HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 02. 12:03

Idézet: Lilu - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 11:51

talán mozgalmasabb, nekem jobban tetszett, de ha az első ennyire nem tetszett akkor ne nézd meg. legalábbis ne moziban :)

Meg sem fordult a fejemben hogy moziban nézzem  ;)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#842 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 13:10

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 11:48

Tud valaki valamit a Fűrész 4-ről? Úgy hallottam január 10-től vetítik, de nem találom sehol sem...

Itt kint ment mar vagy 2 honapja... :think: Mindegy, ma megnezem a Legendet, kivancsi vagyok ra, kapott hideget meg meleget, hatha jo. Sokat nem varok tole.

Mas:

Uj Bond lany

Fight Club Musical?

Szerkesztette: spidey 2008. 01. 10. 13:51 -kor

#843 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 15:25

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Hivatalos Batman poszterek!

Kép

poszter2 (impawards is bekaphatja)

poszter3

poszter4

Extra-HD durvulas (100 Mega!)

Meg par uj kep, van Two-Face meg Joker is:

Kép

Kép

Kép

Szerkesztette: spidey 2008. 01. 10. 16:16 -kor

#844 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 15:39

Megint egy bőregér? :omg:

#845 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 15:47

Aha. Mi a gond?

#846 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 15:51

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 15:47

Aha. Mi a gond?

Hogy egy keped se latszik. Bar ha belegondolok hogy a boreger van rajta, akkor ez talan nem is baj... :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#847 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 15:53

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 15:47

Aha. Mi a gond?

Semmi, csak nem gondoltam, hogy egy bőregérről ennyi bőrt le lehet húzni. Az elsőt láttam Keatonnal és Nicholsonnal meg persze a gyönyörű Kim Basingerrel, még nézhető is volt szvsz, a következőről már kijöttem a moziból és azóta bőregérre be sem tettem a lábam. :)

#848 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 16:00

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 16:53

Semmi, csak nem gondoltam, hogy egy bőregérről ennyi bőrt le lehet húzni. Az elsőt láttam Keatonnal és Nicholsonnal meg persze a gyönyörű Kim Basingerrel, még nézhető is volt szvsz, a következőről már kijöttem a moziból és azóta bőregérre be sem tettem a lábam. :)

Akkor nezd meg a Batman Beginst, megvaltozik a velemenyed...

A kepek nalam latszanak. :think:
Mindenesetre:

poszterek

kepek

Szerkesztette: spidey 2008. 01. 10. 16:12 -kor

#849 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 16:06

Idézet

- Pontosan, a színház, a Macskák... 12-szer láttuk a Batman visszatér-t.
- Nem, picim. Három különbözõ Batmant négyszer.
- Mind szar volt.
- Én nem autózok négy órát egy rakás buziért, akik macskáknak hiszik magukat, jó?
- Egy denevérruhás férfi, az ugye jó? De a macskaruhás az buzi?
- A Batman más. Köpenye van meg sisakja.
- És kamaszfiúkkal lófrál. Ezt mondd másnak, jó?

Tudom, topictevesztes de ide kapcsolodik es remelem belefer. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#850 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 16:09

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 16:00

Akkor nezd meg a Batman Beginst, megvaltozik a velemenyed... A kepek nalam latszanak. :think:

Az utolso haromnal lehet hogy a proximban van a hiba, de az elso harom az szerintem nem linkelheto (zold impawards.com felirat fekete alapon, nezd meg egy masik bongeszoben, lehet hogy csak a cachebol jon)

Samott

#851 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 16:09

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 16:00

Akkor nezd meg a Batman Beginst, megvaltozik a velemenyed... A kepek nalam latszanak. :think:
MIndenesetre:

poszterek

kepek

Gondolod, hogy meg akarom nézni? :D Mikor annakidején valahol kiszivárogtatták, hogy Val Kilmer lesz a bőregér, szörnyű röhögésben törtem ki, mert Kilmert szívesen jelölném a "minden idők legrosszabb színésze" díjra. Nem biztos, hogy megnyerné, de a dobogóra esélyes lenne. Egyetlen tény tudna rávenni bőregérnézésre, ha Jokert megint Nicholson játszaná... :respect: Engem aztán hidegen hagy, hogy mennyi CG-vel me SE-vel nyomják tele, meg mennyire látványos :) .

#852 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 16:13

Idézet: Samott - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 17:09

Az utolso haromnal lehet hogy a proximban van a hiba, de az elso harom az szerintem nem linkelheto (zold impawards.com felirat fekete alapon, nezd meg egy masik bongeszoben, lehet hogy csak a cachebol jon)

Samott

Az a Sandra Bullock film? Az volt a legjobb (egyetlen?) poenja... :) Impawardssal gondoltam, hogy baj lesz, kiszerkesztem.

#853 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 16:15

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 16:13

Az a Sandra Bullock film? Az volt a legjobb (egyetlen?) poenja... :)

Igen, nem is emlekszem masra abbol a filmbol, de ez nagyot utott amikor eloszor hallottam.  :Đ

Samott

#854 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 16:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 17:09

Gondolod, hogy meg akarom nézni? :D Mikor annakidején valahol kiszivárogtatták, hogy Val Kilmer lesz a bőregér, szörnyű röhögésben törtem ki, mert Kilmert szívesen jelölném a "minden idők legrosszabb színésze" díjra. Nem biztos, hogy megnyerné, de a dobogóra esélyes lenne. Egyetlen tény tudna rávenni bőregérnézésre, ha Jokert megint Nicholson játszaná... :respect: Engem aztán hidegen hagy, hogy mennyi CG-vel me SE-vel nyomják tele, meg mennyire látványos :) .

Szinte semmi CG nincs benne FYI... Amikor Batman az egyik felhokarcolo tetejen ul... meg az is valodi.

Christopher Nolan uj Batmanje nagyon tavol all Tim Burton szinpadias Batmanjetol meg Joel Schumacher Val Kilmeres-George Clooneys-Robinos-buzis Batmanjetol is.
Minden hiheto, amennyire csak lehet, nagyon jok a szineszek (Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Gary Oldman, Morgan Freeman, Christian Bale, Rutger Hauer), dramanak is elsorangu a Begins, sotet, es nagyon keves benne a felesleges latvanyelem. Erdemes megnezni.

Csak Gotham abrazolasa nem tetszett, mar tul minimalista, van egy monorail, es kesz.
A Dark Knight uj Jokere sem egy Jack Nicholson-fele komedias lesz(bar Jack messze a legjobb szinesz volt az elso filmben), hanem zavarodott pszichopata.

Szerkesztette: spidey 2008. 01. 10. 16:28 -kor

#855 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 16:50

Megneztem az I Am Legendet, nagyon tetszett.

Felelmetesen jo az atmoszferaja. Will Smith 10 ev alatt csak megtanulta, hogyan kell nem tuljatszani egy szerepet, kifejezetten meggyozo a beesett arcaval.

A forgatokonyv nagyon jo, okosan van megirva, logikai hibak nelkul. (Bar azt nem ertettem, hogy Big Will miert setal bele a sajat csapdajaba...) Francis Lawrence-szel most nem szaladt el a lo, mint a "Megmutatom, milyen latvanyos filmet tudok" Constantine-ban, visszafogott, de eroteljes a rendezes.
A latvany atuto, nem olyan csillogo es ures mint mostanaban a blockbusterek, pontosan eleg, annyi, amennyi kell, semmi felesleges fellengzosseg.

Nekem a CG-vel sem volt semmi bajom - sokkal jobb, mint mostanaban a Fantastic Four - Rise of The Silver Surfer, Spider-Man 3, vagy az ember-CG katasztrofa Beowulf. A zombik amikor hordakban vonulnak, akkor lehet kicsit latni, hogy elnagyoltak, de kozelrol kifejezetten meggyozoek.

A befejezes kifejezetten felemelo - konnyeden 2007 legjobb nagy koltsegvetesu filmje.

En csak ajanlani tudom, ha valaki meg nem latta volna.  :up:

#856 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 17:02

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 16:50

Felelmetesen jo az atmoszferaja. Will Smith 10 ev alatt csak megtanulta, hogyan kell nem tuljatszani egy szerepet, kifejezetten meggyozo a beesett arcaval.

A forgatokonyv nagyon jo, okosan van megirva, logikai hibak nelkul. (Bar azt nem ertettem, hogy Big Will miert setal bele a sajat csapdajaba...) Francis Lawrence-szel most nem szaladt el a lo, mint a "Megmutatom, milyen latvanyos filmet tudok" Constantine-ban, visszafogott, de eroteljes a rendezes.
A latvany atuto, nem olyan csillogo es ures mint mostanaban a blockbusterek, pontosan eleg, annyi, amennyi kell, semmi felesleges fellengzosseg.

Nekem a CG-vel sem volt semmi bajom - sokkal jobb, mint mostanaban a Fantastic Four - Rise of The Silver Surfer, Spider-Man 3, vagy az ember-CG katasztrofa Beowulf. A zombik amikor hordakban vonulnak, akkor lehet kicsit latni, hogy elnagyoltak, de kozelrol kifejezetten meggyozoek.

A befejezes kifejezetten felemelo - konnyeden 2007 legjobb nagy koltsegvetesu filmje.

En csak ajanlani tudom, ha valaki meg nem latta volna.  :up:

Ez is egy vélemény  :Đ

Amúgy az nem a saját csapdája volt, amibe belesétált.
A forgatókönyv viszont egyáltalán nem okos, tele van logikai hibával.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#857 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 17:04

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 18:02

A forgatókönyv viszont egyáltalán nem okos, tele van logikai hibával.

Pl.? Mindenesetre nincsenek benne egbekialto bugyutasagok, mint minden masodik filmben... Nem egy Memento, persze.

Szerkesztette: spidey 2008. 01. 12. 17:05 -kor

#858 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 17:05

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 17:04

Pl.?

Pl: will smith képes volt arra, hogy minden frekvencián sugározza az adását, a kolónia viszont erre nem volt képes.

#859 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 17:07

Biztos emlékeztek a pal utcai fiukra (meg kellett neznem valamelyik nap).

Milyen lenne ennek a modern változata, pál utcai fiuk 2 néven? :)
A filmben mint láttuk azzal fejezodik be a tortenet, hogy a grundot leromboljak az építkezők. A következő rész arrol szolhatna hopgy a pal utcaiak megtámadnák a füvészkertet.

:D Szerintem sikeres lenne itthon.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#860 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 17:09

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 17:50

Nekem is nagyon bejött...Jok az olyan filmek, ahol hirtelen eltünnek az emberek. Az ilyeneket szeretem.
Ugyancsak jo volt a Next című film is. A tavalyi év két legjobb filmje szerintem.

A Fűrész 4 milyen? Van mar DVDrip? Az előzetesek alapján nekem lerágott csontnak, erőltetettnek tunik...

Szerkesztette: Dextrose 2008. 01. 12. 17:13 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.