Oldal 1 / 1
xbox kilépés a menübe
Elküldve: 2006. 10. 03. 07:09
Sziasztok!
Bocs a lámaságért,de most először van konzolom,és lenne egy kérdésem.Xbox magyar evox menüvel,xbmc-vel.Hogyan lehet a játékokból(lemezről fut)kilépni az xbox menüjébe?Akitől vettem,megmutatta,de nem emlékszem pontosan,és nem megy sehogyse.A 2 ravaszt+valamelyik gombot kell lenyomni,de nem jön össze. :confused:
Thx!
Bocs a lámaságért,de most először van konzolom,és lenne egy kérdésem.Xbox magyar evox menüvel,xbmc-vel.Hogyan lehet a játékokból(lemezről fut)kilépni az xbox menüjébe?Akitől vettem,megmutatta,de nem emlékszem pontosan,és nem megy sehogyse.A 2 ravaszt+valamelyik gombot kell lenyomni,de nem jön össze. :confused:
Thx!
Elküldve: 2006. 10. 03. 15:38
Köszi a segítséget!Azért,nem kellett volna tolonganotok.Szeretem az ilyen fórumokat,ahol ennyire segítőkészek az emberek.Amúgy,közben megoldódott a dolog.
További sok sikert nektek!
További sok sikert nektek!
Elküldve: 2006. 10. 03. 16:13
Én meg bírom az ilyen embereket, akiknek adj uram Isten azonnak kell minden..
...és esetleg arra nem gondolsz hogy a forumozok 95%-ának nincs otthon Xbox-a, (nem jártasak etéren) és azért nem ékezett válasz a problémádra?
...és esetleg arra nem gondolsz hogy a forumozok 95%-ának nincs otthon Xbox-a, (nem jártasak etéren) és azért nem ékezett válasz a problémádra?
Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 10. 03. 16:19 -kor
Elküldve: 2006. 10. 03. 16:20
Idézet: Finix - Dátum: 2006. okt. 3., kedd - 17:19
Te meg mit röhögsz? Ez 1 komoly téma, nincs itt semmi nevetnivaló kötsök'
Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 10. 03. 16:23 -kor
Elküldve: 2006. 10. 03. 16:24
Idézet: nightwalker - Dátum: 2006. okt. 3., kedd - 8:09
Sziasztok!
Thx!
Thx!
run-stop + restore bill... vagy az egy másik gép?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.