Szervusztok
Mint laikus szeretném a segítségetek kérni.Szóval vettem egy új gépet amin LInux van,de szeretnék a gépre Xp-t is felrakni. Namost több partíciót szeretnék létrehozni,úgy hogy az eggyik partició az Linux,a többi 3 az XP. Ez lehetséges?És ha igen akkor mi a folyamata? Segítségetek előre is megköszönöm.
Oldal 1 / 1
Linux és Xp több partíció egy gépen
Elküldve: 2006. 10. 11. 17:50
Idézet: TIGER27 - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 11:27
Szervusztok
Mint laikus szeretném a segítségetek kérni.Szóval vettem egy új gépet amin LInux van,de szeretnék a gépre Xp-t is felrakni. Namost több partíciót szeretnék létrehozni,úgy hogy az eggyik partició az Linux,a többi 3 az XP. Ez lehetséges?És ha igen akkor mi a folyamata? Segítségetek előre is megköszönöm.
A Szoftverműhely - Másvilág szekcióban hamarabb találsz választ.
Nézz szét pl a
Kezdő LÁMÁK topicja - ahol a profik segítenek (reméljük:))
témában!
Egyébként üdv a fórumon!
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...
Elküldve: 2006. 10. 11. 17:55
Scaurusnak igaza van, a linkelt topikban több eséllyel kapsz választ, mint itt, úgyhogy ezt inkább bezárom.
Caution: objects in mirror are closer than they appear.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.