HWSW Informatikai Kerekasztal: edzés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

edzés Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   izmos3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:47

na na kondisok akik itt vannak ezen a honlapon!!visszanézegettem jó sokáig az edzés(testépítéssel) kapcsolatos üzeneteket és olvastam hogy fikázza az egyik a másik edzéstervét hol ott ha neki az jó akkor csinálja!!meg hogy valaki azzal dicsekedett mennyivel nyom fekve meg guggolásba!!hát ezekhez hozzá fűznék egy pár dolgot!!-Én kinnt voltam amerikában(még most is néha kijárok) 3 évig!!amikor kimentem úgy néztem ki mint egy átlagos ember!!de mivel az egyik rokonunk ott él és apámnak is volt ott egy állása(amit szerzett) ki kellett nekem is mennem!nagyon szerettem kosarazni így kerestem ott egy kosár klubbot!eljártam edzésekre ami egy kicsit fárasztó volt de megérte!!mindennap futnunk kellett 5 km-t és ezután(1 héten 4x kondiztunk is)!tehát elkezdtem edzenni különböző gyakorlatokkal mert ugye a kosárhoz erős kéz kell!!na a lényeg az hogy később(3 hét után) megtudtam hogy ez a klub amibe járok edzeni roy jones jr.-é(remélem tudjátok ki az hanem akkor a nagyon primtív emberek kedvéért-a világ egyik leghíresebb bokszolója négy súlycsoport fenegyereke(közép,nagyközép,félnehéz,nehéz)!!minden tisztelet előtte!!(nagyon remek edzőm volt még most is edző de nem az enyém)!!na tehát kimentem átlagos alkattal!elkezdtünk edzeni napi két és fél órát!!mutatott gyakorlatokat,stb.!!a lényeg az hogy nem egy izomcsoportot edzedtünk hanem mindent amit lehetett ebben a két és fél órában!bicepszeztünk,tricepszeztünk,fekvenyomtunk,mellizmoztunk,hasizmoztunk,hátizmoztunk,láb-comb izom,nyakizom,váll,szóval minden!!!!ez ment két és fél éven keresztül 17 évesen mentem ki mire 19 már elmúltam haza jöttünk!most 46-os bicepszem van,fekve 140 kg-ot nyomok 2x!,kétkezes bicepszet 50 kg csinálom szóval ennyit erről!köszönök mindent roy jr.-nak aki így felfejlesztett úgy hogy most már szinte nem is edzek!-ja és hozzá teszem mindössze 20 vok!!!nem dicsekedni akarok és megsérteni bárkit is nehogy félreértés legyen csak azt akarom mondani a sok nagyokosnak hogy itt vannak a válaszok a régi levelekre!egyébként roy jr.és elég kemény gyerek amellet hogy kosarazik van ideje bokszolni(ez a munkája) és elégszépen fel van építve alkatilag!és nem csak a szája jár mint a sok csicskának meg nem csak a karjai nagyok hanem verekedni is tud állítom bárki ellen megvédi magát!!! (világbajnok volt klasszisokat vert meg)!ja és ő is egy héten 4x kondizik a többi napon fut,hasizmot erősít,készül a meccsekre és taktikázik!különben a kar a boxzsák püfölésétől és a különböző box gyakorlatokban is erősödik!a nyujtáspedig mindenképpen kell a karnak!ja és a csicska izomnövelőszerek nem!még hozzátenném hogy az ismerős körömben is vannak ilyen emberek akik egy héten 6x lejártak gyúrni!olyan a hátuk mint quasimodonak!nem bírnak egy szekrényt megemelni(NEM VICC!!!!!!!!!)!!! szóval ennyit akartam írni tudom hogy egy kicsit sok de remélem sok ember tanul belőle!(vagy a saját hülyeségén)!ja ui.:a fávágás és a beton fúrása nagyon erősíti a kart!!(nézzd csak meg a kőműveseket és a favágókat(pl.finnek,svédek-skandináv országok!!)!!-szerintetek miért ők indulnak a világ legerősebb emberei versenyeken???!!!fekete lacival együtt!! :)

#2 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:51

Chuck Norrist is leverné?  :Đ
Amúgy milyen magas/ hány kiló vagy ha szabad tudni?  :)
jöhet privibe is.  ;)

Szerkesztette: Asker 2006. 08. 15. 15:06 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#3 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:56

Es mennyi kokszot toltal magadba ezalatt a 2 es fel ev alatt ? Csak azert kerdezem, mert Leslie baratunk is hasonlo "parameterekkel" rendelkezik, es ugy tudom, o mar 7-8 eve edzeget ...  :D
Egyebkent mar van testepitos topic.

Szerkesztette: GTamas 2006. 08. 15. 15:01 -kor

#4 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:58

Idézet: izmos3 - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 15:47

...

Imádom az ilyen topicokat, első hozzászólásnak.  :)
Elnézést az off -ért, de gondolom a nyitó hozzászólást három napig írtad nótpedbe', ez látszik a formai kialakításán, és a tartalmi cizelláltságán is...  :rolleyes: :think:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#5 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:00

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 14:58

Imádom az ilyen topicokat, első hozzászólásnak.  :)
Elnézést az off -ért, de gondolom a nyitó hozzászólást három napig írtad nótpedbe', ez látszik a formai kialakításán, és a tartalmi cizelláltságán is...  :rolleyes:   :think:

Én 'má árulkodtam, neked nem kell :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#6 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:03

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 16:00

Én csak lapulok, mielött levernek...  :Đ

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#7 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:04

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. Aug. 15., Tuesday - 15:00

nemá mert sztem nem csak én vok rá kiv hoyg menyni port tömött magába / milyen magas/hány kiló. ;)
jöhet privibe is ;)
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#8 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:04

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. Aug. 15., Tuesday - 15:03

KI???  :Đ

Szerkesztette: Asker 2006. 08. 15. 15:07 -kor

#9 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:06

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 15:03

Toldi áll a kereszteződésben a farönkjével amikor odaszól neki a lovas csapat éléről a bán:

-Hé paraszt melyik út megyen itt budára?

-Ehh, ilyet szól, hogy megyen aztán még én vagyoka paraszt..

Favágókról jutott "csak" eszembe :Đ

#10 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:07

:omg: :nevet2:

#11 Felhasználó inaktív   GTamas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:10

Idézet: Asker - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 16:04

nemá mert sztem nem csak én vok rá kiv hoyg menyni port tömött magába / milyen magas/hány kiló. ;)
jöhet privibe is ;)

Irhatnal magyarul is egy kicsit.  :D

#12 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:10

Idézet: GTamas - Dátum: 2006. Aug. 15., Tuesday - 15:10

Irhatnal magyarul is egy kicsit.  :D

nemártana  :D

#13 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:13

Idézet: Asker - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 16:04

KI???  :Đ

Szerintem kussolj, esetleg opcionálisan halkan pisilj magad alá... most ez a trendi  :Đ

Idézet

[link]

#14 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:14

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 15:13

Szerintem kussolj, esetleg opcionálisan halkan pisilj magad alá... most ez a trendi  :Đ

:D  :D  :D

#15 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:17

Hmm, pedig nincs is cannes-i kula...

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.