:
gamespot
Tuti poén lesz. Össze kell állítani egy lényt, megtalálni a csordát és párosodni, más lényekkel harcolni.
A végén más bolygókat is be lehet venni. Én régóta várom.
Pedig nagy játék lesz sztem. Eredetileg 2006 vége lett volna, de 2007 lett belőle.
Itt az első gameplay video:
Spore gameplay
Még egy gameplay trailer:
gamespot
Tuti poén lesz. Össze kell állítani egy lényt, megtalálni a csordát és párosodni, más lényekkel harcolni.
A végén más bolygókat is be lehet venni. Én régóta várom.
Szerkesztette: spidey 2006. 05. 11. 20:55 -kor
Elküldve: 2006. 05. 14. 21:39
[ rövid szösszenet a HW-n ]
Kiemelném a lényeget:
Az idei volt a játék utolsó E3-a, a jelenleg belőtt megjelenési időtartam 2007 április-május
Bár az ilyen kijelentéseket én a D3 óta erős szkepticizmussal fogadom.
Kiemelném a lényeget:
Az idei volt a játék utolsó E3-a, a jelenleg belőtt megjelenési időtartam 2007 április-május
Bár az ilyen kijelentéseket én a D3 óta erős szkepticizmussal fogadom.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 05. 14. 22:48
Végre! Ez a játék a Sim Earth "reinkarnációja"!
Legalább is erre hasonlít, de nagyon! Hogy imádtam ezt a játékot annak idején. Ááááá, akarom! Most!
SimEarth Wikipédia
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2006. 08. 10. 12:17
Idézet
Még sokáig nem repülnek a spórák
Will Wright megpróbál újrázni a Spore c. evolóciós szimulátorával. A Sims sikere meghozta az EA-nak a kellő sikert, az arany tojást tojó tyúkot, s most úgy tűnik egy újabb kincsesbánya van születőben, ezért minden létező támogatást megadnak a Wright által vezetett szupercsapatnak.
A Spore esetében nem alantas ösztönök által mozgatott embereket kell pesztrálnunk, inkább saját létformákat létrehozva kell uralnunk a primordiális pocsolyától kezdve az univerzumig mindent. Feltéve, ha sikerül életképes fajt létrehoznunk, mely képes lesz végül a planétánk körül ólálkodó ufókat is lepipálni néhány erős plazmaüteggel. Az ufók után pedig leigázhatjuk a más játékosok által létrehozott megauniverzumokat, feltéve, ha időben kifejlesztettünk egy Halálcsillag féle tekintélyes fegyverplatformot. Csak össze ne akadjunk a mágnespuskás agresszív zabákokkal...
No de a lényegre térve. Will Wright a mai napon bejelentette, hogy a Spore megjelenésére ne is számítsunk 2007 második feléig, ez is inkább a várható legkorábbi dátumnak tekinthető. A skorpiófarkú vinnyogó röfimalac kolónia megalkotására tehát jó esetben még egy bő évet várnunk kell.
A Gamespot készített gyorsan egy interjút WW-vel, melyből többek között kiderül, hogy a játék lényegében játszható, minden pálya és játékmód készen áll, egyedül a tesztelés, finomhangolás vár rájuk. Ez fog közel egy évig tartani a 80 fős, főként - negyven százalékban - kóderekből álló csapatnak. Még a művészek is nyakig benne vannak a technikai vonatkozásokban, szkriptelnek és programoznak, ha úgy hozza a sors.
Will Wright megpróbál újrázni a Spore c. evolóciós szimulátorával. A Sims sikere meghozta az EA-nak a kellő sikert, az arany tojást tojó tyúkot, s most úgy tűnik egy újabb kincsesbánya van születőben, ezért minden létező támogatást megadnak a Wright által vezetett szupercsapatnak.
A Spore esetében nem alantas ösztönök által mozgatott embereket kell pesztrálnunk, inkább saját létformákat létrehozva kell uralnunk a primordiális pocsolyától kezdve az univerzumig mindent. Feltéve, ha sikerül életképes fajt létrehoznunk, mely képes lesz végül a planétánk körül ólálkodó ufókat is lepipálni néhány erős plazmaüteggel. Az ufók után pedig leigázhatjuk a más játékosok által létrehozott megauniverzumokat, feltéve, ha időben kifejlesztettünk egy Halálcsillag féle tekintélyes fegyverplatformot. Csak össze ne akadjunk a mágnespuskás agresszív zabákokkal...
No de a lényegre térve. Will Wright a mai napon bejelentette, hogy a Spore megjelenésére ne is számítsunk 2007 második feléig, ez is inkább a várható legkorábbi dátumnak tekinthető. A skorpiófarkú vinnyogó röfimalac kolónia megalkotására tehát jó esetben még egy bő évet várnunk kell.
A Gamespot készített gyorsan egy interjút WW-vel, melyből többek között kiderül, hogy a játék lényegében játszható, minden pálya és játékmód készen áll, egyedül a tesztelés, finomhangolás vár rájuk. Ez fog közel egy évig tartani a 80 fős, főként - negyven százalékban - kóderekből álló csapatnak. Még a művészek is nyakig benne vannak a technikai vonatkozásokban, szkriptelnek és programoznak, ha úgy hozza a sors.
Engem túlságosan nem érdekel ez a játék, de akiket érdekel, azoknak fájdalmas hír lehet.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 08. 10. 16:00
Idézet: Necros - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 13:17
Engem túlságosan nem érdekel ez a játék, de akiket érdekel, azoknak fájdalmas hír lehet. 
Ez van srácok...
Elküldve: 2006. 08. 23. 14:25
Idézet: takacs86 - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 15:19
Spore előzetes
Ez a játék csak engem nem érdekel?
Ez a játék csak engem nem érdekel?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 08. 23. 14:28
Idézet: Necros - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 15:25
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 08. 23. 14:31
Jah, hát végül is minden játék a Doomra hasonlít, csak némelyikben más a nézet, az irányítás a grafika meg több bennük a stratégia. :Đ
Elküldve: 2006. 08. 23. 14:35
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 14:31
Jah, hát végül is minden játék a Doomra hasonlít, csak némelyikben más a nézet, az irányítás a grafika meg több bennük a stratégia. :Đ
foleg a Passziansz
AzErdos[TM]
--------------------------------
"Those who desire to give up freedom in order to gain security, will not have, nor do they deserve, either one." -- Benjamin Franklin
Kedvenc szamom: 45 5F E1 04 22 CA 29 C4 93 3F 95 05 2B 79 2A B2
--------------------------------
"Those who desire to give up freedom in order to gain security, will not have, nor do they deserve, either one." -- Benjamin Franklin
Kedvenc szamom: 45 5F E1 04 22 CA 29 C4 93 3F 95 05 2B 79 2A B2
Elküldve: 2006. 08. 23. 14:36
- kis egysejtűtől fejlődhetsz intelligens lénnyé (az eleje sims, utána RTS)
- meg kell hódítani a világűrt - hmm... de ismerős valahonnan.
Elküldve: 2006. 08. 23. 14:39
Idézet: Necros - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 15:36
- kis egysejtűtől fejlődhetsz intelligens lénnyé (az eleje sims, utána RTS)
- meg kell hódítani a világűrt - hmm... de ismerős valahonnan.
Meg egyébként is a természettől lopták az ötletet!
Szerkesztette: Diablovazze 2006. 08. 23. 14:40 -kor

Súgó
A téma zárva.