Őszintén szólva már az elejétől, a megjelenés előtt nagyon szubjektívan álltam hozzá a játékhoz.
A filmekből látszott hogy nem kapunk mást mint1 újabb rókabőrt, a szokásos EA "feature-kel" (no fizika, sötététség, etc)
Éppen ezért első infomórzsák után nem is nagyon követtem nyomon a játék "fejlődést" (najó, a végefelé már igen.. kíváncsi voltam mi sül ki belőle)
Aztán megjelent a demo. Sajna a gyanúm beigazolódni látszott. Ismételten mélyebre süllyedt a szememben az EA. Kaptunk 1 újabb UG-t, szinte változatlan grafikával, nagy gépigénnyel. Remek.
Ezekután már sok reményt nem fűztem a teljes játékhoz, ám mégis kipróbáltam.
Azt kell mondjam a demo után valahol kellemes csalódást okozott, de abszolút nem nagy durr. Vannak benne jó 5letek, de összeségében no Xtra.
Szal a bevezető után az értékelésem röviden:
Ami jó
- A csapattárs nem rossz 5let
- A sebességérzetet mint mindig, most is eltalálták.
- A rendőrök végre nem viszik túlzásba a dolgokat mint a MW-ben.
- Minimalizálták a Catch up-ot.
Ami nem
- Rókabőr, rókabőr, rókabőr..
- A Gfx szinte semmit nem fejlődött. Talán az autók valamivel szebbek..
- Ennek ellenére baromi optimalizálatlan (szvsz direkt)
- Pofátlanság teteje hogy 1 sima dx8-as effekthez (de talán ezt még szoftveresen is lehet emulálni) sm3-as vga kell.. (motion blur)
- A soundtrack az eddigi legrosszabb sztem
- Szokás szerint gyagyi fizika
- Rövid (bár ha hosszabb lett volna, lehet végig sme játszom)
- Eszméletlenül összecsapott a játék vége.
Grafika: 60%
Hangok/zene: 55%
Játékélmény: 69%
össz: 62%
Mint már említettem ez EA egyre mélyebbre süllyed a szemembe. Ezt az UG dolgot még hányszor akarják a pofánkba tolni?
Mindenezek ellenére azt kell mondjam hogy az UG szériák és a Mw közül ezt teteszett a legjobban. Ez a csapattársas dolog eléggé feldobja a gameplayt. Mindenesetre Gfx téren ezek közül nálam a MW a nyerő akkor is
Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 11. 18. 19:24 -kor