HWSW Informatikai Kerekasztal: Rádiós fejhallgató probléma - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rádiós fejhallgató probléma Nem normális sistergés-szerintem

#1 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 31. 16:19

Halihó!

Vettem egy Thomson WHP360R rádiós fejhallgatót, de nagyon nem vagyok megelégedve vele. Az a legnagyobb bajom, hogy sistereg, meg sípol, de baromi idegesítően. Csak ha nagyon halkra veszem le a hangerejét, akkor nem hallani a sistergést, de akkor meg mást se... :(  Nem nagyon ismerem ezeket, de szerintem ennek nem így kellene működni. Ittülök az adó mellett 1,5 méterre, a távolság nem lehet gond. Próbáltam mind a 2 csatornáját, de ugyanaz a helyzet. Sőt, kipróbáltam úgy is, hogy nem számítógépre, hanem keverőre dugtam rá, ugyanez. Akku feltöltve, másikkal is kipróbálva, semmi változás. Vigyem vissza, vagy ennyi pénzért ne várjak normális működést?

Várom az ötleteket, üdv,Peetie
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#2 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 16:22

Basszus, rossz helyre nyitottam, légyszi valaki mozgassa át a multimédiába, ezer bocs :(
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#3 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 17:21

Üdv!

Valószínűleg valamiféle "áram zaj", vagy rádiós zavar, interferencia okozhatja a jelenséget. Megoldás lehet, ha árnyékolt kábeleket használsz, vagy berepülsz egy Faraday kalitkába, mint Csőrike..  :kakukk:  Ha nem javul a helyzet, akkor szvsz vidd vissza! (3 nap miatt is) Szerintem nem érdemes rádiós, infrás kütyükkel foglalkozni! Minőség és ár tekintetáben is sokkal jobban jársz egy vezetékessel. Ez tapasztalat...  :rolleyes:

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#4 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 21:09

Idézet: Klown - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 18:21

Üdv!

Valószínűleg valamiféle "áram zaj", vagy rádiós zavar, interferencia okozhatja a jelenséget. Megoldás lehet, ha árnyékolt kábeleket használsz, vagy berepülsz egy Faraday kalitkába, mint Csőrike..  :kakukk:  Ha nem javul a helyzet, akkor szvsz vidd vissza! (3 nap miatt is) Szerintem nem érdemes rádiós, infrás kütyükkel foglalkozni! Minőség és ár tekintetáben is sokkal jobban jársz egy vezetékessel. Ez tapasztalat...  :rolleyes:

Üdv: Klown

Megvolt, visszavittem. Az eladó szerint 30ból 15öt visszavittek nekik ugyanezen problémával :) Szóval ez a típus ennyit tud, lehet hogy van olyan ami éppen jó, de nem hiszem. Vettem egy philipset, az frankó, 13ért. Azért próbálkozom ezzel a rádióssal mert már unom a sok drótot ami lóg itta gép körül. :)

#5 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 12:42

nekem is van / volt egy ilyenem, csak a gari már lejárt pont mire beadta a kulcsot.
az enyém perfektül működött, kifejezetten élveztem hogy fülessel a fejemen mentem ki cigizni az erkélyre stb...ritkán volt amikor vmi zavart az adást, csatorna váltás nagyrészt megoldotta. aztán a füles beadta a kulcsot, elvesztette folyamatosan a jelet, akármit csináltam. 1 év garit adott rá MM, és kb 1 év és 1 hónap után behalt. 10k felett vettem anno, buktam, igy jártam, thomsont 1 évre terveznek, tovább már csak a szerencse működteti, hiába. :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#6 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 17:32

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 13:42

nekem is van / volt egy ilyenem, csak a gari már lejárt pont mire beadta a kulcsot.
az enyém perfektül működött, kifejezetten élveztem hogy fülessel a fejemen mentem ki cigizni az erkélyre stb...ritkán volt amikor vmi zavart az adást, csatorna váltás nagyrészt megoldotta. aztán a füles beadta a kulcsot, elvesztette folyamatosan a jelet, akármit csináltam. 1 év garit adott rá MM, és kb 1 év és 1 hónap után behalt. 10k felett vettem anno, buktam, igy jártam, thomsont 1 évre terveznek, tovább már csak a szerencse működteti, hiába. :smoker:

Hehe, akkor lehet amit most kaptak a MM-ben az volt egy rossz széria. Énis élvezem hogy még wc-re is fülesben megyek :D

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó